Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frk-09

Dlaczego kobiety nie interesują się..?

Polecane posty

To takie smutne gdy mężczyzna skazany jest w związku na izolację i niezrozumienie na tle fascynacji sterowcami :( Cześć ;)

Gość qwertytre
źle trafiasz, te aerostaty są niewątpliwie najwspanialsze

Gość frk coś Twój temat nie chwycił

Kolego - ten problem od wieków dręczy wielu mężczyzn... wielu nawet przed wynalezieniem sterowców zastanawiało sie, tzn podswiadomie nurtował ich ten temat... Pierwszym z wielkich, który zadręczał sie tym problemem był Michał Anioł... skonczył pełen zgryzoty i smutki... odpowiedzi nie znalazł... Powstały całe tomiszcza rozważań, ale odpowiedzi brak...

Komiczne Jestem bezustannie oskarżany, że fascynacją zeppelinami, maskuję sam przed sobą kompleks na tle rozmiarów penisa! Gdy deklaruję, że chętnie wykażę, jak głęboko krzywdząca jest ta opinia, spotykam się odrzuceniem i niechęcią :(

Za stronę dziękuję ;) Oczywiście, że temat nie mógł chwycić na kobiecym forum. Jest on tylko krzykiem rozpaczy!

Gość vvvvv
Ogólnie kobiety nie interesują się ciekawymi rzeczami. Coś chyba mało inteligentne są i pozbawione pasji...

No właśnie... :classic_cool: I jeszcze te wymagania 8 razy w łóżku, żeby zarabiał, komplementować... Coo jeszcze..? Może kwaity bez powodu..? :p

Gość frk może jakaś z litości
przygarnie ciebie i twojego zeppelina:)

Gość ja gustuję w odrzutowcach

frk może jakaś z litości Nie chcę litości! Pragnę głębokiego porozumienia dusz opartego na fascynacji zeppelinami!

:D ja na przykład płaczę, że mężczyźni nie interesują się warr gitarą. Nie wiem co jest, czy to takie straszne?

Frk : koniecznie sterowce muszą być? :P W sumie niesamowicie romantyczny środek lokomocji....echhh, a tu nikt nawet na przejżdżkę autobusem nie zaprosi :D:D:D