Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaa

moi rodzice są wredni!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nieszczesliwaaa

mam chłopaka. jestesmy bardzo szczęliwi i planujemy slub ale moi rodzice go nienawidza!! dlaczego oni tacy sa? wiem, ze on nie ma szkoly ale obiecal ze we wrzesniu cos zacznie sie uczyc wiec o co im chodzi? sami sa po technikum i sie wymadrzaja. on nie moze do mnie pzychodzic, nawet dzwonic nienadzwidza go!! jak sie wydalo, ze bylam z nim na feriach to mnie malo nie zabili. ciagle mowia ze zmarnuje mi zycie. czy ktos tak mial?

Gość klemenytna
nooo, a tak miałami uległam rodzicom - - -teraz wiem ze mieli racje- do tej pory mi głupio

Gość klemenytna
miało być - - ja tak miałam

Gość nieszczesliwaaa
ja nie ulegne i to im bedzie potem glupio i beda mnie przepraszac!

u mnie niestety to samo - i też rodzice mieli rację :-)

Gość a w jakim jesteście
wieku??

Obawiam się niestety że rodzice mają rację...Boja sie o Twoją przyszłość bo jak coś zgrzebiecie to oni będę niestety musieli ponieść konsekwencje twojego czynu....jeśli jednak wierzysz w to że sie zmieni porozmawiaj z nimi poważnie jesli to nic nie da poczekaj do czasu gdy zacznie naukę wtedy na pewno zmienią zdanie jak zobaczą ze sie stara:)

Gość jak masz ferie
to znaczy,że jesteś jeszcze dzieciakiem i jesteś od nich uzależniona-jak będzie sami na siebie zarabiać-to nikt nie będzie się wtącał w Twoje decyzje

Gość ile macie lat
I co on robi???

Ale nie osadzajcie jej tak szybko przeciez tak do konca to my nie wiemy kto ma tam racje bo dziewczyna nie napisala nawet ile ma lat czym sie zajmuje chlopak z ktorym sie spotyka i jakie ma wyksztalcenie

nie dziwię się Twoim rodzicom, że nie każą Ci się z nim spotykać - kłamiesz ich perfidnie, chłopak jest nieukiem i co Ty uważasz - będą przyklaskiwac Twoim błędom??

Gość właśnie przez to
że nie odpowiedziała na te pytania sprawia,że myślę,że rodzice mają racje-a ona nie odpowiada bo też tak myśli tylko głupio się zakochała....

Bardzo mozliwe ze tak jest...W tym wieku bardzo niewielka garstka nastolatkow nie mysli o tym co bedzie za jakis czas jak to jest jak sie zaklada rodzine jakie sa konsekwencje sex-u a potem jest niestety placz i lament no i niestety to rodzice ponosza w wiekszej czesci konsekwencje niemondrych decyzji swych dzieci:(

Gość leniwiec33
Przecież to oczywiste, Rodzice nie chcą byś planowała przyszłośc z kimś kto nie potrafi o Ciebie zadbac. Woleli by faceta, który zapewni Ci odpowiednie warunki utrzymania, takiego, który ma dobre wykształcenie, zawód, pracę....No chyba że Ty na siłę chcesz udowodnic Rodzicom swoją rację, wyjśc za mąż w wieku 18 lat, zaraz po ślubie urodzic dziecko i przez kilka lat życ w biedzie.... Twoi Rodzice nie mają wykształcenia więc dobrze wiedzą jak trudno im było na początku się utrzymac, chcą tych przykrych doświadczeń Tobie oszczędzic. To nie tak że nie lubią Twojego chłopaka, po prostu Ty i Twój los są dla nich ważniejsze niż on.

Gość dewdqweded
nieszczesliwa czym zajmuje sie Twoj chłopak?pracuje?

Gość niezle zes
dewdqweded nieszczesliwa czym zajmuje sie Twoj chłopak?pracuje?

nieszczesliwej juz dawno tu nie ma gdyz podwazylismy jej zdanie pewnie juz zabawia inne forum i szuka poparcia ech i najgorsze jest to ze pewnie gdzies je znajdzie:O

Gość leniwiec33
albo to była czysta prowokacja, tyle że lekko nieudana

...moze i tak ale wiem ze takie sprawy sie zdarzają wiec staralam sie do tego odnosic jak najbardziej powaznie niestety chyba nie warto bylo:O

Gość nieszczesliwaaa
to nie była prowokacja tylko musiałam zjeść obiad:( ja mam 17 lat, moj chlopak 20, wiec nie jest za stary. pracuje w jakiejsc firmie, nie zarabia duzo ale zarabia. moi rodzice zaczynali od zera a on ma juz uzbeirane troche pieniedzy. oni tego wogole nie rozumieja, przeciez skoncze szkole i chce zyc normalnie! on tez obiecal ze pojdzie do szkoly. chce z nim pojechac w wakacje za granice, znam angielski, mialabym juz swoje pieniadze, uzbieralibysmy na mieszkanie. rodzce sa od tego zeby pomagac, mojej siostrze i jej mezowi pomagaja a mnie nic! jest mi tak strasznie smutno. probowlam z nimi rozmawiac ale zaraz sie robi awantua, mama nie chce onim slyszec ojciec tez

Gość nieszczesliwaaa
ojej, normalnie jakbym słyszała rodzicow no ma 20 lat skonczyl podstawowke ale chce sie dalej uczyc DLA MNIE !! wy sobie nawet nie zdajecie sprawy jakie to wazne, jak on sie zmienil kiedy zaczal byc ze mna. poznalam jego rodzicow i sa bardzo szczeliwi, tylko moi go nienawidza

Gość rodzice maja racje
20latek po podstawowce, no no... Czyli ma wyksztalcenie przecietnego 12 latka? Z pewnoscią jest niezwyklym czlowiekiem, wróże wam świetlaną przyszlosc. Daj znac jak ponownie bedziesz nieszczesliwa bo okaze sie ze rodzice mieli racje :P:D

Gość gdy skończy choć pierwszą
klasę zawodówki bądź technikum będę skłonna uwierzyć,że rzeczywiście się zmienia.

Gość ja tak miałam
Okazało się, ze rodzice mieli rację, a ten lump zmarnował mi życie. Też posłałam go do szkoły, rzucił ją na miesiąc przed ślubem, ale wydało się po ślubie:D