Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

progammer666

Co mam robić???walczyć czy sie poddać????

Polecane posty

Witam. niedawno poznalem prez kumpla dziewczyne.... codzilismy do niej z kumplami, miala chlopaka ktory ja olewal. wkoncu z nim zerwala... bylismy razem pare dni i gd poszla na dyskoteke spotkala bylego , on ja przeprosil i wrocila do niego a ja niemam pojecia co robic czy walczyc o nia czy nie... zakochalem sie po uszy. ona widuje sie z nim raz na tydzien a ja z nia pisze po 100-300 smsow dziennie spotykam sie z nia itp... ona mowi ze go kocha a ja jej ze ja ja kocham..... prosze o rade bo sam sobie z tym nieporadze

dobrze rozumiem? Ty jej wyznajesz milosc, ona z Toba pisze smsy i sie spotyka, ale ostatecznie jest z innym?

Gość hehaeix
mi sie wydaje sie koles ja oleje predzej czy pozniej. a ty badz blisko niej bedzie potrzebowala ramienia zeby sie wyplakac a wtedy okazja bedzie zeby ja pocieszyc i wkroczyc do ataku:)

na razie to ona jego olewa, a raczej trzyma w zapasie. racja, skoro trzyma, to jesli zdaza sie odpowiednie okolicznosci to jest szansa ze zechce z nim byc. a jesli nie?? ja bym przedstawila sprawe jasno tej pannie. niech sie zdecyduje. szkoda czsu na czekanie na cos co moze sie nie wydarzyc. takie moje zdanie:)

Gość hehaeix
no ale jesli pisze z innym to chyba cos daje do myslnia, no chyba ze to takie zwykle kolezenskie denne smsy

Jestem przy niej... pisza z nia o roznych rzeczach, ona ze mna rozmawia na kazdy temat (doslownie). Niechce na sile jej zwiazku psuc ,bic jej chlopaka czy cos.Poprostu wydaje mi sie ze mam jakies szanse, bo niekazda \"kolezanka\" pisze ok 200 smsow dziennie plus rozmowy telefoniczne trwajace niekiedy 2 godziny. tlko jest probem bo ona jest z nim 5 miesiecy a ja ja znam 19 dni.... wydaje mi sie ze czas robi swoje ..... A ja glupi marze ze moze cos kiedys... mysle o niej tesknie a niewiem czy to ma ses.. KOCHAM JA pewno to smiesze ale 19latek tez moze sie zakochac od pierwszego wejrzenia:)

niewiem co dalej.... dostalem w ryja za nia ... on z nia zerwal.... a ja sie czuje jak debil... teraz niby moge z nia byc ale to od niej zalezy czy potym wszystkim bedzie ze mna czy nie.....

Gość uhuhuhuhhohohho
panna musi pobyc sama troche ani nie z toba ani nie tamtym, jak nie bedzie miala czasu dla siebie zeby odpoczac "od uczuc" to nie "wygrasz" jej ;] nawet jak troche pobedzie z toba, tamten znowu przeprosi a ona znowu wroci do niego ;]

Gość progammer666....
co do tematu to rozwiazany pozytywnie od raoku jestesmy malzenstwem xd

Gość jane_doe
Jeeju, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś :) Mam niemal identyczną sytuację, tylko jestem dziewczyną, więc jest trochę ciężej... Ale teraz wiem, że będę czekać!