Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiulka

Do mam rodzacych w LIPCU 2008

Polecane posty

Gość mamusiulka

Mam takie pytanko. Macie juz kupione rzeczy dla swoich maluszkow? Co juz zdazylyscie kupic, a z czym chcecie jeszcze poczekac? Mam termin pod koniec lipca 2008 i tak sie wlasnie zastanawiam czy i co mozna juz kupic. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
po pierwsze to zapraszam na nasz topik lipcówek:)ja jeszce nic nie kupilam i poki co nie zamierzam. pierwsze zakupy poczynimy tak okolo ósmego miesiaca:) ale tylko ubranka i art. higieniczne, bo wózek i łóżeczko zamowimy i odbierzemy po porodzie tzn. maz odbierze jak bede jeszcze w szpitalu:):):)

Gość mamusiulka
chcialam kiedys dolaczyc;-) Ale dziwnie bym sie czula, bo juz tyle stron ma ten temat i nie chcialoby mi sie wszystkch przegladac, a glupio tak byc nie w temacie. Wszystkie juz sie znacie:-) Ale dziekuje za zaproszenie i odpowiedz:-)

mamusiulka - jak Cie dziewczyny zapraszaja to dolaczaj sie do lipcowek i bedzie ok. nie mart wie ja sie do marcowek dolaczylam dosc pozno i stron bylo duzo, ale zostalam cieplo przyjeta i teraz sama juz sie z nimi zzylam. do lipca masz jeszcze sporo czasu a bedzie latwiej Ci jak na bierzaco bedziesz mogla popytac dziewczyny o ich dolegliwosci i ponarzekac do kogos kto rozumie co do kupowania rzeczy to ja bym nie czekala ze wszystkim do 8 miesiaca bo nie wiadomo jak sie bedziesz czula. Ja mam juz wszystko gotowe i czeka na maluszka - lozeczko, wozek, ubranka, kosmetyki itd. i ciesze sie ze mam wszystko gotowe bo jest mi sie juz teraz tak ciezko ruszac ze nie dalabym rady niczego przygotowac. ale fakt faktem ze wszystko ostatecznie zostalo przygotowane w zeszlym tygodniu, tyle ze to juz moj maz musial wszystko robic bo ja nie mam na to sily powodzenia i milej ciazy. Gratulacje!

Gość gość
ja sie dolaczylam jakies 10 stron temu:) i nieszczegolnie przegladalam to co bylo wczesniej, raczej tylko wtedy kiedy mialam male watpliwosci o czym mowa (a zdarzalo sie to rzadko:) ) a caly czas ktos do nas dolacza i to akurat jest miłe:)

Ja tez mam termin w lipcu i jeszcze nic nie kupowalam z tego wzgledu,ze to druga ciaza. Mam juz coreczke i jesli okaze sie , ze teraz tez bedzie dziewczynka to praktycznie nic nie bede musiala kupowac, hihi.

Gość gość
no to fajnie :) a jak bedzie chlopczyk? to zakupki:)

Zakupki, ale tylko ciuszkowe, bo reszta-lozeczko. wanienka, wozek jest.