Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciche radio

Co sadzicie na temat...

Polecane posty

Gość ciche radio

tatuazy?

Gość take mam zdenie co do tatuażu
ps czemu nie napiszesz do konca w temacie o co chodzi , co do tematu jezeli ma to być coś konkretbego nie w stylu serduszk czy kwiatka to ok , tatułaż okrecla coś tajemniczego w osobie ktura go sobie zrozumiec , widząc osobe z tatułazem mozna okreslić czesc jej charakteru , mała popraawka jezeli dziewczyna ma zamiar zrobic sobie własnie serduszko w interesujacym miejscu co czemu nie ps i nie przejmować sie co bedzie z tym tatułażem za 30 czy 40 lat

Gość ciche radio
dzieki za rozsadna odpowiedz:)

Gość take mam zdenie co do tatuażu
ciche radio prosze bardzo spoko , choć sam nie mam tatułażu bo mnie nigdy nie korcilo zrobić a takie kretyńskie wpisy ignoruj

Gość prostota
mysle ze okej,mam zamiar sobie zrobic w najblizszym czasie cos delikatnego :) pozdrawiam

Gość ciche radio
a ja mam tez jeden tatuaz i wcale nie czytam kretynski postow:P

Gość take mam zdenie
ciche radio czy ta odtatnia odpowiec jest twoja czy ktoś sie podszył bo jakos to mi nie pasuje zeby pisała to ta sama osoba

Gość lubie swoje kapcie
a moim zdaniem te tatuaże są obrzydliwe...zobaczycie jak one będą wyglądały za 30 albo 40 lat...

Gość take mam zdenie
lubie swoje kapcie - powturze czesc swojej pierwszej wypowiedzi ,,nie przejmować sie co bedzie z tym tatułażem za 30 czy 40 lat''

Gość ciche radio
moja tylko tak jakos nieskladnie mnie sie napisalo:O

Gość ciche radio
zapewniam cie ze za 30-40 lat nie bede pokazywala tej czesci ciala pozatym za tyle lat to juz widok mojej skory bedzie odstraszal i nie wazne czy na niej beda tatuaze czy nie

Gość ciche radio
jak idziesz kupic skapa bluzke to tez zaczynasz sie zastanawiac nad tym jak bedziesz w niej wygladala za 30 lat:O??

Gość aat
uwazam, ze tatuaze sa malo kobiece i wygladaja tanio:P jesli jush trzeba miec to jakis niewidoczny w eleganckim ubraniu, zeby mozna bylo sie pokazac na rozmowie o prace bez wstydu (no chyba, za praca bylaby w salonie tatuazu).

Tatuaże są ok ale ładnie wykonane i dobrze dobrane do człowieka ale to każdego indywidualna sprawa co zrobi i robi ze swoim ciałem:classic_cool:

Gość ciche radio
nie pytam tu o wytatuowanie sobie calego ciala choc tego nie potempiam bo tak jak napisala przedmowczyni to kazdego indywidualna sprawa co robi ze swoim cialem, pytam jednak o takie ttuale np. na lopatce, na lydce, nad pupa itd:)

Gość ciche radio
widze ze zaniemowiliscie z wrazenie:P

mi się podobają - zawężę swoją wypowiedź do kobiet - - bo rozumiem że o kobietę tu chodzi :) byle nie były KOLOROWE> strasznie mnie odrzucjaą kolorowe.. no i jak ktoś napisał - głupiutkie delfinki, różyczki, motylki czy serduszka wyglądają wg mnie (to moje zdanie) tanio - szczególnie na łopatce.. :P i to niewystawanie tatuażu w elegenckim stroju - zgadzam się w zupełności :) za 20 czy 30 lat zamierzam sobie tatuaż usunąć więc nie przeraża mnie wizja pomarszczonej skóry (na plecach to i tak mało ryzykowne) zabazgranej tatuażem :D

Gość ciche radio
usunąć?? ja raczej nie usune swojego tatuazu chocby i ze wzgledu na to ile sie nacierpailam przy robieniu go (niestety ale wbrew obiegowym opinia ze tak bardzo nie boli mnie bolalo cholernie):O