Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makro makro makro

makro

Polecane posty

Gość makro makro makro

niedługo u mnie w mieście otworza makro,mozecie mi powiedzieć co tam sprzedaja i w jakich (orientacyjnie )cenach? szukałam w necie ale niestety trzeba się logować podając nr karty klienta,a ja takiej nie posiadam.

tak bo to jest niby hurtownia dla osób które prowadzą działalnośc gospodarczą i aby wejsc tam trzeba miec wyrobioną kartę kupujesz przeważnie w zgrzewkach a ceny moim zdniaem nie rewelacja nie ma zbyt wielkich obniżek no jak masz blisko to wiadomo ze cos taniej wydzie a przeważnie an artykólach ktre sa akurat w promocji

Gość makro makro makro
prowadze działalność i mogłabym dostac taką kartę.

Gość do znawcow
no to najpierw zdobądź kartę, a pozniej oferta z każdego działu bedzie przychodzic do Ciebie do domu:)

Gość makro makro makro
nie mogę jej zdobyć bo jeszcze nie otworzyli tego sklepu😭 a z tego co sie doczytałam to wynika że trzeba przedstawić dokumenty i załatwiac wszystko u nich w placówce.

Gość makro makro makro
nikt nie chodzi do makro? powiedzcie cos , przez pierwsze tygodnie napewno będą tłumy, nie wiem czy warto iść. tą kartę to wydają "od ręki"?

nie zostawic w placówke tylko przedkładasz dkomenty onie ewentualnie robią ksero musisz miec NIP REGOn i zaświadczenie o działalnosci i na miejscu ci wyrobią taką karte

Gość makro makro makro
dobrze,że nie trzeba czekać długo. sprzedaja tam rtv,agd,elementy wyposażenia wnetrz,czy tylko chemia i spożywka?

Gość Marian z Opola
Ile ci makro płaci za takie teksty ?

Gość makro makro makro
wiele sie nie dowiedziałam,moze ktos jeszcze:)

sa meble biurowe, chemia, ubrania, agd, rtv, gary, spożywka, rzeczy samochodowe, wszystko to, co w hipermarkecie rzeczy drobne, np. mleko czy czekolada- są w opakowaniach zbiorczych (pudełko, zgrzewka) ubrania, chemia - pijedynczo

każdy kupuje na fakturę, bo masz kartę firmową i tą samą kartę stosuje się przy wejściu i przy kasie

generalnie wszystko od mydła do powidła wiele artykułów trzeba kupować w zgrzewkach np po 6 mydeł ale są już coraz częściej takie artykuły że można kupić pojedynczo lub w mniejszych zgrzewkach

nie musisz kupować na fakturę ja zawsze kupuje na paragon i robię zakupy głównie do domu

Gość wcale nie jest taniej
w poznanskim makro wcale nie jest taniej, czeto tak samo jak w zwyklym markecie albo nawet w zwyklym dostanie si taniej wiec trzeba uwazac

Gość to juz trzecie podejscie
ja się tam stale zaopatruje. Ceny są na ogół niższe niż standardowo w marketach, ale wyższe niż promocyjne w marketach, zwłaszcza na artykuły "sztandarowo" promocyjne jak np. cukier. Wg mnie warto bo ogólnie zakupy wyjdą taniej. Wadą jest konieczność zakupu większych opakowań (np. 3 dezodoranty, 6 butelek mineralnej itp.).

Gość makro makro makro
o widze że pojawiło się troche wypowiedzi:) macie jakieś swoje ulubione artykuły które są godne polecenia ze wzgledu na jakosc i cene,a dostepne sa w tym sklepie? skoro piszecie że cenowo jak w marketach a niekiedy nawet drożej to ciekawe dlaczego tak ograniczają dostęp i wymyslaja jakies karty..

Gość no i co z tym makro