Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziomus5

Pechcerz na tle PSYHICZNYM

Polecane posty

czesc mam taki proble duzy i nie wiem jka sie sie leczyc czy cos . ma ktos moze cos takiego jka pechcerz na tle psychicznym mam dopiero 16 lat i strasznie mie to meczy trwa to juz 7 miesiec :( ciegle latam do kibla wynki sa dobra a nawet b dobre . To jest tak ze mam to zakodowae w głowie i jest to silniejsze odemie nie wiem co robic juz nie wytrzymuje tego jestem załamna wiem ze dla niktóeych to głupie ale ja mam parcie na sikanie jka jestem w szkole to juz wg co 8 miut musze wychodzic strsznie sie tego wstydze nuczyciel sie czepiaja bo cigle musze latac a zadnego zalenia pechcerza nie mam :( co mam zrobic ? Przepraszam z byki :/ z góry dzikuje za odp

aaaaaaaaaaaaaaaa o pęcherz ci chodzi:O proponuje spróbować jednak nad tym zapanować. Kiedy jesteś w domu też latasz do kibelka co 8minut? Spróbuj się powstrzymać ale zrób to kiedy będziesz w domu bo istnieje możlwość ze narobisz w majty;)

Gość derrkosia
Jakie wyniki masz dobre?

Gość derrkosia
Napisz mi jakie mialas robione wyniki, co powiedział Twój lekarz? Czy w nocy także musisz często wstawać i od kiedy masz te dolegliwości? Postaram się pomóc.