Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zdołowna

powiększanie piersi w czechach.

Polecane posty

Gość gość
Ja mialam srednie B i tez mam 300 ml anatomiczne i wyszly mi C/D. Pod piersiami 68 cm. A i tak chcialam wieksze troszke. Niby jest teraz C/D, ale wcale nie widac, zeby byly duze. Takie normalne sa.

Gość Basik12345
Słuchajcie, ja ostatnio byłam we Wrocławiu u dr. Rataja w Prestige Clinic. Zrobił bardzo fajne wrażenie i szczegółowy wywiad, był bardzo profesjonalny ale chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was robiła u niego biust??

Gość Natkaa12
Sporo opinii jest na jego temat, aż bym się wybrała na wywiad żeby wyrobić sobie własne zdanie.. tylko ta odległość, nie bardzo chce mi się gnać przez pół Polski, bo z Lublina to jednak kawałek.

Gość Basik12345
Natkaa12, mój brat robił sobie operację w Lublinie a jest z Wrocka więc da się :-) Ja się zdecydowałam, Prestige Clinic, Wrocław 31go. Szczerze mówiąc jestem przerażona...

Gość gość
Basik12345 to normalne że jesteś przerażona, każda z nas była, ale spokojnie... Zabieg nie jest taki straszny i wszystko będzie dobrze. Pomysl sobie jak fajnie będzie później :P

Gość Natkaa12
Basik12345 zazdroszczę Ci, że masz termin już tak blisko i tego że masz już za sobą wybór miejsca, w którym zrobisz zabieg. Mi się póki co tak bardzo jeszcze nie spieszy, więc będę wdzięczna jak się odezwiesz po zabiegu w prestige clinic. Oczywiście jak już troszkę dojdziesz do siebie. Może przekonasz mnie do przyjazdu do Wrocławia :)

Gość gość
Prestige Clinic reklamowana przez jakas glupia babe na wszystkich forach. Baba ta zmienia tylko nicki i pisze jak to byla na konsultacjach z piersiami, nosem i wszystkim co jest mozliwe. Nie dajcie sie nabrac.

Gość gość
Dziewczyny z Dolnego Śląska zazdroszczę Wam, bo nie musicie daleko jeździć, a macie taki duży wybór - Wrocław, Polanica, a w odwodzie jeszcze blisko do Czech.. ja bym zjeździła wszystkie kliniki ;p

Gość gość
Basik koniecznie pochwal się na forum efektem operacji - oczywiście jak już będziesz mogła się swobodnie poruszać:) czy dobrze rozumiem, że to już za kilka dni?! jeśli tak, to powodzenia, trzymam kciuki:)

Gość gość
Dziewczyny, nie ma co do Czech jeździć, u nas na Dolnym Śląsku jest pełno klinik, a ceny są porównywalne. Poza tym ja bym się jednak oddała w ręce polskiego lekarza, choćby po to, żeby zrozumiał mnie dobrze na konsultacjach☺

Gość Lalagala84
Ja jestem z Wrocławia a piersi robiłam w czechach. Owszem ceny są podobne ale rozmawiałam z zaprzyjaźniony lekarzem wcześniej i on mi Czechy polecił. Dziewczyny nie tylko cena się liczy ale również wykonanie. Oglądałam wcześniej dużo zdjęć Polanica i Praga maja najlepsze wykonanie. Ja nie żałuję bo piersi są naprawdę piękne. A doktor w czechach mówił po polsku :) jestem ponad miesiąc po operacji i zero powikłań... Taka moja rada, przed decyzją sprawdzajcie galerie :)

Gość kasienka_22
I nie miałaś, żadnych kłopotów żeby się z nim porozumieć? Może ten lekarz to był Polak? ;)

Gość Lalagala84
Mówi bardzo dobrze po polsku ale jest to Czech :) zresztą strona kliniki również jest dostępna po polsku :)

Gość gość
przepraszam a w której klinice w Polsce zapłacicie za anatomy 8 tys. zł? nie opowiadajcie bzdur że ceny są porównywalne, bo Czechy są dużo tańsze

Gość Lalagala84
8 to chyba zapłacisz w jakiejś górniczej klinice w czechach. Ja płaciłam 12 i we wrocku za tyle też można zrobić. Nie we wszystkich klinikach oczywiście ale u knskiewicza. To ty bzdury opowiadasz, najpierw sprawdź a później się wypowiadaj.

Gość Lalagala84
W gownianej miało być :P

Gość gość
Basik chyba leży w klinice już po operacji... mam nadzieję , że nie zapomni o nas i podzieli się niedługo zdjęciami i wrażeniami... właśnie zastanawiam się nad Wrocławiem albo Czechami, ale jak prestige się sprawdzi, to chyba zdecyduję się na Wrocław - będzie wygodniej i prościej.

Gość nostringsattached
dziewczyny, a nie boicie się, że w Czechach może obowiązywać inne prawo? Niby to też UE, ale jeśli coś by się nam stało przy operacji to chodź człowieku po czeskich sądach...

Gość gość
Jakbyś w naszych sądach mogła coś uzyskać :)

Gość gość
Cześć. A ja się się tu mogę troche wypowiedzieć. Mieszkam w woedniu ale tu cycuchy strasznie drogie. Wiec zdecydowałam się na Czechy. Wiecie jaka ja glupia byłam. Jestem juz miesiąc po. Niby teraz jest już w miarę ok. Już po tygodniu wdalo się zapalenie. Nie dostałam żadnych antybiotyków. Wiecie co przezylam???, mieszkam tu 130 km od brna. Operacja ok ale po.. makra.. nie wiem w ogóle jak mi się udało dotrzeć do domu te kilometry. W aucie myślałam że umre. Cały czas potem piekło swtrasznie bolało tylko płakałam cały czas a jakzadzwoniłam do Czech to kobieta mi powiedziała ze tak ma być. Poszłam tu do lekarza(każda wizyta 85-150 Euro) i ogromne zapalenie codziennie z jednej piersi sciagali mi krew. Nie macie pojęcia jaki ból jak to wyciskali... ; ( a pomyslcie jechac tam spowrotem z takim bolem (w ramach gwarancji) myślałam że umre.. noce nieprzespane ani minuty. Długo by opowiadać. Moja rada: lepiej zrobić gdzieś blisko gdzie mogą wam pomoc w razie czego.. nigdy bym się nie zdecydowala tam gdybym wiedziała że tak będzie. :(

Gość Natkaa12
Dzięki za ten głos rozsądku :) Chciałam jeździć, gdzie tylko się da, ale chyba rzeczywiście lepiej szukać w jakichś rozsądnych granicach odległościowych... chyba, że da się z lekarzem dogadać jeszcze przed zabiegiem co robić w takich awaryjnych sytuacjach. Może od razu przepisałby jakieś leki przeciwzapalne tak na wszelki wypadek?

Gość gość
Pewnie tak . Nie każdy ma komplikacje. Ja akurat miałam tego pecha. Dałam o siebie bardzo a tu masz ci los. Żadna z nas nie myśli o komplikacjach tylko o tym żeby mieć wreszcie upragniony biust . Ja nie zdążyłam się nimi jeszcze nacieszyc bo w głowie tylko ten ból i ta krew:/ ale dobrze wam radze. Najlepiej nieba daleko w razie czego i na pewno nie za granicą chyba ze się zna język super. Inaczej uwierzcie jest bardzo ciezko;/ nie wiadomo co się komu przydarzy; / mam nadzieje ze za jakiś czas będę się cieszyć ze je mam.

gość: matko, ale horror z tym bólem i dojazdami! dzięki za przestrogę, chyba w takim razie będę się decydować na Wrocław. Jakby co do taksówki i w 10 minut jestem w klinice...

Gość gość
może warto jak już się dojeżdża do lekarza wziąć sobie trochę wolnego i wynająć jakiś pokój w hotelu na przynajmniej tydzień po operacji, żeby mieć blisko do kliniki w razie problemów... w jakim czasie po zabiegu można spodziewać się takich powikłań?

Gość gość
Powikłania mogą wystąpić nawet po roku czy to znaczy ze osoby operowane muszą tam zamieszkać? Nie przesadzajcie

Gość gość
Schizujecie się nie potrzebnie. Owszem różnie bywa ale jeśli wychodziło z założenia że coś pójdzie nie tak, to po co wogole się decydować? ?

Gość Natkaa12
Po roku? No to ciężka sprawa. Ale nawet tydzień w klinice po zabiegu, to by było strasznie długo. Ja pewnie będę chciała jak najszybciej znaleźć się w swoim łóżeczku :) mirabelka1313 zazdroszczę Ci takiego usytuowania!

Gość operowana w Czechach
do Lalagala84 - zapłaciłam 7800 zł za implanty okrągłe w Trzyńcu u dr Furmanka, anatomiczne są droższe o 1200 zł, podaj proszę nazwę kliniki w Polsce w której operację powiększenia biustu zrobisz za 8 tys. zł i zapewniam Cię - nie była to żadna "górnicza" klinika, życzyłabym sobie aby tak wyglądały nasze szpitale... cennik jest zresztą podany na stronie dr Furmanka, który biegle mówi i pisze po polsku. Cennik zabiegów powiększenie piersi 16 100,- CZK wkładki silikonowe, 1 szt. wedlug typu od 12 000,- CZK zmniejszenie, modelacja piersi 24 800,- CZK plastyka i dermolipektomia brzucha 25 000.- CZK liposukcja - brzuch 15 000,- CZK liposukcja - uda zewnętrzne 15 000.- CZK liposukcja - boki 15 000.- CZK plastyka powiek górnych 7 700.- CZK plastyka powiek dolnych 8 900.- CZK pobyt w szpitalu / 1 doba 1200.-CZK konsultacja 300.-CZK

Gość nostringsattached
Gość, faktycznie u nas w sądach nie jest lepiej... :) no ale tak jak koleżanka z Wiednia pisze, przynajmniej blisko do kliniki w razie komplikacji. Gość masz rację z tym hotelem, ja będę musiała dojechać i tak do jakiegoś dużego miasta i taki hotel to dobra myśl. na rok niekoniecznie (:)), myślę, że najbardziej każda z nas obawia się komplikacji tuż po, no i pewnie ma po operacji mnóstwo pytań "czy ma boleć, czy ma ciągnąć, czy ma być takie w dotyku" itd. dobrze wtedy być blisko lekarza, żeby nie panikować. chyba im dalej od zabiegu tym ryzyko komplikacji mniejsze, w razie czego zawsze można dojechać.

Gość gość
I co z każdym takim pytaniem będziesz biegła do kliniki? Wspolczuje lekarzowi takiej pacjentki. Kazda wie ze operacja to powazna sprawa, skoro nas kroją to normalne ze boli, kluje itd. Na koncowy efekt czeka sie do roku. Piersi muszą się ulozyc. Wystarczy pooglądać operacje w telewizji. Ja odkąd zdecydowalam się na operacje oglądałam kazdy odcinek. Ogladam do dziś ;) Uwazam ze do klinik należy udac się gdy widzimy ze cieknie krew lub inna wydzielina, piers puchnie itp to są oznaki ze cos sie dzieje