Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 i tak się zastanawiam co by na to powiedział mój facet gdyby się dowiedział... jakaś dziś jestem wewnętrznie rozdarta i tak mnie naszło nagle :O co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba Twój czas na kafe Napisano Luty 26, 2008 już minął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de LMarco Napisano Luty 26, 2008 cześć Luśka!!!:D:D:D Kopę lat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gapiszon76 0 Napisano Luty 26, 2008 Pewnie by sie przejal,ale kto ich tam wie tak na prawde;)................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokladnie i co za bzdure Napisano Luty 26, 2008 wymyslilas kobito :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwalifikujesz się do... Napisano Luty 26, 2008 psychoterapeuty luśka. Podaj adres twojego faceta, to go zawiadomię. Na bank się ucieszy...stara, a głupia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpetna nie jest Napisano Luty 26, 2008 Nie martw sie lusesita. Twój ukochany tez pewnie z kims flirtuje. Takie życie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 no jest taki wewnętrzny absmak :O ja bym zadowolona nie była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 dajcie spokój :O przecież to nie groźne :P pewnie sami też tak robicie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ni to teraz sie przyznaj Napisano Luty 26, 2008 z którym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 coś tu u Was niespecjalnie sympatycznie :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sssilly maggot 0 Napisano Luty 26, 2008 flirtować można z kim się chce. :p :D:D:D masz wyrzuty sumienia, czy co? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a spotkaliście się Napisano Luty 26, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 no właśnie coś mnie tak gnębi... :O jaki wyrzut ... czy coś jeszcze się nie spotkaliśmy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 Lusesita,trochę Cię zbluzgali,ale nie przejmuj się tym.Każdemu się może zdarzyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 lauro :D jestem zaprawiona w bojach i bluzgi mnie nie ruszają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no powiedz kto to Napisano Luty 26, 2008 ;) bo ja niewinnie flirtowałam z pięcioma facetami z kafe i za każdym razem się okazywało że oni by chcieli mnij niewinnie;) a ja miałam z tego niezłą zabawę, bo ja z nimi flirtowałam żeby się ponabijać a oni myśleli że jestem napalona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 nie chcąc kłamać,lektura topiku na którym Ci się to przydarzło to arcyprzyjemność:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 ale co?ten Cie kręci,że masz wyrzuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 to nie tajemnica :) to Jose Antonio Frederico de Santi :P lauro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 gadamy na erotycznym ;) czasami się go radzę w sprawach damsko-męskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 wiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 jestem swierzo po lekturze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 tj.świeżo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 czasami mam ochotę Go poznać... ;) i chciałabym i boję się :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cheers Napisano Luty 26, 2008 "pewnie sami też tak robicie" tu sie nie zgodze, uwazam, ze to troche nie fair wobec partnera, ale whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura nie od filona Napisano Luty 26, 2008 cóż...fascynacja rzecz piekna,ale też niebezpieczna...barrrdzo...real to real,w nim nie ukryjesz się ...w końcu bomba musi wybuchnąć,dwa lata to szmat czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juken 0 Napisano Luty 26, 2008 biedny Federico nigdy nie spotkać swej ukochanej :( to zbyt okrutne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2008 no i dlatego dopadają mnie wątpliwości :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach