Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnia jasnaosc

Miss anoreksji,czemu męzczyzni podniecaja sie chudymi szkapami?

Polecane posty

Gość pelnia jasnaosc
nie jestem paskudna ani brzydka, mam ładną buzię, zgrabna jestem, mam piersi i fajny tyłek,zgrabne nogi,podobam sie facetom,mam męza, jestem zadowolna z tego jak wygladam, ale jak ide ja , a obok mnie jakas chudsza laska, w stylu tgych anorektyczek, to na tamta laske bardziej sie faceci, patrza nawet jesli twarz ma brzydsza!takie cos zauwazyłam!nie musze byc zaraz brzydka, skoro stwierdzam obiektywnie, ze faceci wola chude

Gość bnmkl
No to może nie patrzą się z zachwytem tylko z przerażeniem, że taka wychudzona?

Gość pelnia jasnaosc
acha i nie napisałam, ze nikt sie za mna nie oglada,wrecz przeciwnie, ogladaja sie, ale jak idzie chuda laska dyskwalifikuje mnie@m nawet jelsi ma brzydki ryj!

Gość Malvina28
Słuchajcie, zawsze byłam troszkę za chuda, nigdy nie miałam za bardzo apetytu. Poznałam faceta, w który się we mnie zakochał, świetnie gotował, uwielbiał dla mnie gotować. Troszkę przytyłam wygladałam fajnie, mówiłam do niego, ze jak będzie mnie tak karmił to zrobie sie cholernie gruba i nie będzie mnie już chciał, miłość przejdzie;-) a on mówi: że nie ważne czy będe gruba , bo to dalej będe ja, bo kocha mnie, a wy martwicie się czy się za wami oglądają

Gość pelnia jasnaosc
a ja mysle, ze autorka,ma racje, faceci lubia, szczupłe chude, nogi u dziewczyn, bardziej zwroca, nawet uwage na laske z chudymi nogami, a brzydka z twarzy, niz laske, z normalnymi nogami, ale ładniejsza z buzi, a moze dlatego, ze chude nogi wydaja sie dłusze optycznie,a faceci lubia długie nogi.. i czemu tak najezdzacie na autorke, skoro miała odwage wyrazic swoje zdanie!!

Gość biedactwo nikt sie
ale co ci to przeszkadza??? niech sobie wolą kogo chcą :o skoro masz męża to się nim zajmij , co cie obchodzi kogo woli reszta facetów? :o a tak na marginesie-moje najbrzydsze koleżanki-ale takie na prawdę koszmarne-też twierdzą że są piekne i zgrabne:) to że tobie się wydaje że jesteś ładna to nie znaczy że reszta świata też tak uważa :D:D:D

a gówno prawda, wystarczy że kobitka ma krótka kieckę i nie wazne jaką ma twarz, jakie są pozostałe części jej garderoby, choćby wyglądała jak pół dupy zza krzaka to mini i szpilki gwarantują przyciagnięcie wzroku choćby na chwilkę każdego faceta ;)

Gość dfdsf
a gowno prawda

Są gusta i guściki :classic_cool: Ja mam kobiecie kształty, duży biust , wcięcie w talii i tyłeczek :classic_cool: Oglądają się za mną faceci :] no ale moja przyjaciółka jest szczuplutka, filigranowa.. i na brak powodzenia nie narzeka.. :)

Gość biedactwo nikt sie
najeżdżamy na autorkę bo nazywa kobiety chudymi szkapami-komplement to raczej nie jest:o ona ma prawo obrażać ale jej już nie? a co, królowa jakas? :o

Gość Malvina28
Ale prawda jest taka,że faceci oglądają się za byle czym aby tylko krótką kiecke miało,

Gość pelnia jasnaosc
Ryby i anorektyczki glosu nie maja.

"Ale prawda jest taka,że faceci oglądają się za byle czym aby tylko krótką kiecke miało," a gdzie tam :P

Gość biedactwo nikt sie
dokładnie, wystarczy spódnica albo duży dekolt i faceci sie oglądają za każdą:o

Gość Malvina28
Ktoś tu ma kompleksy, ha ha ha

Gość pelnia jasnaosc
do biedactwo nikt sie.. ja nie twierdze, jestem łądna, bo mi to inni mowia, i sie innym podoba, a nie ze sobie wmowiłam, jak twoje kolezanki, ale masz "kolezanki" i ladnie to tak je obgadywac?na forum/??

Gość biedactwo nikt sie
może jej mężuś sie za takimi ogląda :D

Gość jeśli jesteś
taka pikna, to czemu tak cie ten temat anorektyczek dręczy co?

Gość biedactwo nikt sie
obgadywanie to by było jakbym podała ich dane :D a tak mówię ogólnie :D gówno mnie obchodzi czy to ładnie czy nieładnie- stwierdzam fakt-największe pasztety zawsze mają o sobie baaardzo duże mniemanie :D

Gość pelnia jasnaosc
moj mezus, jest grubasek, a nikt sie z niego nasmiewa:) a z grubych kobiet sie nasmiwacie, juz pisałyscie, ze pewnie gruba jestem 20 kg chudsza od mojego meza!

Gość pelnia jasnaosc
ja nie mam o sobie "wielkiego mniemianie" przeciez prxed chwila pisaliscie, ze mam kompleksy skoro tak pisze, wiec skoro mam kompleksy, nie moge miec o sobie wiellkiego mniemamania, podobam sie facetom i to widze, słyze komplementy od nich i td, mimo ze mezatka, ale i tak twuerdze, ze chude maja wieksze wziecie:)

Gość co ty pleciesz
jak się nasmiewają to i z kobiet i z mężczyzn

Gość pelnia jasnaosc
nie dreczy mnie, ale ciekawi, czemu lubia tak nienaturalnie "wychodzone " istoty?! zwykła ludzka ciekawosci!

Gość mimo ze męzatka
co ty opowiadzsz, jakie ma znaczenie czy się jest mężatką czy nie ??? w podobaniu się innym?????

Gość pelnia jasnaosc
nie widze, nic złego w chudych osobach, ktore sa z natury chude, ale widze cos złego kiedy nastolatki jedza tylko saucharki, zeby byc chude...to nie jest naturalne, ale taki tyo urody jest lansowany i nawet po was widac, jak bronicie tego "ideały piekna wykreowanego przez media"!!!

Gość pelnia jasnaosc
nie ma znaczenia, ze jestem mezatka ale chciałąm podkreslic, ze mimi iz jestem mezatka, podobam sie tez innym niz moj maz

Gość pelnia jasnaosc
jak narazie, to wy chyba mi czegos zazdroscicie?bo tam najezdzacie po chamsku na mnie:)nie umiecie normalnie rozmawiac?:)

pelnia jasnosci jesli Twój mąż to grubasek a jesteś od niego chudsza 20 kg to szczupła raczej nie jesteś :) ja jestem chudsza od męża 40 kg, a on grubaskiem na pewno nie jest :P no chyba że mąż jest niższy od Ciebie to spoko :)

No i co autorko w związku z tym? Jak odkryjesz wiedzę tajemną, to co? :D