Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefan gitara

Przystojniacy - otwieramy klub!

Polecane posty

Gość stefan gitara

otwieram klub przystojniakow! jesli jestes przystojny, dobrze zbudowany, zadbany, ktoremu wszystko wychodzi! - ! zapraszam! Jesli jestes zerem, wykolejeńcem, przegranym, itd. nie mozesz do nas zalezac! Jestesmy ekstaklasa, nie kazda moze liczyc na nasze spojrzenie, nie mowiac o reszcie! My wybieramy kobiete z ktora mozemy pogadac, wszystko zreszta zalezy od nas!

Gość gosiewski
witam :classic_cool:

Gość stefan gitara
jestem pasywnym gejem z wygolonym odbytem, chętni panowie czekam na was 👄

Gość stefan gitara
dobrze, zparaszam! pochwal sie co robisz gdy patrzy na Ciebie zwykla brzydka zakompleksiona 30latka

Gość stefan gitara
roznosiciel ulotek dyma mnie w kakao

Gość Sirhan ad-Din an-Nabheni.
szczególnie jeśli jest to koza z araratu :classic_cool:

Gość stefan gitara
ja takiej patrze sie w gleboko w oczy i zaczynam sie smiac, bo wiem ze nigdy nie jest w stanie przelamac bariery! coz.. takie jestescie.. kobiety, wiecznie zakompleksione, brzydkie, gdyby nie malowanie, puder itd. to by bylo naprawde tragicznie! wiem, ze sie staracie, ale co z tego jak na codzien widac jak to wszystko wyglada!

Gość stefan gitara
kabaczek utknał mi w anusie.pomozcie przystojniacy! w kupie razniej.

Gość ło jo joj...
Stefan, ty to dopiero masz kompleksy :) :D :D

Gość stefan gitara
wygladam jak blady szczur z zapadnieta klatka piersiowa, watlymi laplkami i dobrze rozwiniętym tylko prawym bicepsem:classic_cool:, uroku dodają mi zakola na głowie i okulary 25 dipptrii, moja fantazja ulanska pozwala mi folgowac w internecie, natomiats w realu zaczynam sie pocic nawet przy pani Aldonce, kasjerce z pobliskiego warzywniaka, ktora jest sporo po 60-tce :o nie mam za to wiekszego problemu z facetami, zawsze kiedy wracam do domu, zastepuje mi droge 4 znanych meneli, patrze sie im prosto w oczy po czym usmiecham sie w ich strone i w pobliskiej brami zlizuje ser napletanski z ich smierdzacych fajaczy, od czasu do czasu postekujac z rozkoszy:)

Gość stefan gitara
dobre:) ale wracajac do rzeczywistosci! podszywaczu prawda niestety jest okrutna, piszesz tutaj, masz frajde, piszac na topikach, wtracajac swoje bezsensowne pare groszy... jednak po za kafeteria jestes zakompleksionym zerem. Na dyski nie chodzisz bo sie boisz Do restauracji, pubow tez nie bo za drogo Na miasto.. po co.. lepiej sobie wlaczyc kamerke internetowa z zakopanego Do sklepu bo jakies fajne ciuchy nie za bardzo sens, skoro listonosz przyniesie z allegro hity mody Moze sport, silownia, pilka, narty... eee, bez sensu, przeciez ostatnio na wyprzedazy w empiku kupiles olimpiade z aten a tam konkurencji jest do wyboru do koloru coz.. siedzisz w domu, nie masz pracy, nie masz szkoly (tzn. robisz ale idzie marnie) nie umiesz gadac z kobietami, nie umiesz flirtowac, zarywac, byc mily, ciekawy, opowiadajacy o swoich pasjach (bo co niby podszyw:) ), zamkniety, zakompleksiony, uzywajacy jako perfum BONDA. Twoja rozrywka to kafe albo walenie gruchy przy filmach z redtube! Wiesz moja rada, zmien zycie bo tak nic nigdy nie osiagniesz.. rob tak jak ja, mam wszystko co chce!

Gość stęfan gitara
stymuluje sobie prącie struną basową od gitary akustycznej w rytm niemieckich marszów żołnierskich z lat trzydziestych :classic_cool:

widzisz, nic nie komentujesz bo to prawda.. zostala tylko Tobie juz taka rozrywka! no coz.. ja wole posuwac sliczna zadbana namietna kobiete, Ty swoja reke.. moze tak juz ma zostac bo nie dal psa kiełbasa

Gość stęfan gitara
na osiedlu mam ksywę RENATA

Gość stęfan gitara
zakladam bardzo ciekawe topiki:classic_cool:

Gość stęfan gitara
moja mama pracuje w cyrku jako facet z broda:classic_cool:

Gość stęfan gitara
jestem tak niesmialy, ze nawet przed wlasna siostra chowam sie w wersalce :classic_cool:

ee, to jeszcze nic, a co Ty masz powiedziec , ja przynajmniej nie zakladam gaci swojego ojca na glowe, matki rajtuz noszonych przez tydzien na trasie w ktorych to pozniej zbierasz grzyby w piwnicy u swojego dozorcy, ktory nie dosc ze ma jednego to do okola niego sa dziwne maliny, ktore dla smaku lubisz odgryzac

Gość stęfan gitara
pisuję sam ze sobą by wzbudzić jakiekolwiek zainteresowanie na kafe, raz na pomarańczowo, raz na czarno moja matka pije wodę z pierogów :classic_cool:🖐️

NormalnaNormalność: jestes zwykla zniewiesciala zamknieta w sobie lampucera, ktora marzy o szczesciu w przyszlosci a tak naprawde przeznaczeniem jest praca jak konduktor pkp w podmiejskich liniach relacji Miroszka a Kononowo. jak to mowia za mundurem panny sznurem, wiec zawsze po 24 ustawiasz sie przy bramie jedynej fabryki w twojej wiosce gdzie akurat pan czesiu - emerytowany ochroniarz idzie na zwiady, trzymajac swojego malego zoledzia w rece. Ten widok tak CIebie kreci, ze przez 1,5 minuty palaszuje Ciebie konczac na twoich traperach z targu za 10,44zl

Gość stęfan gitara
--------->NormalnaNormalność za to ja przyjmuje siną żołądź mojego spedalonego tatełłe, którego ulubioną grą wstępną jest wypłacanie klapsów kutasem po moim wąsatym pysku :)

O rany to żeś mi pojechał, dziwne żeby kobieta nie była zniewieściała serio... a że lampucera to po czym to poznajesz? krzywo literki stawiam czy jak? ogarnij sie chłopie.

oceniasz po tym co jest napisane. gdybys byla wporzadku dziekowala bys mi jeszcze za tak szczere slowa, przedstawilem twoja przyszlosc Skarbie, wiec przynajmniej wiesz co bedziesz robic a lampucera pasuje, takie nowoczesne slowo

Gość loony
lampucera :) fajne slowo. niestety nie moge dolaczyc do klubu bo jestem kobieta, ale popatrzylabym chetnie co zawiera definicja \'Przystojniacy\' :P

nawet sobie nie wyobrazasz jak pkp jest wielka rozwwinieta instytucja. Jest tutaj bardzo duzo stanowisk, i kobiety maja w czym wybierac od sprzedawcy biletow na dworcu po sprzataczke przedzialo i sokistke na wiejskim dworcu. A ja napisalem ze bedziesz konduktorka, swietna praca, poszerza horyzonty, otwiera nowe znajomosci, odkrywasz nieznane. W pociagu mozna trafic duzo obcokrajowcow ze wschodu wiec mozesz miec nowe kontakty, moze jakis maz, moze chwila zapomnienia! wiem zreszta, ze kreca Ciebie granatowe garnitury oraz tikacz do kasowania biletow... wiec co chciec wiecej! a na zajezdni mozesz umilic milo czas kierowcy skladu oddajac sie namietnej zabawie w silnikowni:) loony: jak jestes sliczna, masz sliczne piersi jestes zgrabna i zawsze usmiechnieta zapraszam! ale cos musisz o sobie napisac:)