Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar Biały

czy wypada powiedzieć kobiecie na randce, że wygląda tandetnie ?

Polecane posty

Gość Oskar Biały
Pokazać się ludziom z tak ubraną tandetnie kobietą ? Zwyczajnie , nie chciałem aby nas palcami wskazywali . kino - tylko takie widziałem rozwiązanie.

Gość yatedije
A jak ty byles ubrany? Obcisly t-shirt, dzinsy i adidasy:O

Gość Oskar Biały
yatedije - czy czytanie moich tekstów boli ?

Gość z pojedynczą czerwoną różą
to też klasa sama w sobie :D Jak gimnazjalista... Szkoda, że dziewczyna ma taki tandetny image, ale pierwszy raz widzę kogoś, komu strój partnera przeszkadza w rozmowie. Chyba że szukałeś kogoś, kto dobrze komponowałby się z czarnym płaszczem i sztruksowa marynarką, a rozmowa i kontakt maja dla Ciebie znaczenie trzeciorzędne :P

Gość kurna co sie dzieje z tymi lud
ale nie rozumiem dlaczego odrazu piszesz "tandetnie" ?????? Tobie nie musi sie podobac, innym wrecz przeciwnie. tez mozna by o Tobie napisac..ze tandetnie sie ubrałes. mysle ze sam jestes sobie winnien, zreszta typowy facet z ciebie, patrzysz na wyglad!!! nie dales szansy dziewczynie ze wzg na wyglad...to tez o tobie nie swiadczy za dobrze :O

Gość Oskar Biały
Gdybym na pierwszej randce podarował kobiecie 100 róż czerwonych to jak by mnie kobieta oceniła ? Chyba w jej oczach byłbym wariatem, czy się mylę ?

Gość Camorra
Oskar, a znasz jeszcze jakieś kwiaty prócz czerwonych róż? :)

Gość Ojejciu
Białe kozaczki to tak jak facet w białych skarpetkach! :p

Gość to nie kobieta
tylko wieśniary chodzą w BIAŁYCH kozakach i na dodatek z pępkiem na wierzchu....i to jeszcze 25latka :O

Gość obawiam się że stanowiliście
dobraną parę. Ona nie potrafi się ubrać z klasą, Ty nie potrafisz się zachować z klasą . Zmarnowałeś szansę na udany związek :classic_cool:

Gość Oskar Biały
To dopiero bym sobie narobił, gdybym zaprosił kobietę do restauracji , jak to dobrze :)

Gość Dama z Lemurem
o tak, to byłoby doprawdy straszliwe przeżycie :D Co ludzie by pomyśleli?! I jak Ty bys to przeżył? 😭

Gość ale o co chodzi przeciez
obejrzales, stwierdzies, ze nie ten typ, grzecznie napisz ze jednak widzisz roznice chcrakteru, podziekuj za poswiecony ci czas i kropka. A czy wyglada tandetnie niech juz sie sama domysla

Gość Oskar Biały
Jasne, podejrzewam że w restauracji miałbym zdrowo przechlapane, gdyby 'ktoś' się zapytał , z której trasy szybkiego ruchu kobietę zgarnąłem ? Kłopoty to nie moja specjalność :)

Gość To trzeba było
z nią iśc na jakieś dicho! Tam by się nie wyrózniala z tłumu :p

Gość Oskar Biały
Na pierwszej randce miałem zaproponować dysko ?

Gość qqop
Podobnie jak kolega Oskar uwazam,ze dziewczyna byla ubrana tandetnie. Tzn wedlug mnie biale kozaki przekreslaja wszytsko-wiem,ze o gustach sie nie dyskutuje, ale to jest tandeta . Moze wydaje sie to niektorym nie na miejscu ale waznym jest, aby para dogadywala sie nawet w kwestii ubioru, szczegolnie jezeli komus to przeszkadza.

Gość Jak to co złego
białe kozaczki a to obciach nad obciachy :classic_cool:

Gość gyuyjuj
wiesz Oskar czytam i czytam tak sobie i napisze co ja o tym myślę.... nei ocenię czy to był tandetny ubiór czy nie... Powiem tylko tyle: jej strój jej sprawa. Pewnie chciałbyś ją przerobić na sowją modłę - pewnei bardziej kalsyczną. ale to nie tak - nei podoba Ci się taka to umawiaj się z takimi w towim typie a nei zmineiaj tej dziewczyny ani jej tego nie mów... ONA MA PRAWO UBIERAĆ SIĘ TAK JAK JEJ!!!! SIĘ PODOBA. A ty masz prawo umawiać się z kobietami które wg Ciebei nie są tandetne... Ale wiesdz jak Cię czytam to taka wyższość z Ciebie wychodzi i zarozumialstwo... co jesteś lepszy?? Ogóleni chyba się uważasz za jedynego mądrego co?? Każdy ma prawo żyć jak chce i nei Tobei oceniać jego gust... Daj dziewcznie spokój - niech się nie nabawi kompelksów - a Ty szukaj sobei kogoś na "Twoim poziomie" - skoro wg Ciebie jest tak wysoki... Co leczysz jakieś swoje kompleksy??

Gość dobre sobie
dlaczego na niego naskakujecie?W koncu liczy się pierwsze wrazenie.Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy-laska była tandetna i tyle . Oskar daj sobie z nią spokój,a następnym razem zrób dyskretny wywiad przed spotkaniem;)

laska byla tandetna??? nie byla tandetna tylko tandetnie ubrana ( wg autora). to czy byla tandetna autor nie zdarzyl sie zorientowac bo zamknal jej usta kinem, hehe facet nic soba nie reprezentuje tylko skupia sie na wygladzie.

Gość Oskar Biały
Ależ oczywiście, niech kobieta sobie żyje swoim życiem i wedlug własnego stylu , nie mam ochoty kobiecie niczego narzucać lub proponować , skoro ma taki styl to niech idzie wolno :) Natomiast, dziwna jest propozycja którejś tu z osób aby umawiać się przed pójściem na randkę odnośnie ubioru. Mnie się podoba, gdy kobieta wygląda klasycznie , czyli przychodzi na randkę w spódnicy i na przykład czarnych lub brązowych kozaczkach, ma na sobie długi płaszcz .... itd. ale kobieta z pępkiem na wierzchu ?

typwy facet, nooooooo

moze ona nie miala tak szykownego plaszcza jak ty :P:P:P:P:P a powiedz tak szczerze, co cie sklonilo do tego ze umowiles sie z nia? na fotce w sieci wygladala tez tandetnie? musiala ci sie spodobac, skoro zaprosiles ja na randke, czyz nie?

Gość gyuyjuj
to się z takimi umawiaj... tamta na fotce pewnei też wyglądała podobnei a jednak się z nią umówiłeś, jak już ktoś pytał ciekawe dlaczego??

Gość Oskar Biały
Tak, gawędziliśmy na GG od pewnego czasu na wiele tematów , na fotkach wyglądała bardzo fajnie , natomiast w realu okazało się że tragedia :(

Gość tiaaa jasne
to już innego stroju niż biale kozaczki i przyktórka kurteczka nie ma? :p

Gość dfcc
No dobra, a z charakteru jaka?

Gość Oskar Biały
Ciężko jest ocenić charakter kobiety po trzech godzinach , nie potrafię ocenić . Rozmawialiśmy na temat jej pracy w handlu i kontaktach klient - sprzedawca , kobieta jest po szkole zawodowej handlowej

Gość No i jak się z nią
gadało? Jakoś sensownie czy to taki typ slodkiej idiotki? (do tych bucików by pasowało) :classic_cool: