Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gietusia1988

Dziwny wyciek z piersi...pomozcie!!

Polecane posty

Gość Gietusia1988

Witam wszystkich. Mam problem a mianowicie wczoraj, zauwazylam zez mojej piersi wycieka mlekowaty troche wodnisty plyn...nastapilo to od razu po stosunku, 1 dzien po ostatnim dniu okresu. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie. Czy podwyzszona prolaktyna moze spotkac dziewczyne w wieku 20 lat?? ktora nigdy nie byla matka,nie karmila... Od ponad pol roku biore rowniez tabletki antykoncepcyjne. Prosze pomozcie mi,nie wiem czym spowodowany byl ten wyciek i co powinnam zrobic:(

Gość no co ty teraz
a bierzesz jakies sterydy?

Gość powinnaś iść do ginekologa
buraczanko a nie pytać tutaj

Gość Gietusia1988
Napisalam z mysla ze dostane jakas madra rade...://

Gość powinnaś iść do ginekologa
a nie dostałaś?? z czymś takim idzie sie do lekarza a nie ma pretensje na forum ze nikt nie odpowiedział

Gość no jasne...
..ze moze spotkac dziewczyne, ktory nie jest matka.....np. mnie idz do ginekologa, da ci skierowanie na usg piersi. jesli to nie jest plyn o kolorze krwi to sie nie przejmuj... sprawdza ci poziom prolaktyny i ewentualnie przepisza tabletki. to moze byc spowodowane stresem.

Gość Gietusia1988
Nie mam pretensji, poprostu jesli ktos juz odpowiada to z sensem, a nie tylko po to zeby komus zrobic na zlosc. Chyba po to sa te fora zeby sie czegos dowiedziec. Lekarz jest obowiazkowy... chcialam wiedziec wczesniej czym jest to spowodowane i czego moge sie spodziewac podczas wizyty....

Gość mądra rada jest taka
że należy iśc do ginekologa każdy wyciek z piersi rodzi podejrzenia zaburzeń hormonalnych lub raka

Gość do powinnaś pójść do ginekolog
Ma prawo się zapytać ... a Ty swoją żółć wylej gdzie indziej. Gietusia1988 - koniecznie do ginekologa musisz iść.