Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar Biały

czy wypada powiedzieć kobiecie na randce, że wygląda tandetnie ?

Polecane posty

Gość Oskar Biały

Jak to zrobić w sposób delikatny i subtelny aby kobiety nie urazić ? Przyszła na randkę ubrana w dżinsowych spodniach i nogawki spodni włożyła do białych kozaczków ( aż parsknąłem ze śmiechu na widok kobiety :) ) , czarna kurtka krótka z kapturem i pępek na wierzchu ( totalna katastrofa ) i była bardzo zadowolona z siebie, już mnie się wszystkiego odechciało, gdy mnie pytała dlaczego ludzie za nami się oglądają ? Pod osłoną wieczoru poszliśmy do kina aby nas ludzie w kawiarni palcem nie wskazywali :( I jak kobiecie wytłumaczyć , że wygląda tandetnie ?

Gość kurna co sie dzieje z tymi lud
jak wytlumaczyc tobie ze masz tandetny gust ????????

Gość majaaaaa
otoz to, jaka panne zaprosiles to taka przyszla, no chyba, ze to bylo spotkanie w ciemno to wtedy przepraszam :)

Gość niunia x
poprostu kup jej kilka szmatek i kazdy bedzie zadowolony

powiedz je, że wszyscy tirowcy sie przy niej zatrzymują i brak Ci intymnego klimatu :P

Gość ewfefewfewff
powiedz ze szalejesz z podniecenia jak kobieta jest ubrana klasycznie :P

Gość Oskar Biały
kilka szmatek ? A może całą garderobę nową powinienem kupić kobiecie i co najmniej 3 pary butów ? Ona chyba powinna spalić wszystkie swoje ubrania :) Tragedia . Ładna kobieta ale nikt jej nie pokazał i nie nauczył, że może inaczej wyglądać.

a jak ja poznałes? widziales ja wczesniej?

Gość Uśmiałam sie
to z kim ty się zadajesz, przecież tu zero gustu i wyczucia smaku:o

Gość to nie kobieta
w takich ciuchach to gimnazjum gania :P ile ta dziołcha ma lat?????

licz się z tym,że jka powiesz jej cokolwiek na temat jej ubioru to już nici z nastepnych spotkań to chyba taki typ laski co to uważa,że ubiera się modnie i odpowiednio ;) :D:D żenada;)

Gość Oskar Biały
poznałem kobietę na stronie randkowej, widziałem jej fotki i zaprosiłem na randkę , to było nasze pierwsze spotkanie i raczej ostatnie :(

Gość Oskar Biały
Nadmieniam, że ja też przyszedłem ubrany nietypowo a mianowicie w strój płetwonurka z lat 50-tych XX wieku. Ale to przynajmniej było oryginalne!

Gość ddsz
Niech zgadne, zobaczyles jej zdjecie, super cialo, blodn wlosy, makijaz i od razu chciales sie z nia spotkac :D

Gość dobre sobie
no to sie przejechałeś:) pewnie nieźle sie wyginała na fotkach;) Powiedz jej,ale to nic nie da,ten typ już tak ma:)

Ale gdzie widzisz problem autorze?nie podoba się to więcej się nie spotykaj:D. a jej styl zostaw...jej. moja znajoma kilka dni temu miała taka właśnie randkę, z facetem poznanym na portalu randkowym. Umarła prawie jak zobaczyła strój gościa. A ja jej mówię, że po prosru nie docenial jego artystycznego zacięcią:P

Gość Oskar Biały
kobieta w wieku 25 lat już powinna raczej wiedzieć o tym, że skoro facet proponuje spotkanie i rozmowę w kawiarni to chyba nie LUZ BLUES , dziwne że golym pępkiem chciała kusić ?

Gość I pewnie jeszcze miała
metrowe tipsy, skórę jak Etiopka i blond pasemka? :classic_cool:

Gość dobre sobie
czymś kusić musiała:)Pewnie nic innego nie miała do zaproponowania;)

Gość wujaszek edzio
ja bym na twoim miejscu nic nie mówiła, bo po co? Żeby jej sie zrobiło przykro? Jeśli nie podoba ci się jej ubiór - czyli jakaś tam część osobowości to wogóle sie z nią nie spotykaj... I skąd wiesz czy jej się podoba twój gust ubierania??

oskar ...a jaka byla w rozmowie? jakas inteligentna?

Gość Oskar Biały
kobieta pracuje w sklepie spożywczym . nie pogawędziliśmy nawet :( , nie zaproponowałem rozmowy w kawiarni, zaprosiłem kobietę do kina , po filmie odwiozłem kobietę prawie pod dom i życzyłem dobrej nocy , spotkanie nasze uważam za porażkę :(

Gość Sądzę że ten topik
to podpucha ale jeśli to prawda to raczej nieciekawe z niej dziewczę skoro chodzi w białych kozaczkach i pępkiem na wierzchu. Ten typ to się chyba fachowo nazywa "tipsiara". :p

nie dałes jej szansy by dziewczyna mogla sie wykazac inteligencją. pierwsza randka i kino? wiesz moze tobie nie spodobal si ejej styl ubierania sie ale to nie znaczy ze wyglada obciachowo. moze to z toba cos nie tak?

Gość ale siara nie
?;) ja przeżyłam w swoim życiu dwie randki (prawie) w ciemno-i na obydwie faceci sie tak ubrali że wstydziłam sie koło nich siedzieć :D tylko sie cały czas rozglądałam czy nie ma gdzieś moich znajomych bo tego upokorzenie bym nie zniosła :D ale nie powiedziałam im że wyglądają strasznie- są dorośli, sami to powinni wiedzieć . Po prostu to było pierwsze i ostatnie spotkanie :D

Gość dobre sobie
Nie dziwie sie,ze zamelinowales sie z nia w kinie.Ale swoja droga mogles pogadac i ocenic wnetrze:).W koncu stroj ciuchy zawsze mozna zmienic;)

Gość Oskar Biały
Być może ze mną coś nie tak ale na randkę przyszedłem w marynarce sztruksowej , niebieska koszula , spodnie sztruksowe , czarny plaszcz , z różą czerwoną dla kobiety ( nie wiedziała co zrobić z tą różą , chyba tu popełniłem błąd )

piszac ze z toba cos nie tak, mialam na mysli to, wyglad nei swiadczy o wnetrzu człowieka. ma taki styl i już. Tobie podobac sie nie musi, tak samo jej nei musza sie podobac Twoje sztruksy i plaszcz.