Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet kisses

Boje się,że mój chłopak mnie okłamuje...Jak go rozgryść?

Polecane posty

Gość jesteś naiwniarą
przyłapałaś kolesia na pisaniu z laskami i jeszcze się pytasz co masz robić ? 27 lat to nie dzieciak 15letni.... niech spada, na cholerę Ci facet, który Cię oszukuje i kręci z innymi laskami z netu ?

Gość katee.22:)
prosilam go eby mi cos obiecal...ze mnie nie bedzie klamal... to sie oburzyl ze"przeciez Cie nie oklamuje" po wiad widze ze sa to jego kumple ktorych znam...wiem ze nie robi nic zlego... ale dlaczego nie moze mi powiedziec prawdy ze z Nimi wyhcodzi na piwo do "budki"??? bardzo Go kocham i nie chce Go stracic...

Gość katee.22:)
byl pol roku w norwgii i bylo wszystko w porzadku a miesiac po powrocie wszytko sie zmienilo... On sie zmienil..jeszcze wypadek w styczniu(zderzenie z tirem w ktorym malo co nie zginal jego starszy,moj chlopak prowadzil)... niewiem, czy to tez moze miec wplyw na to co teraz sie dzieje???

Witajcie!wpadlam tylko na chwile zeby napisac ze zostawilam tego klamce w cholere!!!!alez mi ulzylo!czuje sie nareszcie w porzadku sama ze soba.wyluzowalam,uspokoilam sie,dostalam niezlego kopa,ale to tylko na dobre mi wyszlo.nie warto sie zadreczac:zdradza nie zdradza;kocha nie kocha?zycie jest takie krotkie,nie marnujcie go z idiotami,ktorzy mysla ze sa pepkiem swiata!troche godnosci!

Gość okłamana
sama przez kupe czasu byłam oklamywana przez chłopaka. Było tyle dowodów, znaków a jednak wierzyłam w jego słowa.... Jak mogłam być taka naiwna...??? Cóz miłość jest slepa... teraz po zerwaniu tesknie za nim a najgorsze ze on nadal wciska ze nie klamie ale nie moge dac sie tak ponizac.. musze wytrzymac

Gość ..zawiedziona..
niestety każdy facet jest taki sam... kiedy on ogląda się za innymi, pisze do innych okłamuje to wtedy jest ok, ale jak zaczyna robić tak dziewczyna żeby pkazać mu jak się miło w takich sytuacjach czuje to jest wielkie HALLO. KAŻDY FACET TO GŁUPIA ŚWINIA!!! Ale i tak my kobiety zawsze będziemy kochać...