Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeeeeeeeeeeeeee

co wchodzi w sklad pakietu office

Polecane posty

word excel czy cos jeszcze?

o matko troche tego jest. ale to chodzi o prace biurowa i bylo podane znajomosc pakietu office . pewnie chodzi tylko o worda i excella

tez tak mysle :-) outlooka chyba nie znam nigdy go nie uzywam ale co tam naucze sie w razie czego :-)

poza tym, jak mozna mowic, ze zna sie pakiet office jesli nie umie sie poslugiwac outlookiem czy publisherem :( , jesli zna sie worda i excela to nie zna sie Pakietu :o

ostatnio był tu taki topik co ktoś pisał że wymagali dobrej znajomości offica i kazali jej rozciągnąć tekst i przesunąć marginesy w wordzie:classic_cool:

no to w takim razie jestem specjalista od pakietu office, bo umiem nawet "programowac" z uzyciem access- dzieki pedro* podniosles moje umiejetnosci :)

Gość ja nie twierdze ze pakiet
office to tylko word i excel ale z reguly dla pracodawcow to wlasnie to oznacza :-) no chybaze wymagane jest cos wiecej to wtedy ten program jest wymieniony

jak ktos uwaza, ze word i excel to PAKIET OFFICE, to znaczy,ze nie jest to "najbystrzejsza" osoba, to tak jakby na pytanie, czy swobodnie poruszasz sie w srodowisku internetowych przegladarek , delikwent odpowiadal tak, znam onet i wp :o

Gość Izabn
Onet i wp to portale, a nie przeglądarki :p Przeglądarki to np. Mozilla, Firefox, Explorer itp.

Gość Izabn
aha "w środowisku" to sorry, masz rację hehe

Gość do swinkowaaa
nie wiem o co ci chodzi. wielu pracodawcow niestety uzywa takiego okreslenia na word i excel. wiem bo poszukuje pracy przegladam ogloszenia pytam sie . i tak to wyglada w rzeczywistosci. jak znajdziesz ogloszenie o prace biuorowa i pisza wymagana obsluga pakietu office i np angielski biegle to z gory wiadomo ze chodzi o worda i excela

-> swinkowaa w Polszcze marginesy i kolor tła komórek w Excelu wystarcza w zupełności. Nikt tu makr w vb nie pisze :P

w sumie to o nic mi nie chodzi, ale dla kazdej osoby majacej choc odrobine oleju w glowie pakiet office to pakiet a nie dwie aplikacje. ja nie mam nic do ciebie, czy ludzi szukajacych pracy, tylko uwazam, ze jesli ktos juz jest albo chce byc tym "wymagajacym" szefem, to moglby choc odrobine wymagac od siebie. powodzenia w poszukiwaniach pracy