Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllll

mężczyźni...

Polecane posty

Gość llllllllllllll

facet się naogląda w telewizji czegoś takiego: http://pl.youtube.com/watch?v=cDGSEBfFEK8& i potem myśli, że wszystkie normalne kobiety powinny tak wyglądać i latać półnagie po mieście... i potem słyszę: byś się za siebie wzięła żeby wyglądać jak ta blond laseczka z reklamy. czemu ty tak nie wyglądasz? i kto to mówi? tłusty pijący piwsko przed telewizorem maczo :/

Jaka prawda. Gucio prawda. To jak ma wyglądać kobieta. Seksowna laseczka w samych stringach i fartuszku gotująca obiad ? A Wy panowie z piwskiem przed telewizorem i brzuszkiem wielkości galona krzyczycie: Kobieto kiedy ten obiad :o

Pierniczę. Nie mam męża :) I nie wiem czy będę miała. Po co ? Lepiej się spotkać pogadać ....itd ... Każde w swoją stronę. No chyba, że się zakocham ale to inna para kaloszy.

Niewiasty sa piekne mądre , niewinne , niebogie . w realu . a na necie zawsze wynajdą ten współczynnik - margines błedu . jakbyż był swiat nudny gdyby go nie było.

Pijawka jak myślisz czy koleś z tego zdjęcia potrafi naprawić kontakt ? Wątpię :):):)

pijawko, wiem od dawna :) do czego On się nadaje. Juliusz już ma ciut więcej, kamienną twarz ;)

Gość mężczyźni
Mężczyźni? Czy możemy takiego określenia użyć w odniesieniu do przeciwnej płci! ? Moim zdaniem prawdziwych mężczyzn już nie ma na tym świecie! NIestety brutalna, ale jest to jednak prawda! A jeżeli używamy już słowa mężczyzna, aby określić to, co porusza się po ziemii, nie jest kobetą, ale jest człowiekiem i uważa się za sam środek świata to z pewnością jest to nadużycie wyrazu. Litosci! Gdzie jest napisane, że kobieta ma stać przy garach?? Hello! Okres średniowiecza już za nami drodzy Panowie! Do gry włączają się mądrzejsze jednostki (czyt. Kobiety). A co do tych panienek w reklamie, to, że "mężczyźni" zwracają uwagę na takie istotki to podkreśla tylko ich infantylne myślenie. Są bardzo dzicinni i nierozinięci: mianowicie chodzi mi o to, że jeżeli nie da rady bawić się "trudną" zabawką, znajduje sobie prostszą i wmawia sobie, że jest cudowna.

--> mężczyźni { Moim zdaniem prawdziwych mężczyzn już nie ma na tym świecie! } Bo nie ma na tym świecie prawdziwych kobiet, tak to działa. Taka jest prawda i niekoniecznie jest ona brutalna. To jacy są mężczyźni zależy od kobiet i na odwrót. { Gdzie jest napisane, że kobieta ma stać przy garach?? Hello! Okres średniowiecza już za nami drodzy Panowie! } :D Już w średniowieczu nie wszystkie tam stały więc epoka w tej kwestii nie ma znaczenia. A to że coraz mnie ich tam stoi to zasługa mężczyzn. :P

--> Jozin.. Stoisz przy garach ? :D Bawi mnie za każdym razem to "stanie przy garach". Każdy może doświadczyć tego w markecie, mają tam dużo garów.

Chciałbym nieraz stanąć i coś pichcić ale kobieta mnie przegania ze ścierą twierdząc że zrobi to lepiej:) No ale naleśników nie potrafi obracać dynamicznym podrzutem patelni:) Mężczyzna w kuchni to artyzm:)

Gość te panienki z reklamy
wyglądają jak laski z okładki CKM, ciało nasmarowane oliwką, uniformy jak z seks szopy.... męskie wyobrażenie kobiety idealnej no i oczywiście każdy facet uważa że mu się taka laska należy.... dokładnue to samo powiedziałam mojemu gdy wczoraj oglądaliśmy razem tę reklamę...tia...leżał wtedy na kanapie w wyciągnietym dresie.....ta laska pasowałaby do niego jak smark do rękawa...