Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaczynam wszystko od nowa

to jest dokładnie ten moment!!!!

Polecane posty

Miałam wiele wzlotów i upadków. Kochałam, cierpiałam, popełniałam te same błędy. Ale jednego się właśnie nauczyłam. Zamykać drzwi. Zostawiam za sobą: - Moją pierwszą miłość ( Bądź szczęśliwy. Ale już beze mnie.) - Moje wady i kompleksy (Są, będą. Koniec kajania się i poczucia winy,) - Moje poczucie przegrywanego, sterowanego życia (To moje życie. Mam prawo je spieprzyć.) - Mojego przyjaciela (???) (Co posiejesz to zbierzesz. Pora przejrzeć na oczy) - Moje misje ratowania świata i darowania każdego miłością (Nie każdy na to zasługuje. Trzeba się cenić) - Moją naiwność (Upadnę wiele razy jeszcze, ale już bez akceptacji, że siedzę w błocie.) - Moje złudzenia (Pewnych rzeczy nie przeskoczę. Nigdy.) Piszę to post factum. Chcę to zapisać, żeby w chwili zwątpienia mieć do czego wrócić. A może tylko po to, żeby to zobaczyć. Czemu na forum? Cóż. To moje publiczne wyznanie. Muszę zobaczyć to na piśmie.

Gość pierwsze 4 punkty ok
ale nastepne - nie trac tego, bo to fajne i mozna naprawde z tym milo zyc. To akurat nie błędy. Otworz dla nich drzwi z powrotem. Powodzenia

Powodzenia, chociaż to nie jest takie latwe jak się wydaje. Trzymam kciuki :-)

Brawo - to połowa sukcesu. Teraz tylko nie przestawaj wierzyć w siebie!

czy orka ? tak jak nie potrafie cofnąc czasu tak nigdy nie otwieram raz zatrzasnietych drzwi .....sprobuj ! bo nigdy sie nie dowiesz jak to jest...inaczej

Gość ale trzeba wierzyc w
niemozliwe!!!! Zawsze! To jest motorem do zycia, nadziei, postepu! Jak ochłoniesz, to do tego dojdziesz! Np -uwazasz,ze czego nigdy nie przeskoczysz?

Czy twoje wypróżnienia są regularne? mazistość stolca?

skoro zostawiasz za sobą pewien etap ... to nie wracaj juz do niego a gdy nadejdzie chwila zwatpienia i pokusa powrotu to przypomnij sobie pkt ktore wypisalaś oraz to ze nauczylaś sie zamykać drzwi.......

Absolutnie nie miałem zamiaru Cię prowokować. Regularne wypróżnienia mają decydujący wpływ na samopoczucie. Natomiast otarty i podrażniony odbyt, po prostu obrzmiały, może stać się przyczyną przykrych depresji.