Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mii89

KREM WYSZCZUPLAJACY 3D !!!WEJDZCIE!!!

Polecane posty

Gość Mała Mii89

hey dziewczyny kupilam dzisaj soebie krem z EVELINE silm extra 3D [wyszczupljacy+ujedrniajacy antycelluitowy] !!! Powiedzcie dobry jest? jest napisane ze po 4 tygodnaich obwod w udach zmiejsza sie o 2.5 com i llikwiduje skorme pomaranczowa,rostepy ! POMAGA CZY NIE??

Gość Mała Mii89
cory nie com tylko sm !! HELP co mysliscie?uzywalyscie go??slsyzalyscie o nim??

jezeli o mnie chodzi sprawdził sie/biorac pod uwage stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny

Gość wiele osób go chwali
serum ponoc jest lepsze od kremu ma jednak jedną wadę potwornie śmierdzi mentolem i wywołuje efekt zimna, więc bardziej się nadaje na lato niż zimę

Gość ja miałam
i serum i krem i stosowałam oba (bo podobno skuteczniejsze) i nic nie działało. Tzn wygładziło troszkę skórę na udach, ale obwodu nie zmniejszyło wcale

zimą chyba wolę preparaty rozgrzewające pachnące pomarańczą, cytryną lub cynamonem ale są gusta i guściki każdy krem czy balsam anty cellu działa silniej jesli po wsarowaniu owinie się uda folią do żywności i założy na to dres czy polezy sie pod kocykiem przez pół godziny, godzinkę, następuje wtedy efekt sauny, skóra lepiej wchłania składniki odżywcze a wydala wodę i toksyny

kremy trzeba używac codziennie, dwa razy dziennie i silnie masowac od dołu do góry, wtedy krew i limfa lepiej krążą zazwyczaj po dwóch tygodniach widac pierwsze efekty do tego peelingi i jest lepiej

a nie lepiej tę godzinkę czy pół po posmarowaniu i zafoliowaniu zamiast leżeć to poćwiczyć? to dawałoby lepsze efekty - od wewnątrz - praca mięsni, rozbijanie tk tłuszczowej i układanie jej i od zewnątrz - wspomaganie kremem)

dziwnie się cwiczy w folii :-) ja tam nie lubię "szeleścic po chacie"

moje koleżanki jeszcze w lo tak robiły - smarowały się mazidłami na cellulit (nie było tego tak dużo jak teraz parę lat temu), owijały folią - rajstopki na to (teraz przy tej modzie na legginsy to już full wypas:) ), jakieś spodenki lekkie i jogging po okolicy czy rowerek stacjonarny :) miały efekty i to niezłe. od samego kremu ułamek procenta kobiet zaobserwuje spadek cm itd - i to raczej osoby z małym cellulitem. większy trzeba porządnie atakować. ogólnie póki się nie zmieni diety i nie wprowadzi na stałe ćwiczeń na zagrożone partie, on będzie się odnawiał itd. btw. ten krem o którym mowa to taki w białej tubce z zielonkawą zakrętką i takimi też napisami na niej, czy zielona tubka cała?

Gość malaaa mi
calusi zielony..kurcze czyli mysliscie zeby sie owinac?:D ja to mam nozki wmiare spoko no ale troszke wiekszy brzuszek nie strasznie duzo no ale mi to przeszkadza a skorke orange to hmm takaa oo ale wiecie jak to kobiety chca poprawiac swoj wyglad zawsze!:) hmm a na brzuch moze sie tym wysmarowac ,zawinac folia i porobic brzuszki? co o tym mysliscie:D

Gość anulka007
ja używam bielendy 2 tydz i widzę rezultaty:)

Gość limonkaaa55
i co dziewczyny nic nie wiecie na ten temat ?? cokolwiek..kurde myslam ze znajde tu jakas odpowiedz.

Gość poracha_
te kremy są spoko jednak tylko i wyłacznie cos daja przy wspoludziale cwiczen. nie trzeba sie nawet niczym owijac. ja np cwicze wieczorem potem biore letni prysznic( nie ciepły) z masazem roznymi gabkami okolic brzucha i ud a po kąpieli wsmarowuję kremik. tez uzywam eveline 3d i jeszcze zaden cellulit mnie nie dopadł. tylko trzeba byc wytrwałym. pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość _nina_nina_
wiecie co??? wszystkie te kremy mozna se w dupe wsadzic jezeli sie nie cwiczy i nie stosuje sie antycellulitowej diety!!! ja uzywalam L'oreal perfect slim, oraz plastrow do miejscowego przyklejania. wydalam na to kupe kasy. nameczylam sie jak chole, bo w plastrach jest tyle mentolu, nie nie dalo sie spac, bo wywolywaly uczucie takiego zimna. nawet moj facet sie odsuwal ode mnie, bo mowil ze czuje to zimno. i wiecie co??? nie bylo zadnych efektow, moze skora jedrniejsza troche, ale cellulit jak byl tak byl. ZAMIAST WIERZYC W TO CO PISZE NA OPAKOWANIU ZE JAKIES 2CM W MIESIAC WAM UBEDZIE, ZACZNIJCIE CWICZYC I OGRANICZCIE PRODUKTY SPRZYJAJACE POWSTAWANIU CELLULITU. SAM KREM NIC NIE DA.

Gość laleczka66
i jak laseczki uzywacie go?? co jeszze robicie zeby zmniejszyc ta pomaranczowa skorke?? buu...:(

Gość stop-cellulit
Używałam tego balsamu Eveline - nie dość, że śmierdzi mentolem, to na mnie w ogole nie działał. Jedyne, co na mnie podziałało, to olejek antycellulitowy +codzienny masaż. Już prawie dwa miesiące stosuję tę terapię i widzę efekty. Cellulit sie redukuje, co mnie bardzo zaskoczylo, gdyz mialam sie juz pogodzic z moim wygladem ud. Piszecie, ze trzeba cwiczyc. Jest to prawda, ruch jest obowiazkowy, ale w moim przypadku cwiczenia nie pomagaja na cellulit. W lecie regularnie biegam, zima mam taki steperek symujacy chodzenie + zajecia z tanca + cwiczenia na miesnie brzucha, a i tak mam celullit, mimo szczuplych nog. Nagromadzila mi sie skorka pomaranczowa i nijak jej wygonic nie moglam. Dopiero teraz skutecznie z nia walcze. Zapraszam na moj watek - mysle, ze warto przeczytac:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3699477

Gość upsssss
sam krem nie działa, ale jesli będziesz uprawiac sport, to zobaczysz efekty jedynie wygładzi skóre w czasie diety i ćwiczeń