Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huraaaaaa

ZNÓW JESTEŚMY RAZEM!!

Polecane posty

Gość huraaaaaa

Mieliśmy 3 miesięczną przerwę, teraz od miesiąca znów jesteśmy razem a tydzień temu znów ze soba zamieszkaliśmy!! Jestem szczęśliwa. A przed chwilą do mnie zadzwonił i powiedział że jak przyjde z pracy to obiadek bedzie na mnie czekał. Tak tylko sie chciałam tym z wami podzielić :)

Gość viola_2
gratuluje:-))) " ... jesli wroci kochaj z calych sil" hehe:) powodzenia Wam zycze golabeczki

Gość 989889
tez bylam taka szczęsliwa, też ponownie zamieszkalismy razem, a po 4 miesiącach była powtórka z rozrywki i znów się rozstaliśmy. Teraz próbuje do mnie wrócić po raz n-ty, ale koniec z nim.

Gość huraaaaaa
nienie..pracuje on dziś do 16 ja do 18. Chcecie znać powód dla któego sie rozstaliśmy?? W zasadzie to ja też bym go chciała znać. Ja z nim zerwałam po 2 latach, bo...:O no właśnie.bo nie sprzatał, nie zmywał, nie ścielił łóżka, siedział ciągle przed tv i kompem...i to mnie drażniło. Jednak wiedziałam, że mnie kochał nad życie, byłam jego księżniczką:) a ja tego nie doceniłam. Doceniłam dopiero jak już nie byliśmy razem. Wiem, że jak go zostawiłam to strasznie to przeżył....dlatego teraz mu to wynagrodze i już nigdy nie oddam!!!!!!!!!

Gość huraaaaaa
ja mam nadzieje że nam wyjdzie....teraz wiem, że bedzie inaczej.

Gość viola_2
mezczyzna robot hehe:PP wielofunkcyjny:-)) docenia sie jak sie straci . Musi Cie naprawde kochac..trza docenic

uwazasz że teraz zacznie prać, prasowac, nie bedzie siedział przed kompem? Może na początku. :) Potem będzie to samo

:D moze sie zmienic mój maż też nic nie robił w domu aż sie zbuntowałam i nic nie robiłam zrozumiał i zaczął i zaczął mi pomagac czasami

Gość huraaaaaa
ale ja wiem, że on tego nie bedzie robił..bo dla niego zrobienie kanapki to już co najmniej jakby miał skonstruować wahadłowiec:D ale wiem też że nie wyobrażam sobie życia z innym facetem!!

Gość Piotr Bobik
eee no sorry ale to jakas ciapa a nie facet.....

Gość huraaaaaa
kocham tą ciape:D:D

Gość ułauła
komiczne ale ty jesteś stetryczały

jasne :D nie uzywaj słów, ktorych znaczenia nawet sie nie domyslasz :P

Gość ułauła
haha znam dokładnie pajacu

Gość Piotr Bobik
ale ja nie znam co to znaczy???

Gość mazak
kurze...zazdroszcze i gratuluje....ja tez mam "przerwe " i zle mi straszniee....ale mam nadzieje ze wrocimy do siebie...ja tez kocham swoja ciape :D

Gość huraaaaaa
wczoraj wracam do domu, a tam obiadek gotowy czeka na mnie gorący na talerzu.. w zasadzie były to frytki z jajkiem więc żadna filozofia, ale byłam z niego strasznie dumna..Dziś zrobie mu kotleta z ziemniakami i frytkami i zaniose do pracy!

Gość huraaaaaa
z ziemniakami i buraczkami...;) a nie frytkami

Gość kwasss
Matko boska co za szczęscie. A gorący talerz nie parzył niby w rece? Opisz koniecznie jak smakował MU kotlecik i czy ladnie go strawił.

nooo, jak ziemniaczki a nie frytki to bedzie dobrze. juz staropolskie przyslowie mowi \"Gdy facet po zejsciu sie na obiad poda ziemniaki to nie bedzie wiecej draki\". przyslowia maja strasznie duzo madrosci w sobie, dlatego ufajmy im moi drodzy!!!

Gość frytki i jajko no nie powiem
trzeba miec wyobraznie... swoja droga kiedys po 3 latach zerwalismy z facetem, po 3 miesiacach sie zeszlismy, a po 3 tygodnaichwszystko wrocilo do starego i rozstalam sie z Nim na zawsze... pozniej takie laski jak Ty placza i jecza, wychodza za takich za maz, a pozniej placza jeszcze bardziej... jesli facet sie teraz nie zmieni, nie zrobi tego nigdy, a Tobie sie kiedys znudzi sprzatanie za nim brudow...a wtedy bedzie juz jak to sie mowi "posprzatane!"