Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

165 centymetrów

kolejność przygotowań w dniu ślubu ...???

Polecane posty

no właśnie kiedy fryzjer a kiedy makijaż? kiedy prysznic a kiedy sukienka? jak rozplanować dzień ślubu przy założeniu że ktoś ślubuje o 17.00?????????

Gość sileska01
czy to zart???czy autorka rzeczywiscie jest "naturalna blondynka"??

Gość nie wierze w
prysznic na pewno na koncu...a proponuje zaczac od sukienki i zalozyc ja tydzien przed weselem aby przyzwyczaic sie do niej..

tak właśnie myślałam, ale nie wiem jak zorganizować prysznic ze zrobioną fryzurą i makijażem:) Poza tym sama robię sobie makijaż i przyznam szczerze, że zawsze dobierałam makijaż do kreacji... Boję się zrobić sobie makijaż zanim założę sukienkę, bo nie wiem czy będzie współgrał... sileska jesteś zakompleksiona, bo nie jesteś blondynką? nie martw się istnieją sprawdzone sposoby regulacji nadmiernego wąsika:D

autorko - no ale chyba wiesz jak wygląda twoja sukienka, zeby zrobić sobie pasujący makijaż???

Gość właściwa kolejność
1 najpierw buty, 2.sukienka, 3. fryzura, 4.makijaż, 5.kąpiel-koniecznie w sukience i butach, żeby je odświeżyć.

Gość ona7777
a ja uwazam,ze najpierw prysznic, potem fryzura, makijaz i sukienka..przeciez nie spocisz sie robiac makijaz i siedzac u fryzjera

Gość ona7777
ale tak naprawde to autorko sama stwarzasz sobie problemy...zrob sobie makijaz probny.a zreszta czy to tak ciezko zrobic makijaz do slubnej sukni jak znasz jej kolor i fason???o zgrozo...

pewnie ze wiem jak wyglada moja sukienka, ale nie wiem jaki bedzie efekt koncowy polaczenia sukienki i fryzury slubnej a to przeciez dwa punkty niezbedne zeby zrobic sobie dobry makijaz. No chyba ze ktos robi sobie zawsze ten sam makijaz a la blekitne powieki i blyszczyk na ustach bez wzgledu na zestawienie ubrania i fryzury. w kazdym razie dzieki za podpowiedzi,pozdrawiam

nie rozumiem zatem czemu nie robisz sobie probnego looku skoro masz watpliwości ale w sumie najwazniejsze to byc szczupłym jak widze w stopce :p 🖐️

Gość właściwa kolejność
a moze dzien wczesniej zalozyc sukienke, i zrobic probny make-up, do tego probna fryzka?? :o:o:o, jakie to truuuuudne do wymyslenia bylo...

No co wy, prysznic na końcu??? Fryzura się rozlezie, twarz się zacznie błyszczeć, i można wszystko robić od nowa:-O Prysznic na samym początku, potem fryzjer, na końcu makijaż, tak i tylko tak:)

mala mi dzięki za wsparcie:D pogadałam z profesjonalistami i już wiem jak rozłożyć dzień,w każdym razie zaczynam chłodnym prysznicem z masażem buzi zimnym strumieniem a kończę na paznokciach :) po drodze oczywiście odbiór wiązanek,fryzjer, makijaż, sukienka itd:D pzdr panny młode ... aha i nie wiem czy komuś się to przyda ale fryzjer zabronił mi samodzielnego mycia włosów rano, zmoczyć mogę ,ale nie myć i nie suszyć bo to może ostatecznie spowodować niecieklawy łupież jako że i on mi włosy umyje swoimi preparatami i skóra głowy może się zirytować takim podwójnym myciem(przesuszyć)

Gość taka sobie.........
tylko, że w upalny dzień pod suszarką u fryzjera spocę się jak foka w solarium.:o

taka sobie, nawet jak się spocisz, to makijażystka usunie połysk z twojej twarzy i ją zmatowi, no a poza tym jeżeli weźmiesz prysznic rano no to nie będziesz chyba śmierdzieć po spoceniu się;) Poza tym.... litości, to głowę wsadzasz pod suszarkę, nie włazisz tam cała:-D

mój fryzjer latem ma salon jak lodówkę...klimatyzacja robi swoje, więc o spoceniu się nie ma mowy:) może ktoś ma jeszcze jakieś dobre rady kosmetyczno-fryzjerskie co robić a czego nie robić dzień przed ślubem lub w dniu ślubu? Uwaga: na pewno nie wyciskać zaskórników:)

Gość ja perdziele...dzieci w Afryce
z glodu umieraja a wy sie martwicie takimi pierdolami...juz chyba komuna byla lepsza, bo ludzie nie przesadzali..Ja tylko nie rozumiem jednego.Nigdy nie bylyscie na eleganckim przyjeciu, gdzie robilyscie sobie specjalny makijaz i fryzure?? Jakbyscie spadly z ksiezyca...

jak dzieci umierają w Afryce to czemu siedzisz na forum? Wyślij im trochę złociszy, ja wysyłam co mięsiąc od lat wsparcie pieniężne dla Libii bo byłam tam i zobaczyłam co się dzieje. Poza tym działalnośc charytatywna nic nie zmienia, jedyna możliwośc zmiany sytuacji to podjęcie odpowiednich działań politycznych oraz przede wszystkim wypłacenie odszkodowań za destruktywną kolonizację. Ale ty pewnie aż tak głęboko nie sięgasz, w końcu zadowalasz się miernym komentem a forum o ślubach. A ile ty robisz dla potrzebujących, nie tylko w Afryce?

Gość ja pierdziele..dzieci w Afryce
nie umoralniaj mnie, bo mnie nie znasz...i zebys wiedziala,ze pomagam Afryce jak moge, ale to nie w tym rzecz.. chcialam powiedziec, ze ludzie stwarzaja sobie idiotyczne problemy..tak jakbys nie dbala o siebie na codzien i nagle chcesz sie zamienic w ksiezniczke...zalosne..pytanie kiedy prysznic wogole powala z nog

wyobraź sobie że pomiędzy idiotycznym problemem a zapytaniem o drobiazg jest jeszcze szerokie spektrum pojęć. Nie ma co cię umoralniać, sama wiesz najlepiej ile pomagasz i czy pomagasz "jak możesz" , ale z doświadczenia wiem że krowa, która dużo ryczy mało mleka daje. pytanie kiedy prysznic itd wcale nie są idiotyczne,poza tym nawet gdyby były to z grzeczości nie powinnaś ingerować. A Sokrates rzekł, że nia ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi. jak widać stwierdzenie pozostał do dziś dzień aktualne. żegnam

Gość to 165 centymetrow
to chyba dlugosc twoich zwoi mozgowych, tak??

Gość znowu analfabeci na forum
zwojów litości zwojów głupia dziewczynko

Gość paula...
ja byłam w fryzjera nastepnie wzielam prysznic oczywiscie ostrożnie zebby nie zmoczyc fryzury oczywiscie moze ci ktos pomoc jak masz puszczone włosy chyba mamy sie nie wsytdziszs pozniej makijaz i jazda w sukienke paznokcie oczywiscie dzien wczesnije ... powodzenia

Gość paula...
ps. makijaz dobiera sie rowniez do koloru wiazanki tak poradzila mi moja kosmetyczka i wyszlo cudownie