Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnia jasnaosc

Miss anoreksji,czemu męzczyzni podniecaja sie chudymi szkapami?

Polecane posty

Gość ale spytam z ciekawości
a co cię to obchodzi? nie masz własnego życia?

Gość pelnia jasnaosc
nic do was nie mam, tylko do mezczyzn, ktorzy wariuja, za chudymi laskami lanosowanymi przez media, co pozniej doprowadza, ze nastolatki sie głodza zeby byc akceptoanymi!!!wiec co na mnie najezdzacie, lubie was i nic do was nie mam:)

Gość pelnia jasnaosc
moj maz jest prawie mojego wzrostu i wazy 80 kg!jestem dosc wysoka!wiec sobie oblicz

Gość pelnia jasnaosc
mam włąsne, zycie, a nie widze w tym złego, ze mnie takie tematy interesuja, rozumiem gdybym sie interesowała, zyciem sasiadki,ale ja nie plotkuje, jak niekotre, ktore tu swoje kolezanki obgadały, ale przejmuje sie problemem ogolnoswiatowym anoreksja!!

Autorko, sama odpowiedziałaś sobie na pytanie, dlaczego? Przez media. I nie zasłaniaj się nastolatkami, one powinny mieć własny rozsądek i podstawy moralne, tak więc...?

Gość Malvina28
Ja jestem mężatką, zawsze sie faceci za mną oglądali, i oglądają, nie wydaje mi się żebym była teraz za chuda noszę rozmiar 36 do 38. Ale nie spędzają mi snu z powiek czy to wychudzone czy grube inne kobiety, bo znam swoja wartość, I tak ta najcudowniejsza jesli nawe t podoba się facetom na pierwszy rzut oka, a nie ma nic w głowie to ci faceci po 10 minutach i tak będa mieli ochote ja olać a co bardziej pusci najwyrzej przeleć

Gość pelnia jasnaosc
ale co mezczyzni, daja sie zwariowac?mediom telewizji??bez sensu, nie maja własnego rozumu i gustu, chca to co jest "lansowane", a nie to co im sie naprawde podoba? nierozumiem?

Gość ale spytam z ciekawości
autorko-jesteś bardzo dziwna:o oburzasz się na to jak ci odpowiadamy a nie oburza cię to że jesteś złośliwa i wredna:o idę, nie lubię takich ludzi-sami są chamscy ale dla siebie wymagają szacunku-za co?

Gość Terimoziterzanstez
pelnia jasnaosc - tak zarzucasz, ze typ "anorektyczny" jest lansowany w mediach. A co maja powiedziec faceci? Jakich widac w mediach? Umiesnionych. I faceci lataja po silowniach, rujnuja sobie zdrowie biorac rozne gowna na rozrost miesni, zeby tylko dobrze wygladac.

Gość pelnia jasnaosc
Malwina masz racje nie przecze, ale mi chodzi tylko o "to pierwsze wrazenie":) o nic wiecej, zadna filozofia!

Gość Terimoziterzanstez
Chociaz nie, dobrze wygladac to zle slowo, bo to co nieraz widze, to juz nie wyglada dobrze, ale wrecz ohydnie, jak widac u niektorych.

Gość juuuuuuuuuuuua
ale macie problemy :o jestem chuda od zawsze i co mam isc sie powiesic , z dwojga zlego wole to niz ciagla walke z kg, kaloriami itd

pelnia jasnosc - znów się przyczepię, bo jeśli Twój mąż jest dość wysoki i waży 80 kg to żaden z niego grubasek - twoje mniemanie o nim świadczy tylko o tym, czemu sama cały czas zaprzeczas na tym topiku

Gość pelnia jasnaosc
kiedy bylam chamska, moze troche do mezczyzn!mam pretensje, ale nie do kobiery, a jakos kobiety mnie objechały a skoro mozna mowic, "gruba swinia"-na grubszych ludz, , to rwonie dobrze moge mowic"chude szkapy " na chude osoby!

Gość pelnia jasnaosc
juuuuuuuuuuu i wlasnie dziekuje Bogu, ze jestes chuda, nie dosyc, ze maz powodzenie, to jeszze nie ma problemow z dietą1!:)

Gość Malvina28
Przeciez nie wszyscy lubią tylko chudych i umięśnionych czemu określacie jedna miarka , i czemu tak was obchodzi,ż e faceci ogladająsię za tym czy za tamtym, za brzydactwem tez się ludzie ogladają, za ładnym samochodem tez i co z tego co tu przeżywać??

Gość pelnia jasnaosc
maz nie jest wysoki, tylko ja jestem wysoka, jak na mezczyzne nie jest za wysoki, a ja jak na kobiete kjestem wysoka!

Gość pelnia jasnaosc
przezywam to jak mrowka okres wiem, ale czasem tak mam:)jeje hehe

pelnia jasnaosc Czyli wasz wzrost to ok. 180cm wychodzi. Waga 60 kg dla kobiety jest ok Waga 80 kg dla faceta to jest troche malo, a nie za duzo :P Nadal nie rozumiem, w czym problem?

Gość Malvina28
faceci to z regóły wzrokowcy, im mozna wmówić wszystko, a najlepiej żeby myśleli, ze sami na to wpadli

Gość pelnia jasnaosc
kocham was i lubie was wszystkich, młodych starych grunych chudych!!nic do was nie mam, jeno stwierdziłam fakt, to co zauwazyłam na polskiej ulicy!!!obiektywnie rzecz biorac!!Wszytskie "chude szkapy" przepraszam jesli uraziłam, mozecie mnie nazwac za to "grubą swinią"!!Nie mam nic do szczupłych kobiet, ani chudych, ani grubych...tylko do facetow, ktorzy widza chude nogi juz szaleja!!proste!

Gość pelnia jasnaosc
persyomna, ale nie mam problemu!!powiedziałam, ze dobrze wygladam i dobrze sie czuje w swojej skorze;)podobam sie innym i sobie, ale tylko chciałam stwierdzic fakt, nie jestem chuda, lecz normalnej budowy i choc wysoka, mezczyzna woli sie obejrzec za laska z 5 albo 8 kg szczuplejsza ode mnie i tyle!

Gość pelnia jasnaosc
ogolnie mezczyzna predzej sie obnejrzy za laska o budowie modelki, niz np Minici Belluci , ktora mimo, ze wysoka do najchudszych nienalezy!

Gość Malvina28
Tacy są nasi kochani mężczyźni:-P albo ich kochać albo nienawidzieć

Gość ale ja nie rozumiem
dlaczego to ci przeszkadza:o jak szaleją to niech sobie szaleją-tak samo jak widzą duże cycki czy fajny tyłek. Ja też szaleję jak widzę fajne męskie ciało i co z tego??? Mają się nie ogladac jak im sie podoba? Czy mają sie ogladać za tymi z grubymi nogami? o co ci chodzi, bo nie wiem :o

do autorki.nie denerwuj sie tak,rozejrzyj sie troche,nie wiem czy zauwazylas ze anoreksja nie jest juz w modzie.nawet na wybiegach wielkiej mody nie zobaczysz juz wychudzonych szkieletow,teraz im wiecej ciala tym lepiej.jest roznica miedzy zgrabna a anorektyczka.

Gość juuuuuuuuuuuua
no nie mam tych problemow, ale chetnie przyjme 6kg :):):)

Gość amelia.24
Faceci wychodza za chudzielce, a na kochanki biora sobie kobiety o kobiecych ksztaltach...Gwarantuje kazdemu chudzielcowi, ze zaden facet nie oparlby sie takiej mlodej Monice Belluci...

Gość A jak będzie wolał blondynkę

Gość ale ja nie rozumiem
faceci wychodzą za chudzielce??? pierwsze słyszę :o faceci biorą ślub z różnymi laskami-wystarczy się rozejrzeć :o chude mają mężów, grube mają mężów, wysokie i niskie też :o znam nawet kilka chorych które też mają mężów:o