Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefan gitara

Przystojniacy - otwieramy klub!

Polecane posty

marzeniem kazdego mlodego chlopca z duzym penisem bylo dosiasc ciuchcie ktora mozna bylo przeparadowac caly dworzec. te spojrzenia dam, ktore musialy stac w przedzialach i mialy mokro na sama mysl ze ja u siebie w szoferce mam tyle miejsca. no nie mow ze nie marzysz by kiedys umyslnie zapomniec biletu by oddac sie w pociagowej ubikacji konduktorowi i jego pomocnikowi od kierowania skladem :) a co CIe jeszcze kreci:)

Gość loony
jestem sliczna i nosze duze C. pewnie sie kwalifikuje ;P

pewnie ze tak, ale gdybys chciala byc laska VIP to musisz obowiazkowo dac mi swoje zdjecie, a by byc laska Dolce Elegance musisz sie spotkac ze mna i coz.. pokazac na co Cie stac:) dobrze, sluchaj prawda jest taka ze tutaj sa najlepsi! wiec by to udowodnic musisz jeszcze napisac w jaki sposob zbywasz brzydkiego smiesznego faceta, gdzie w Polsce jest ich 90%,

jak bym nie byl, to nie zakladalbym tego tematu! coz.. ja nei chwale sie tym, ale jestem dumny z tego ze wygladam dobrze, do tego silownia, troszke solki, dbanie o siebie i wygladam calkiem sobie neizle. coz.. do tego mam swoje mieszkanie ktore jest czysciutkie, zadbane itd. a nie tak jak wiekszosc pryszczatych frajerow nie dosc ze beznadziejni to w lozku tragedia a do tego nosza brudne gacie, skarpety i robia bajzel w chacie

Gość loony
heh.. za brzydkich sie nie biore i nie zdobywam. nie musze, sami sie przyplatuja. mam ten konfort, ze nie musze robic z siebie idiotki, zeby ktos zwrocil na mnie uwage. zdjecia nie dostaniesz, bo bys sie zakochal i co ja bym z Toba poczela wtedy? oszczedze Cie :P co to za stopka Szanowny Panie? heh

Gość ty Stefan...
widzę, że zmieniłeś temacik.... ale suczka ci została :D

zmienialem dla tego bo chce sie bzykac. mam ostatnio braki i gdy przeczytalem o rozmiarze C odrazu mnie porwalo w zla strone:) .. no dobrze.. wiec prawda jest tak ze mimo moich brakow nie skusilbym sie na wszystkie, tylko wyjatkowo ladne. Przykro dziewczyny, moze to nie mile, ale takie zycie, jak ktos jest ladny wszystko zgarnia co jest wspaniale:)

stopka jest nowoczesna, amerykanskie nowe trendy:) wiesz co ja sie nie zakochuje, wiec niestety.. mzesz probowac, ale ja jestem facetem wiedzacym czego chce, jak juz to Ty bedziesz prosic o to zebym choc rzucil okiem na zdjecie, czy zebym chociaz chwile popatrzyl jak tanszysz przedemna! wlasnie to przeraza ze prawie kazdy facet jest ulegly, ale to sa frajerzy... nalezy tak robic jak ja.... jestem nie ugiety, .. ale tak juz jest ze was moge pieprzyc, a mezow macie od przytulania :)

Gość ty Stefan...
:D Dumny Facet z ciebie :D

jaki dumny, widzac to wszystko do okola to az czasami uwierzyc nie moge ze jestem taki cool :) czasami widuje sie z mezatkami, ktore po dlugich chwilach wielkiego uniesienia ktorego nigdy nie dal im ich facet opowiadaja o tym jak to zycie wyglada, jak sie zachowuje itd.. a ja chodzacy ideal...:):) ale starczy bo sobie powiecie ze siebie wielbie a wcale tak nie jest:) no wydaje mi sie ze mam to przez to, bo to co postanowie zrobie, jesli mam sie komus prosic mam go w .. i sam to zrobie kobiety czasami mnie jedynie zastanawia, dlaczego wystarczy przypadkowo z wami zagadac na miescie, lokalu, ksiegarni, kinie i juz po paru minutach nie macie wstydu robic loda??? jak to z wami jest? co na was tak w tym dziala? nieznajomy, dobra gadka, czy chec czegos dziekiego?

Gość loony
hm.. kobiety nie lubia uleglych albo sie do tego nie przyznaja. bo co to za przyjemnosc miec faceta, ktory robi wszystko jak ja chce.. bez sensu, trzeba miec charakter i byc twardym. nie watpie, ze masz powodzenie. Twoja taktyka jest sluszna i pewnie wiele kobiet sie jeszcze przewinie przez twoje zycie (i lozko). a inni beda Ci zazdroscic

ale co z tego ze bez gadania, facet musi miec satysfakce ze doprowadzil kobiete do lozka. a nie takie od tak.. jednak pare minut gadania robi swoje. jedynie czasami mnie wkurza to ze w rozmowie ona odwazna, co nie robila, co nie umie, a co do czego dochodzi tylko klasyczny z finiszem na brzuchu i to jeszcze na sile bo ona nie lubi spermy.. hehe nie moge z tego... neiktore za to sa pelne seksu, namietnosci, zauwazylem to szczegolnie w 30stkach, ktore wiedza ze sa ladne i jest to takim ich targetem bardzo dobrze, bo z takimi mozna wszystko, nie musisz nawet za duzo tlumaczyc czy mowic, one same wiedza jak pupcie wypiac. wiesz tez sobie tak mowie ze teraz bede tak robil, jeszcze poki jest wyglad:) bo jestem sam, wiec nikogo nie zdradzam, gram fair...! przynajmniej bedzie co wspominac z tych wielu lat, ktore byly dla mnei naprawde niesamowite i ciekawe! a nie chcialabys prowadzic takiego zycia, hm.. choc czasem tego troszke za duzo jak kazda laska sie patrzy mocno.. a przeciez nie moge pokazac slabosci i przestac sie patrzec pierwszy

co za głupi topic!!!!!! założyciel to pewnie niezły brzydal albo zadufany w sobie bubek!!!!!

ja bym w życiu nie poszła na taką gatkę tandetną.....doskonalw wiem że faceci robią przed kobietami z siebie ideał a rzeczywistość jest inna