Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveilina124685

Szukam singielki na wspólne WAKACJE ! super oferta

Polecane posty

No to co innego. Z Niemiec macie fajne lasty i to na destynacje takie jak powiedzmy Kuba, Meksyk, Dominikana. Z Polski też niektóre biura sprzedają oferty niemieckie.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
no fajne:O poki co jeszzcze mnie nie stac na kube czy dominikane za ponad 1000euro :O

Jak możesz wziąść urlop "od ręki" bez planowania to nawet czekaj 2 tygodnie przed. A Turcję patrzyłaś? Polecam szczerze.

nie,nie moge :O mam juz zaplanowany od 22 sierpnia :) a 2 tyg przed to jakos majorka byla droga, dobra cene mielismy na poczatku lipca na 9 dni za 309 euro(hotel ze sniadaniem) jakos do turcji mnie nie ciagnie,drozsza niz majorka i jakos mam uraz do turkow, ale jeszcze sie zobaczy,moze sie przekonam ;)

Wiem, ze 1000 E to dużo, ale pomyśli sobie, ze u nas Kuba jest za 7-8 tysięcy.

no to rzeczywiscie :O moze kiedys bedzie dominikana, teraz jestem szczesliwa,ze jako studentka moge sobie zrobic wakacje chociazby na "glupiej" majorce i na niczym wtedy nie oszczedzac

Tak myślałam, że jak jesteś z Niemiec to masz uraz do Turków. Ja moją koleżankę ze Stuttgartu wysłałam do Turcji bo oni wiecznie do Chorwacji jezdzili, i wrocili baaardzo zadowoleni, a dzieci to nawet nie mowie. To samo bylo z moimi drugimi znajomymi, ktorzy rekami i nogami sie zapierali, ze nie pojadą do Turcji z dzieckiem....w tym roku jadą drugi raz :) Niemcy bardzo lubią Turcję mimo, ze Turków mają po dziurki u siebie, ale uwierz mi, ze ci z Niemiec to nie ci sami co w Turcji.

no tak tez slyszalam ,ze inni,dlatego sie nie zapieram,chociaz sa inne raje do ktorych wolalabym jechac jak np. portugalia:)

No Portugalia ma się rozumieć :) Spójrz sobie jednak na oferty GTI od siebie, w Turcji nie musisz miec hotelu 4 * bo dobra 3 w zupełności wystarczy.

o dzieki :) wlasnie przegladam, patrze na razie ile kosztuje na 1 osobe,bo jak sie jedzie samemu to drozej, to jest taniej niz wczesniej na innej stronce patrzylam

Jesli lubisz zabawe to popatrz na Alanie, a jak spokój to Kemer. Ja byłam w Lukullusie w Kemer, ale widziałam, ze Lukullus jest u CIebie w tej samej cenie co Sinatra (tylko to jest w Camyuva a nie Kemer, do Kemer jest 6 km).