Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halkaaa

firma EAGLE TRANSPORT?

Polecane posty

Gość halkaaa

Czy ktos z was wysylal paczki albo przeporwadzal sie korzystajac z tej firmy? Bardzo prosze o opinie

Gość halkaaa
up

Gość yardleyka
Jest o kay, polecam!

Gość halkaaa
bed ewysylala ta firma prawie caly moj dobytek wiec chcialabym miec pewnosc, ze nie zostane na lodzie z jedna para majtek ;)

Gość halkaaa
upupup

Gość bettina magadan
Ja nie miałam zastrzeżeń, nic nie zginęło.

Gość yardleyka
KOchana o kay są, co prawda dobytku nie wysyłałam, ale 3 razy ogromne paki i zawsze zabierali spod drzwi (w Polsce)i w polskim sklepie odbierałam w terminie i jest to jedna z tańszych firm. Ty w którą stronę dobytek wysyłasz do Polski, czy z...?

Gość halkaaa
ja wysylam dobytek do polski moje walizki, mam nadmiar kilogramow, do samolotu biora tylko do 20kg

Gość kuliczek111
Sami oceńcie. Tydzień temu zamawiałem paczkę (z Polski do Londynu) w Firmie Eagle transport. Pan przyjął zamówienie tak jak należy. Dostałem informację z Polski, że została zabrana. Pan odbierający zamówienie obiecał że będzie poniedziałek-wtorek. We wtorek dzwonię ,ten sam pan mówi, (tel. 02072869485) że na tym adresie ( pomimo tgo że podałem go przy zamówieniu) będzie środa-czwartek.Poprosiłem czy może mi wysłać numer do kuriera -nie doczekałem się za 3 razem powiedziałem żeby mi podał przez telefon. Przesyłałem rzeczy osobiste + odżywki dopuszczone do przewozu w UK + kwasy Omega 3 - które odżywkami nie są. Gdy przyjechał kurier w czwartek od razu dał mi do podpisania formularz odbioru i pieniądze . Gdy zapytałem czy można zważyć paczkę (chciałbym wiedzieć za co płacę-odpowiedział że NIE, że paczka była ważona napewno się zgadza. I była faktycznie ważona ale w Polse z odżywkam. A odżywki zostały wyjęte w Polsce-operator twierdził że na granicy. Dzwonie do kuriera czemu paczka jest rozwalona ( pognieciona a rzeczy w środku pomiętolone) mówi że nie wie. Dzwonię do pana u którego składałem zamówienie ( odebrał po 8 razie jak zadzwoniłem z drugiego numeru-chyba wiedział o co chodzi -mówi że nie wie. Na stronie tej firmy jest informacja że nie przewożą odżywek sportowych (moja wina że nie sprawdziłem) Dostałem numer do jakiegoś pana X który ma coś wiedzieć. On mówi że faktycznie wyjeli odżywki ale w Polsce i że wyjaśni czemu nie ma informacji dla mnie i dla nich że ktoś to wyjął ( kwasy omega 3 nie są odżywkami a po mimo to też ktoś je wyjął) Po mojej prośbie dostałem do kierownika X w Polsce który też nie wiedział kto wyjął i dlaczego paczki są w tak złym stanie i że wysyła je w piątek na podany przeze mnie adres w Polsce i potwierdzenie na e-mail dotyczący info o paczce. Potwierdzenia nie dostałem pomimo mego drugiego telefonu tego samego dnia i zapewnień kierownika X że przed chwilą wysłał potwierdzenie na pocztę i paczkę . Paczkę wysłał ale dnia następnego. Powiem tak te wasze reklamowanie się i obrona przed rzekomą firmą o podobnej nazwie mnie po prostu śmieszy!!! To nie wy tylko klienci powinni was bronić. Polityką waszej firmy jest odebrać przesyłkę a klient i tak zapłaci. Ja zapłaciłem za 3 kg więcej niż ważyła paczka. NIE POLECAM BLUEFENIX - to jest firma godna polecenia wiecie czemu?? 1. Miła obsługa 2. Monitorowanie paczki 3. za każdym razem wysyłają sms-a z telefonem do kuriera 4. na miejscu kurier ma wagę i waży przy kliencie i za tą wartość się płaci 5. 20 Funtów za 20 kg, nie tak jak w firmie Eagle transport 20 F za 17 kg 6. Można przewozić odżywki sportowe Musicie się jeszcze długo długo długo uczyć, a reklama to jeszcze nie wszystko!!! Nauczcie się szanować klienta !!! Nie pozdrawiam !!!

Gość trelemorelekekkeek
Ja również wysyłałam paczkę z Polski do Anglii ostatnio i byłam zadowolona. Co do tych odżywek, to Pani która odebrała telefon szczegółowo mnie wypytała co wiozę i poinformowała, że odżywek nie można. Miałam słoiki, wytłumaczyła jak wszystko zapakować i oznaczyć karton. Ja jestem zadowolona, chyba najbardziej do tej pory, bo korzystałam z firmy podobnej nazwie i niestety nie wszystko tamtym razem dotarło... Wiadomo różne są przypadki, aczkolwiek warto przez wyborem przewoźnika przeczytać regulamin przewozów oraz dopytać przy zamawianiu kuriera. Pozdrawiam!

Gość Anna zavbnna
Ja korzystam z firmy Eagle Transport juz chyba ze 4 lata, niegy sie nie zawiodlam, jest rzetelna, paczki dochodza w calosci, nienaruszone. Kurier jest bardzo mily, uprzejmy, nie kreci nosem ze musi znosic lub wnosic na gore po schodach ciezkie paczki, a co najwazniejsze kurier pojawia sie zawsze w wyznaczobych godzinach, jest latwy kontakt z nim, jak i z biurem w londynie. Naprawde sprawdzilam kilka firm zeby dac szanse innym tez, ale jednak Eagle Transport jest firma do ktorej sie powraca.

Gość gość
nie polecam,!!!! ostrzegam.... nie dostarczaja bezposrednio, jest przerzut w polsce przez dhl i nikt nie ponosi odpowiedzialnosci. jak zwykle wszyscy umywaja rece a klient zostaje na lodzie. tego doawiadczylam

Gość gość
ja rowniez nie polecam firmy eagle transport !!!! i ostrzegam przed zniszceniem paczki, towaru oraz brakiem zawartosci...nie nie nie

Gość gość
Uwaga otwieraja paczki a potem brakuje rzeczy !!!! Nie polecam !!!

Gość gość
Jeśli wysyłasz niedozwolone rzeczy, to może dlatego ich brakuje. Zawsze wysyłam eagle transport. Wszystko ok!