Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar Biały

czy wypada powiedzieć kobiecie na randce, że wygląda tandetnie ?

Polecane posty

Gość no oskarek już zaczynasz
dawać czadu, szpanerek mały, i głupi palancie, dziewczyna może się ubrac najbardziej dziwacznie bo jest dziewczyną, a ty idioto nigdy nie widziałeś kanału fashiontv????????

Gość Oskar Biały
fashion tv raczej nie uczy kobiet tandety , z tego co słyszalem to na tym kanale znani konstruktorzy mody pokazują swoje produkcje

Gość dobre sobie
no oskarek juz za.... wyobraź sobie,ze w niektorych środowiskach tak ubrana kobieta nie jest mile widziana i wcale sie nie dziwie zalozycielowi,ze go zatkało. Nie da sie ukryc,ale po wygladzie sporo mozna powiedziec o czlowieku .Oskar przeciez nie wymaga ciuchow od diora czy chanel tylko zwyczajnego stroju. Moze w twoim srodowiski taka super moda jest na porzadku dziennym:-o

Gość no przeciez ubrana byla
adekwatnie do zawodu sprzedawcy po szkole zawodowej, czego sie spodziewałes? Nie rozumiem. Przestałbys marudzic.

Gość dobre sobie
Niekoniecznie.Teraz niekoniecznie musi byc po zawodowce,ale ta chyba byla:-o

oskarek byłbyś wniebowzięty gdyby zechciała ciebie, nie mam racji, no koleś, przyznaj sie.....

Gość pokaż nam
jej fotki na tym portalu na ktorym ją znalazłes :P łatwiej bedzie cos powiedziec ;)

Gość dobre sobie
bardzo mily blondyn Dla ciebie ta pani to pewnie szczyt elegancji :-o

Gość to co z tymi fotamiP

Gość __bliska__
Oskarze, gratuluję cierpliwości dla nietolerancyjnych rozmówców :) moim zdaniem zachowałeś się ok, kwiatek ok, kino ok, jesli miałbyś się czuc żle w kawiarni, choć bardziej pasowałaby kawiarnia lub spacer.. ale i tak znajomośc była na straty, więc jak na na przetrwanie to ok... jak umówiłabym sie na randkę, to też oczekiwałabym, że będziemy do siebie jakoś pasować...równiez pod względem stroju...żle czułabym się z mężczyzną w dresiku, tudzież w skajowej kurteczce z kapturkiem i adidasach :) dziewczyna była nie z twojej bajki i niech sobie żyje spokojnie...nie powinieneś mówić, że ubrana była tandetnie, to byłby duży nietakt, nawet w przypadku bardziej zaawansowanej znajomości... to widocznie była randka mocno w ciemno, że nie wiedziałeś o niej nic, nawet czym się zajmuje i jak jest wykształcona... jestes ofiarą własnych milczących założeń, że zjawi się kobieta twojego pokroju, podonych zainteresowań, poczucia estetyki itp nie widze w tym nic dziwnego, że jestes rozczarowany, bo nastawiony byłes na coś innego... dlaczego miałbyś być zachwycony, gdy nie jestes zachwycony - nie wiem..dlaczego nie miałbyś tego powiedziec na forum - też nie wiem, bo już czytałam topiki dziewczyn, które wróciły z randek w ciemno, były mocno rozczarowane, pisały znacznie dosadniej niz ty i nikt tak na nich nie wieszał psów...

Gość Halinikahxc
ohj ludzie ludzie to juz nie mozna sie ubrac na biało bo albo tandeta albo cie wyzwia?

Gość Biale kozaaaaczki
Koszmar! :classic_cool:

Gość Halinikahxc
Mnie zawsze podobała sie biel i czerny tez mozje ulubione kolory podstawowe zawsze mozna cos dobrac pasujacego mnie sie podobaja z białych butów białe adidasy i co tez tandeta?Albo białe spodnie takie zwykłe sztruksowe

widziałem w Moskwie w trzaskający mróz dziewczynę ubraną na biało, w białych kozakach, i jak ona była ubrana tandetnie to ty oskar przypominasz fidela castro.......

Gość heh no to
trafiłeś na typowa przedstawicielkę tzw. tipsiary! :classic_cool: