Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z outlookiem

nie moge wyslac poczty z outlook express prosze o pomoc...

Polecane posty

mam ustawione 3 konta, odbiera wszystko nie wysyla nic... konfiguracja jest prawidlowa, przez www wysyla normalnie, nie wiem juzz co moze byc powodem... komunikat: łączenie z serwerem nie powiodło się... protokol smtp, port 25 zabezpieczenie ssl:nie, błąd łączy 10060 numer błędu 0x800CCC0E prosze o pomoc:)

dodam jeszcze ze zainstalowalam dzis mozille i w niej dzieje sie to samo... odbiera, nie wysyla

Dziewczyny w notce o bledzie macie adres mailowy do Wp chodzi tu o dodatkowe zabezpieczenia by nikt nie podszywal sie pod w was o ile dobrze pamietam to nazwano to personaliacja lub cos takiego.Poprostu sprawdzcie podane tam maile i tam jest dokladna instrukcja jak to rozwiazac naprawde prosta polecam.Napiszcie czy sie udalo.

no... tylko ze ja nie mam skrzynek na wp...

To moze tam jest adres portalu na ktorym masz poczte ,ale podejrzewam ze wyglada to podobnie

Jezeli nadal bedziesz miala problem to poprostu wyslij mi wszystkie adresy internetowe jakie ci tam podali w notce o bledzie sprobuje ci pomoc .Ostatnio mialam ten sam problem i z powodzeniem go rozwiazalam.

jesli ci chodzi o uwierzytelnienie to nie w tym problem, wszystko jest prawidłowo wpisane

Serwer nie obsługuje połączenia SSL. Konto: \'poczta.o2.pl\', Serwer: \'poczta.o2.pl\', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: \'250 DSN\', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd serwera: 250, Numer błędu: 0x800CCC7D takie cos wyskakuje