Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie mówie....

Czy Was ktoś kiedyś prześladował .....

Polecane posty

Gość poważnie mówie....

wiece jak zachowyć się w takch sytuacjach jak sobie radzicie w takich sytuacjach

Gość qwertytre
zależy na czym owo śladowanie polega. Mnie się kiedyś czepił koleś, który olał żonę z 2 dzieci i chciał zająć miejsce mojego męża (a mamy 3 dzieci). Mąż go pogonił (trochę mu napsuł krwi i facet zwiał za granicę). Ja nie miałam na nic wpływu, tylko według niego MUSIAŁAM posłusznie się zodzić i już, bo on wiedział, że ja będę z nim szczęśliwsza. Ślad za nim zaginął. Lepiej, żeby nie wracał, bo może nie przeżyć.

Gość poważnie mówie....
współczuje

Gość czy ciebie ktos przesladuje
czy masz zamiar przesladowac kogos, lub juz to robisz

Gość powaznie mowie
przysldował ja takich rzeczy nie robie ale slad w psychice zostaja na długo

Gość bardolinoes
Jade z kursu stoje na przystanku. Podchodzi koles i pyta czy ma dobry bilet i takie tam wiec mu odp i odchodze. Wsiadam do autobusu.On tez. Gubie go z oczu. Ide do domu. Na nastepny dzien wracam po szkole on stoi pod moim domem.Zaczyna mnie wolac.Jest mily ale mnie kompletnie nie interesuje.Kolejne dni przebiegaja tak samo. on staje sie bardziej agresywny a ja przeraznona. Czeka na mnie codzien nie wiedzac o ktorej wroce. W koncu po tygodniu trace cierpliwosc zawaiadamiam rodzicow i brata. Koles dostaje lomot. Przesladowanie to najgorsze co sie moze zdarzyc...

Gość powaznie mowie
nie byłabym wstanie uderzyć goscia ani kazać komus go pobić myslałam o policji kiedyś bałam sie zemsty byłam głupia za pozwoliłam na to sama byłm z tym problemem

Gość powaznie mowie.............
to jest straszne uczucie

Gość byłam żoną psychola
Wiem o czym piszesz bo mam to na codzień :( Najgorzej wychodzi na tym moje dziecko :( Ale się nie dam! Byłam już na policji i zobaczymy. Jak nie pomoże spróbuję bardziej drastycznych sposobów :)

Gość powaznie mowie................
przykro mi