Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

ZAGINELA MLODA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość ass
:(

Gość kokossssk
przykre to ladna dziewczyna z niej

Gość jap
tylko podejrzewają że ktoś do niej dzwonił w środku nocy? a nie mogą sprawdzic kto dzwonił?

no wydaje mi sie ze sprawdzili ale moglobyc tak ze ktos mial karte sim i potem po prostu ją wyrzycil. Teraz niewiemy co robi policja za pewne to ustala ale tego juz nie napiszą.

Gość kambodżaaa
jak dla mnie to na bank należy szukać już tylko zwłok :-(

ja sie nie zajmuje takim czymś ale postawiłam karty i nie były dobre:( mam nadzieję że sie pomyliłam i ta dziewczyna zyje:( pozatym jesli jest pod wplywem jakis środkow to wtedy też moglo wyjść mi źle.....NADzIEJA czyni cuda rodzice powinni wierzyć że sie odnajdzie......dziś jestem już bardzo znęczona ale sprawdze jutro.... pozdrawiam

Gość kambodżaaa
okoliczności zaginięcia raczej wykluczają jakiś wypad do znajomych nad morze. na bank stała się tragedia, bo "poukładana" 17-latka nie wychodzi w środku nocy z myślą żeby sobie gdzieś na parę dni pojechać i nie zostawia wszystkiego co ma w domu...

fredi master parkietu- :P dziewczyna zaginela a ty robisz sobie zarty POmaranczowy POj.ebie:P POtrafisz ty uzywac mógzu pajacu? fredi master parkietu- raczej fredi malpa z brykietu:P idiota z ciebie:P

Gość Wpadka
Fredi i Kambodża - fajne zjeby genetyczne są z was. Szkoda gadać. Żarty żartami, ale czasem są momenty, że trzeba zachować choć trochę powagi. Akurat jestem z Sośnicy i aż mnie ciarki przechodzą jak widzę te wszystkie plakaty...

Gość kambodżaaa
coś Ci siękretynko nie podoba? ja nic złego nie napisałąm więc sięode mnie odpier....

skończcie już, dobra? :O żałosne :O jak chcecie jakos pomóc to sie skupcie, a panu powzej to ogólnie za udział w dyskusji dziekujemy 🖐️:O

Gość kambodżaaa
następna siemnie czepia?? a co tu można pomóc ja nie topik odświezać?

Gość kambodżaaa
ja to sobie myślę tak, że warto zwrócić uwagę na fakt, że telewizora nie wyłączyłą. czyli pewnie wyszłą z myślą, że wychodzi na chwilę, przed dom czy coś. rzeczy też nie wzieła

Gość Wpadka
Dobra, ale dowalić tekstem, że trzeba szukać zwłok jest trochę nie na miejscu. Trzeba czasem trochę ruszyć łbem i pomyśleć o tym, że jej rodzice mogą to przeczytać. Albo ktoś inny bliski...

Gość kambodżaaa
taaa rodzice nie mają co robić tylko na kafe siedzą. wiesz, w twarz bym tego rodzicom nie powiedziała, ale na forum moge swoje wnioski wysówać i tak właśnie myślę - okoliczności nie wskazują na ucieczkę/wycieczkę. na bank stało się jej cośzłego, albo z własnej woli, albo co pewniejsze przez ingerencję osób 3cich

Gość Wpadka
Rodzice mogą szukać wszędzie, także tu, na Forum. Może tu zaglądała i ma zapisane w historii w kompie i są sprawdzane wszelkie możliwe tropy. Nigdy nic nie wiadomo. Możliwe, że stało się coś złego, ale dopóki nie ma pewności nie wolno tak mówić. Zawsze trzeba mieć nadzieję i nikt nie ma prawa odbierać jej rodzicom i rodzinie.

Gość kambodżaaa
ja jej rodzinie nie odbieram, nie przesadzaj. ale pisze z perspektywy osoby zdystansowanej. znam wiele takich historii niestety

Gość wredotaa
znam historie gdzie wlasnie taka dobra uczennica i grzeczna corka uciekla z domu i popelnila samocojstwo bo byla w ciazy i bala sie o to co poweidza inni

Znalazłam Iwonę na naszej klasie... :( (tam ma 4 zdjęcia) ma wielu znajomych tam... tak sobie myślę, że może poznała jakiegoś psychola w internecie moze na czacie lub na naszej klasie czy coś... ale skoro wyszła do niego w nocy bo np dzwonił z jakimś pretekstem to podejrzewam , że musiała tą osobę dość dobrze znać :( albo jej na kimś/czymś zależało , że wyszła...

Gość tez widzialam ....

Gość zyje

Gość i co z iwonka

Gość zyje
no wlasnie?