Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sin222

Jak sobie pomysle o kobiecie z przeszłością

Polecane posty

właśnie że to jest problem=====> jak mamusia była z tobą w ciąży,to ktoś w nią rzucił płytą, a tobie się nic stało, a tobie się nic nie stało... a tobie się nic nie stało.... a tobie się nic nie stało

Gość karolina karolina24
rzucilbys dziewczyne bo nie byla dziewica,jednego faceta bys "przebolal"..Jesli bys ja rzucil dlatego bo nie byla dziewica to by znaczylo ze tak naprawde jej nie kochales,taka prawda! Jak zalozmy ja nie marzylam o facecie ktory kiedys byl ruchaczem a w takim sie zakochalam to co-powinnam go zostawic? -nie,bo jesli go kocham to za to jakim jest czlowiekiem a nie za to jaka byla jego przeszlosc lozkowa! A Ty ze swoim podejsciem to naprawde prosisz sie o to eby laska Cie oklamala ze jest dziewica. Jak sie jakas w Tobie zakocha naprawde a zalozmy bedzie miala seks juz za soba i dowie sie o Twoim podjesciu to na pewno Cie oszuka-sama bym tak zrobila pewnie,chociaz to glupie,ale czlowiek zakochany robi rozne rzeczy..Dziewictwo to nie powinien byc miernik wartosci czlowieka

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja nie mowie, ze odrazu dziewictow, ale jak dziewczyna miala wielu partnerow i przygody, czyli sie puszczala?

Gość yaaaa
\"prawdziwa miłość istnieje tylko 1 raz na początku, jak się pomylisz to drugiej szansy nie będzie\" no i to prawda jak ci się nie uda to później już nie traktujesz nastepnych dziewczyn tak serio :)....wszystko co pierwsze smakuje najlepiej a później to juz tylko odgrzewany kotlet a dyskusja poszła w całkiem innym kierunku :)

jak bym nie byl prawiczkiem to by mi przeszlosc nie przeszkadzala u dziewczyny. ale to, ze seks oralny z kims uprawiala, to zwlaszcza ble dla mnie troche. bo jeszcze seks normalny to mozna przebolec, ze miala z ukochanym facetem, ale jak sobie wyobraze, ze robila innemu loda na glebokie gardlo, albo anal uprawiala, to ble

Gość karolina karolina24
ok,ja tez nie uwazam zeby to bylo cos fajnego sie puszczac dla zabawy-trzeba sie szanowac.Ale napisales sam ze nawet jakby miala 1 partnera z milosci to bys jego jakos przebolal ale pewnie i tak bys ja zostawil..Jakie to ma znaczenie? A moze np.zakochala sie nieszczesliwie,myslala ze to bedzie ten jedyny a potem nie wyszlo i jest bardzo wartosciowa? I co-skreslilbys ja? Druga sprawa-sa dziewczyny ktore burzliwie przechodza mlodosc,szaleja,nawet bzykaja sie po pijaku,dla sportu a np.majac juz 25 sa wartosciowe, poukladane i nawet nie chca wspominac swoich glupich wyskokow-takie tez bys skreslil? Jesli na taka bys trafil to w ogole watpie zeby Ci sie przyznala do tego co wyrabiala w mlodosci bo nie jest to cos czym mozna sie pochwalic..Nie szukaj dziewczyny na podstawie tego jaka ma przeszlosc lozkowa,to naprawde nie jest wazne-nie moze tylko byc dziwka oczywiscie.

ja chce miec najlepiej jedna partnerke seksualna w zyciu, dlatego lepiej zeby to byla dziewica, jesli pierwsza ma byc ostatnia

prawiczek a dziewczyna z burzliwa przeszlosci - przeciez takie cos po prostu nie rokuje, to dwa rozne swiaty, takie osoby nie pasuja do siebie i by siebie wzajemnie nie potrafily kochac i szanowac

jakbym mial miec w zyciu tylko jedna partnerke to bym wolal wtedy zeby ona byla dziewica

Gość karolina karolina24
wiesz co Ci powiem? zwiazki gdzie oboje partnerow sa dla siebie pierwszymi nie rokuja dobrze. Predzej czy pozniej ktoras ze stron jak nie obydwie bedzie miala taka mysl-a jak to jest z kims innym.Zczystej ciekawosci.Dlatego najlepiej sie wyszalec za mlodu i potem reszte zycia bzykac sie z jednym.Tak uwazam-wtedy nie bedzie juz ciekawosci jak to jest z kims innym..Taka natura ludzka czy tego chcesz czy nie.Ja nigdy bym nie chciala zeby moj pierwszy facet byl tym na cale zycie tak samo jak i nie chcialabym miec faceta dla ktorego ja bede pierwsza bo zwyczajnie balabym sie ze np.za 10 lat albo 20 bedzie chcial sprobowac z kims innym..Z ciekawosci.

Gość karolina karolina24
pewnie,ja tez sie nie zgodze. Najczesciej wszystko co pierwsze wlasnie jest do dupy bo czlowiek jest mlody i glupi i nie do konca wie czego chce.taka prawda!

ja po prostu uwazam, ze dziewczyna z przeszlosci (zwlaszcza dosc bujna) do mnie nie pasuje, dwa rozne swiaty, inna moralnosc, inne doswiadczenia, inne systemy wartosci, inne zasady. nie widze niczego, co by bylo w stanie mnie z taka laczyc. ona pewnie tez by nie widziala, zwlaszcza przede wszystkim ona, wiec vice versa

blondyn - akurat kafeteria mi sluzy glownie do dyskusji na ten temat, nic innego akurat na babskim forum mnie interesuje

Gość karolina karolina24
moim zdaniem wyolbrzymiasz..ludzie sie zmieniaja to po pierwsze a po drugie to naprawde bym Ci pogratulowala jakbys zyl szczesliwie z dziewczyna ktora byla Twoja pierwsza i Ty jej pierwszym i nigdy by was nie kusilo sprobowac jak to jest zkims innym.Ja w takie bajki nie wierze

a jak poznam dziewczyne z przeszloscia to co mam ja rzucic tylko po to, zeby mnie nie kusilo do zdrady i zebym mial porownanie, a pierwsza nie byla ostatnia?

chce miec dziewczyne, ktora bedzie do mnie pasowac i z ktora cos mnie bedzie laczyc

:D a co jeśli w mięsnym pracują tylko mężczyźni ... :P :D:D:D:D:D a tak na poważnie, weź przykład z jakiegoś ćwoka co na GG rozsyła info że szuka tylko dziewicy i prawdziwej chrześcijanki. Powodzenia!

nie jestem osoba wierzaca, a szukam dziewczyny, co bedzie do mnie pasowac, rowniez pod wzgledem moralnosci i systemu wartosci

Gość karolina karolina24
nie kumasz facet o co chodzi..w zyciu trzeba z niejednego pieca chleb jesc zeby wiedziec ktory najlepiej smakuje..po prostu...ja tam wole miec meza ktory przede mna tez mial kilka babek a nie prawiczka ktory po 10 latach z ciekawosci zdradzi mnie z pierwsza lepsza..zycie..

to co mam uprawiac seks bez milosci? tylko po to zeby miec jakies kobiety przed zona?

Gość NIZALEZNA36
TAK

Gość NIEZALEZNA36
Ha ha ha, mialo byc NIEZALEZNA

to nie jest człowieku problem to jest jednostka chorobowa, lecz się człowieku, bo jeszcze jakiegoś nieszczęścia sie nabawisz.

Gość fajny jesteś blondyn
i masz długie włosy. Pragnę cię :classic_cool:

Gość karolina karolina24
bez obrazy facet ale Ty nie kumasz nic widze! kto Ci kaze sie bzykac bez uczucia i dla sportu? Napisalam ci tylko ze przeszlosc lozkowa nie jest tak naprawde wazna!!i glupota jest szukanie "cnotki" :classic_cool:

bo uwazam, ze tzw "cnotka" (kobieta cnotliwa, nie do konca odrazu dziewica), majaca moralne podejscie do seksu i nie maja bujnej przeszlosci najlepiej do mnie pasuje

kobiety z przeszloscia pasuje do panow z przeszloscia. kobieta, ktora miala wielu facetow pasuje do babiarza. to logiczne

Gość role model
karolina karolina24 ....masz rację lepiej się wyszumiec i ożenic się bez wyrzutów sumienia i żaluy o przeszłośc partnera . a autor przesadza bo pierwsza nie musi byc ostatnia ja bym się nigdy w życiu nie ożenił z pierwszą dziewczyną bo poco