Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

ZdRADA. Ratunku ? co dalej ?

Polecane posty

prosze nie smiejscie sie ze mnie. naprawde jestem pierwszy raz w zyciu w takiej sytuacji. wiec jestem z chlopakiem 2 miesiace. nigdy z nikim sie tak nie d ogadywalam, idealne kontakty, czytalismy sobie w myslach. niestety ma nieciekawa przeszlosc, bo nie mial dziewczyny na powaznie tylko takie przygodowe - w doslownym slowa znaczeniu... powiedzial ze jestem jego pierwsza powazna. no i wczoraj sie dowiedzialam , ze gdy bylam na feriach on \'\'zaliczyl\'\' dziewczyne jakas na imprezie, ale bardzo tego zaluje, bardzo! wie co zrobil, twierdzo ze nie ma usprawiedliwienia na to, bo to jego wina. ciagle powtarza ze chce byc ze mna, ze wtedy gdy to zrobil nie byl mnie pewny, nie wiedzial ze to sie tak potoczy wszytsko. i mowi ze od miesiaca jest pewien mnie, ze chce ze mna byc. codziennie sie widujemy i nie czujemy nudy.. monotonni. Teraz pytanie: Co ja powinnam zrobic? jestem w szoku, nie dociera nic do mnie, ze on to zrobil, z jednej strony wierze ze mogl nie byc mnie pewny, bo nie powiedzial mi wprost ze jestemsy razem, tylko samo wyszlo... jestem zrozpaczona, prosze o rady

Gość ajakkk
zakoncz ten zwiazek jak najszybciej.2 miesiace to naprawde nie jest dlugo. napewno znajdziesz sobie kogos kto na ciebie zasluguje. nie warto byc z takim draniem. zdrada to zdrada i nic tego nie usprawiedliwia

naprawde nie wiem co mam zrobic. rozum mowi zeby odejsc a serce glupie i dziecinne zeby wybaczyc

Gość malida
w takim razie postaw na rozum

Gość yatedije
Zdrady sie NIGDY nie wybacza!!

ale to ze byl to poczatek zwiazku. on od jakiegos czasu powiedzial ze od lutego jestem dla niego najwazniejsza i ze jest od lutego pewien ze chce ze mna byc

Gość kurna co sie dzieje z tymi lud
jej, jesli robi to na poczatku zwiazku to co bedzie pozniej?? zdradzi cie poraz drugi i co ci powie...za rzadko mowilas ze ci zalezy ale liczysz sie tylko ty... facet cie zdradzil bo nie zalezy mu. koniec. kropka. gdyby na poczatku znajomosci az tak mu zalezlo nie zrobilby czegos podobnego. dziewczyno urwalas sie z choinki czy jak???????? wierzysz w takie badziewie????

Gość czująca tego bluesa
Zdrada zdradę pogania... Zdradza Hanka Mania Za to Krzyśka Ania Znowu Bogdan Wieśkę ma już ze czterdziestkę ale przestać szkoda bo dupa nie woda. Maniek płacze w kącie Anka ciągle łyka Krzysiek rzuca gromy Wieśka jest jak tyka Ratunku, co dalej kto kogo wykończy kto ma większe rogi kiedy się to skończy ? :D 🖐️

Gość a według mnie to że
znajomość trwała 2 miesiące jest bardziej usprawiedliwieniem. Szybciej zrozumiałabym zdradę po takim czasie a nie po paru latach, po wielu rzeczach które sie razem przeszło. Podobno zdradę można wybaczyć, nie można jej natomiast zapomnieć. nie wiem czy umiałabym żyć z kimś kto mnie zdradził- na szczęście nigdy w takiej sytuacji nie byłam, ale znam sporo par którym udało się odbudować swoje szczęście. Znam też wiele takich dla których zdrada była początkiem końca. Wybór należy do Ciebie, powodzenia i konsekwencji życzę :-)

Gość była żona fiuta
Zasadź mu kopa i to natychmiast! Wybaczając ściągasz na siebie nieszczęście! Uwierz starszej i bardziej doświadczonej idiotce, która zmądrzała po fakcie i nie chciała słuchac niczyich rad!

Gość jezusmaria
olej gościa. 1. nie zależy mu na tobie od poczatku 'zwiazku'. ze niby pozniej mialo by byc lepiej? dobre sobie. na poczatku znajomosci powinien skakac dookola ciebie i stopy ci calowac, byle bys z nim byla. w przeciwnym razie srednio zawrocilas mu w glowie, tylko widac nie ma czego poruchac. ale jak widze, niektore laski godzą się i na to. 2. to tylko dwa miesiące. to nawet nie związek poważny. nie ma mowy o żadnej miłości i innych takich, chyba że masz 15 lat. Więc skoro jeszcze to nic waznego, to po co angazowac sie w zwiazek z takim dziwkarzem, skoro wkolo pelno wolnych miłych chłopców? :) pozdrawiam.