Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GOLD ***

Czym smarować okolice intymne gdy swędzijestem w 14 t.c

Polecane posty

a moze lepiej do lekarza się wybierzesz? takie swędzenie to nie jest normalne....

Gość pomogę wam
Niczym - do lekarza - jak swędzi to pewnie jakas infekcja. Trzeba to wyleczyć, tym bardziej w ciąży, bo może byc niebezpieczne dla malucha.

Dokładnie lepiej do lekarza.... Moze to być jakaś infekcja lub może za ,,mocny proszek czy też mydło"

moze nie słuzyc ci płyn do higienny intymnej albo dostałas grzybka musisz wybrac sie do gina a tym czasem kup sobie mydło szare najlepszy sposób by nic sie nie przyplatało ja zaczełam uze\ywac dopiero na koniec w ciaży poleciała połozna i od tej pory NIc

Gość Kati2000
Tak, clotrimazolum jest najlepsze.Moj gin przepisał mi jeszcze takie globulki dopochwowe "nystatyna".Są nieszkodliwe dla plodu, a wszystko oczyszczają.

tak samo rewelacyjna jest natamycyna ale to na recepte zreszta nie iwadomo co autorce dolega jest w ciaży i żadnych lekó witamin nie mozna stosowac bez wiedzy lekarza prowadzącego

ja tez brałam cltrimazol i jakos wracało (grzyb) jak trafiłąm do spzitala z silna grzybica dali mi pimafucin ( natamycyna) i polecono mydło szre od tej pory spokój

GOLD *** - dziewczyno nie szukaj po aptece tylko do gina dylaj bo masz grzybice.Wlasnie to przerabiam dostalam globulki i masc.Jak jestes w ciazy to nie rob nic na wlasna reke!