Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykaganka

podejrzewam zdrade..

Polecane posty

Gość cykaganka

Podejrzewam zdrade mojego meza. Od dzis to nawet pewna jestem. Chce sie upewnic czy na kompie tez gadaja. Znacie jakis program ktory moglby jakos mi pomoc?? Blagam,blagam o radeee

Gość cykaganka
jestem zalamana i juz brzytwy sie chwytam. Mam dosyc zycia,kazdy ma mnie w dupie a wlasny maz udaje ze mnie kocha.. I w dodatku taki milutki dzisiaj byl

Gość cykaganka
sama nie wiem. Chyba chce wiedziec czy gada z nia nawet z naszego domu. A wtedy bede miala dowod i nie bedzie juz wiecej "kochanie,ale to przeciez tylko kolezanka"

Wiem z własnego doświadczenia, że kobiety lubią się zadręczać. Jeżeli znajdziesz ten "namacalny" dowód zdrady to co wtedy zrobisz? Zostawisz Go? A jeżeli nic nie znajdziesz, to wydaje mi się, że i tak nie będziesz mu ufać i wciąż będziesz szukać oznak niewierności. Nie wiem co doradzić. Ale moim zdaniem, to zaufanie buduje związek. W Twoim związku już go nie ma.

Gość sa specjalne programy
ktore stosuje sie do inwigilaji dzieci na necie. zapisuja wszystko co ktos nsapisal i ogladal na necie.nazwy nie znam, ale moze ktos ci pomoze. mysle, ze to dobry sposob aby sie upewnic jesli kogos nie stac na detektywa.

Gość pewien facet......
cyganka podaj email pomoge Ci, mam doświadczenie :( niestety ...

a nie mozesz sie go spytac? bo jesli jednak bys sie dowiedziala, ze zdradza, to chyba nie ukrywalabys tego, ze wiesz przed nim?...

Gość sa specjalne programy
a myslisz ze on jej powie prawde? skoro raz ja oszukal bedzie to robil do konca. ja nie sluchalabym zadnych wyjasnien. wolalabym sama sprawdzic czy moje podejrzenia sa prawdziwe, a pozniej dzialac. tak to zamydli jej oczy byle czym

Gość ja to pani
no wiesz...do tej powyzej dwie...jak moze go o to spytac? Przeciez wiadomo, ze sie nie przyzna!!!

Gość mailmailmail
kampertka@wp.pl

Gość cykaganka
pewien facet a jak chcesz mi pomoc? Mozesz wyslac ten program przez maila? to moj mail jak by co, cygania80@interia.pl

Gość cykaganka
wiecie co,ja jestem wykonczona tym calym dniem. Mam wszystkiego dosyc. Musze sie obok niego polozyc i udawac ze wszystko jest ok, jezuuu dlaczego zycie jest takie popieprzone!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kokossssk
proponuje sciagnac program do odzyskiwania hasel gg wtedy wlazisz na jego gadu i czytasz archiwum. nic prostszego

Gość jojo24
cyganka,ty zrozum,ze twoj maz jest wolnym czlowiekiem...troche rozsadku i madrosci zyciowej proponuje...moj znajomy mial podobna zone...w koncu zezlil sie i znalazl sobie mila i madra laske...zoneczka zeby zebrac dowody zdrady wsiadala na rower i pedzila za autem meza...jadac ,robila zdjecia ...w koncu stracila rownowage i staranowala hamujaca ciezarowke...teraz biedaczka niezle pluje sobie w brode...

uwazam, ze jakby go przycisnela, to by sie przyznal. bez sensu jest dalej ciagnac takie zwiazek oparty na zdradzie lub chociaz podejrzeniach o nia...

Gość damma
keylogger mój mąż stosował go przeciwko mnie, ale ja byłam grzeczna jak aniołek :P

Gość truskaweczka25678
Jeśli podejrzewasz zdradę to...niestety pewnie masz rację. Nie daj się robić w wała

Gość Ania;-[
Mój mąż mnie zdradza jesteśmy 8 miechow po ślubie co robić? Pomocy

Gość skad wiesz ze cie zdradza
masz dowody? co robic? rozwód z orzeczeniem o wine