Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zdołowna

powiększanie piersi w czechach.

Polecane posty

Gość gość
Jade do Czech w listopadzie .Czy ktos sie wybiera.

Gość gość
Tak ja tez jade. Na jaki dzień w listopadzie jeśli mogę wiedzieć ?

Gość gość
Witam serdecznie, ja tez jestestem juz po konsultacji u dr. Brzuchanskiego. Chce powiekszyc piersi, niestety nie moge zdecydowac sie na rozmiar wkladek. Pan dr zaproponowal 350-400 mm okragle firmy Eurosilcone. Koszt 8.500+1000 ZL za wczesniejszy termin. Operacja 13.01.2014

Gość gość
chyba sie pomylilas co do ceny, bo ja mam tez okragle eurosilicone i placilam u furmanka 7800 zlotych. ci lekarze pracuja w tym samym szpitalu. furmanek nie bierze kasy za wczesniejsze terminy.

Gość gość
Kiedy miałaś robione u dr Furmanka? jakie mialas cięcie? Czy miałaś tylko powiększanie? Czy efekt cie zadawala? Pytam gdyz ja niedługo będę operowana u tego dr

Gość gość
przeciez dziewczyny od furmanka maja na kafe swoj wlasny watek, tam mozesz sie wiecej dowiedziec.

Gość gość
jeszcze dodam , ze furmanek powieksza zaj***** cycuchy, i tanio.

Witam,od dłuzszego czasu czytam wypowiedzi na forum.Czy ktos zna osobe która robiła powieki dolne u Furmanka albo dr Brzuchanskiego?Ja chciałam zrobić jednoczesnie korekte dolnych i górnych powiek.Czy mozna to zrobić jednoczesnie?Prosze bardzo o jakies informacje

Hey, Witam Was wszystkie :) mam nadzieję, że uda mi się skontaktować ze szczęśliwymi posiadaczkami ulepszonych piersi, gdyż mam tysiące pytań ;) Otóż baaaardzo chcę się poddać operacji za około pół roku/ 7 miesięcy u doktora Brzuchańskiego, jestem na etapie pozbywania się zbędnych kilogramów i formowania swego ciała co idzie w dobrym kierunku ;) do tego potrzebuję już tylko pięknego kształtengo i jędnego biustu ! :) Stąd też zaczynam moje pytania ;) Kiedy powinnam napisać/zadzwonić do kliniki w celu ustalenia daty zabiegu, jesli chcialabym sie mu poddac w powiedzmy czerwcu/lipcu? jezeli wiem, ze kwestia wysylania zdjecia mego ciala i rzecz jasna bistu jest w zasadzie bez sensu, poniewaz to sie caly czas zmienia z utraconymi kilogramami... Hmm sama nie wiem ;) myslicie ze powinnam tak jakby "bookowac" termin czy poprostu czekac do samego maja powiedzmy i placic 1000 zl za krotszy okres oczekiwania? Szczęśliwego Nowego Roku !!! :) :*

Gość blondynka86
szukam noclegu w okolicy kliniki doktora brzuchanskiego mozecie cos polecic?

Gość gość
jesli chodzi o okolice bielska to ja Cie moge ugoscic :)

Gość gość
Prosze o nr do dr brzuchanskiego bo na ten ze strony nie moge sie dodzwonic:(

Gość gość
Do gościa z okoli bielska podaj swój meil. Jak będę jechala w kwietniu z chęcią skorzystam oczywiście za opłatą :)

Gość gość
Czy jest ktoś z okolic Cieszyna i może pomóc w transporcie? Chodzi o to ze bede operowana u dr Furmanka i chciałaby aby ktoś ze mną pojechał do szpitala pomógł w dotarciu i w powrocie z Trzynca do Cieszyna. Oczywiście za opłatą. Czekam na odpowiedzi moj termin już tuż tuż

Gość gość
Nikogo nie ma? :(

Gość gość
wejdz w watek doktora Furmanka z Czech i tam masz namiary na p. Kasie (str.17)

Gość gość
tylko ona jest droga uprzedzam......

Gość gość
Czytałam o tej pani ale dziewczyny piszą ze zostaly zle potraktowane. uzgadnialy cene a potem cena rosła duzooo. Takze nie skorzystam z tej pani. Czekam na oferty uczciwych dziewczyn

Gość gość
Nie ma pań z Cieszyna lub okolicy chętnej do pomocy?

Gość gość
oglos sie w watku furmanka, bo tutaj rzadko kto czyta

Gość gość
Faktycznie cisza. Takie wątki powinni usuwać i tak nikt tu nie zagląda

Gość jula1983
heee...ja jade jutro na konnsultacje do brzuchańskliego...moglabym zabrac ..hehe...

Gość fiona75
Witam. Chcę zrobić operację piersi. Proszę o podanie kontaktu do dr. Martina Brzucharskiego i Dr. Furmanka. Nigdzie nie moge.

Gość Asiaak29
Hej dziewczyny. 26 09 powiekszam piersi w perfect clinic u doktora Kuffy. Ktoras robila moze u niego? Robie 350... wiecie jaki to wyjdzie rozmiar?

Gość gość
A dr na konsultacji nie powiedział ci co z tego wyjdzie? Nie pokazywal przykladowych zdjęć w kompie? Bylas na konsultacji i nie wiesz? Nie piwiedzialas dr czego oczekujesz tzn jaki rozmiar?

Gość martyneczkabeauty
hej to zalezy tez od tego jaka masz wyjsciowke , ja mam implant 365 i szkoda,ze nie wzielam 375 tak jak to bylo ustalone wczesniej tylko,ze przed operacja rowmwialam z doktorem aby piersi byly w naturalne w wygladzie . Ja robilam u polaka dla chetnych moge wyslac foty martyneczkabeauty@gmail.com

Gość gość
Martneczka ja poproszę fotki inapisz jaka mialas wyjsciowke? Moj email agata.skowera@onet.eu

Gość Asiaak29
Zdjęć nie pokazywał niestety. Ja chciałam duże C a mam małe B. Stwierdził że 350 bedzie ok. ale ostateczną decyzje podejmie dopasowując wkładki podczas operacji( troche to przerażające ) Jestem dość drobna ale klatke mam szeroką... no nie wiem moze to stres przed operacją bo zwątpiłam lekko. Boje sie że wyjdą za duże ale z drugiej strony jak zmienie zdanie co do wkładki i wyjdą za małe to się chyba potne ;). Strasznie to pokręcone wszystko :)

Gość Asiaak29
Ach i jak jest z rozstępami? Smarowałyscie czymś?

Gość gość
Asia ja mialam rozmiar b i włożylam 300 okragle obecnie mam rozmiar F to ty po 350 będziesz miala jeszcze wieksze balony ;)