Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka23

Fotografia ślubna

Polecane posty

Gość mariolka23

Podajcie jakieś fajne strony ze zdjęciami. Ile płacicie za sesje? Błagam, chce się rozglądnąć, bo za rok już nie będę panienką hihihi ;))))

Gość viss
rozejrzeć*

Gość frejtag frejtag
Kochane Panie - ten pan robi piękne i niebanalne fotografie ślubne. Co Wy na to? http://dmkkk.digart.pl/

rzeczywiście te zdjęcia z www.zylafotografia.net są poprostu cudne :) szkoda tylko że cena nie jest zadowalająca... :(

Gość soft
Polecam siebie ;) www.mojestudio.pl

Gość FLEX.
Soft Czemu tyle zdjęć pokazujesz jako czarno białe? Można wnioskować, że masz problemy z warsztatem cyfrowym gdzie jak wiadomo główny problem to kolory. ZDJĘCIA SĄ SUPER I CHYBA SĄ TO NAJLEPSZE ZDJĘCIA W SIECI JAKIE WIDZIAŁAM. Gratuluję swoich pomysłów na zdjęcia. ZDJĘCIA SĄ PO PROSTU PIĘKNE….

Gość Kocharynka
dziubas 29 >> ile kosztuja zdjecia od zyla fotografia?? bo piszesz ze cena niezadowalajaca :(

Gość Kocharynka
Ok sama sobie odpowiedzialam ogladajac cennik :) na stronie

http://www.zylafotografia.net/ ???? jaja sobie robisz? dawno nie widzialam tak fatalnych i słabych jakościowo fotek na jdenym ze zdjęc jest białe- prześwietlone niebie, no po prostu moje gratulacje. Ja jak mi wyjdzie takie zdjecie to je kasuje a nie sprzedaje ludziom za ciężkie pieniądze.

Gość soft
Dziękuję FLEX za opinię. Cieszę się, że zdjęcia się podobają. Natomiast ilościowo proporcja zdjęć czarno-białych oraz kolorowych wypada podobnie, chociaż zdecydowanie trudniej zrobić dobre zdjęcie w kolorze niż czarno-białe. Pozdrawiam

Gość xyxy..
Ale jaja Panowie fotografowie polecaj się tutaj wzajemnie i piszą tu o sobie. Prezentowane zdjęcia to naprawdę żenada. Jednak cena czyni cuda. No cóż nie ma jak wysokie o sobie mniemanie.