Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mefi

Coś się psuje... jak to naprawić?!

Polecane posty

Gość 776655443322
Możę Cię zmartwię ale pamiętam, że spotykałam sie kiedyś z pewnym chłopcem i czułam dokładnie to co Ty, będąc z nim- wszystko fajnie, gdy się nie widzieliśmy- przestawało mi zależeć i ważniejsze były spotkania ze znajomymi niż z nim; w końcu zdałam sobie sprawę z tego, że to nie ma sensu bo najzwyczajniej w świecie zauroczenie minęło a miłość to to nie była :) Później poznałam innego Mężczyznę z którym jestem do tej pory- juz ładnych kilka lat. Zauroczenie minęło daaaawno ale kocham tego Gnojka i jego oponkę na brzuchu też :D Ale może Tobie uda sie jakoś odświeżyć to uczucie, bo z tego co widzę nadal Ci na niej zależy. Życzę powodzenia! 🌻

Heh, no faktycznie nie pocieszyłaś... ale ja nie chcę pocieszenia tylko właśnie takich mądrych opinii, jak Twoja :) dziękuję :) No zależy mi na Niej... mam nadzieję, że się uda :(

Mefi.... rozumiem... tak ja k mi zalezy na NIM, wszyscy mi mowia ze naiwna jestem...ale ja swoje, a chyba ewidentnie wszyscy racje maja:(

Najgorsze co możesz robić - słuchać innych!! NIE RÓB TEGO!! Oni nie są Tobą, nie wiedzą co czujesz... są tylko biernymi obserwatorami, nie mają dobrej styczności z tym, co jest między Wami! A wiesz w ogóle, co ON czuje...?

mefi... ja niby wiem niby nie, mowil piekne rzeczy ze mu zalezy...wiem ze nie mam latwego charakteru dlatego jest tak a nie inaczej i jak sie nie poprawie dobrze nie bedzie...niby wiem ze mu zalezy ale czesto zastanawian i analizuje jego slowa gesty, smsy...doslownie wsszystko i dlatego roznie wnioskuje raz przekonana jestem a raz mam watpliwosci...

Heh, Moja też nie ma łatwego charakteru... Nie jesteś pewna? To zacytuję Twoje słowa \"rozmowa-rozmowa=rozmowa=rozmowa\" :) Coś w tym jest, rozmawiać trzeba, bo jeśli coś się nie układa albo jest niepewne to tylko tak możesz to rozwiązać... A w mojej sprawie nadal żadnych postępów... nic... zero... jest jak było :(:(:( nie wiem już co robić...

Gość posycholog
Uważam ,że powinienes wreszcie dojrzeć ,bo w twoim wieku człowiek sam nie wie czego chce ,stad wynikaja te dziwne stany .Dorosli męzczyźni wybieraja partnerki ,którymi sie nie nudzą po długiej znajomości ...Jeśli po spotkaniu z nia nie odczuwasz tęsknoty ,a mimo to łaczy cie z nia uczucie świadczy to tylko o twojej niedojrzałosci emocjonalnej.Radzę poczekac ze zwiazaniem sie z kims na stałe ,do momentu az sam dorośniesz .

\"świadczy to tylko o twojej niedojrzałosci emocjonalnej\"... wiesz... ja bym to raczej nazwał anhedonią, a nie niedojrzałością... kiedyś miałem głęboką depresję - wiadomo, małe dzieci źle znoszą rozwody rodziców. A teraz mam chyba nawrót... za dużo stresu i zmartwień w ostatnich czasach, WSZYSTKIE objawy depresji się znowu sprawdzają... tylko tyn razem nie zamierzam iść z tym do lekarza, bo po prostu nie chcę... naiwnie wierzę, że to minie samo...

mefi...zgadzam sie z toba, wszelkie niepewnosci nie sa wynikiem niedojrzalosci.... kazdy czlowiek sie waha obojetnie czy chodzi do szkoly do gimnazjum, czy liceum czy studiuje albo tez jest ju zzamezny....zawsze... moj chlopak takze mial ciezka sytuacje w domu jednak ja staram sie go zrozumiec, ale on tez powinien mnie rozumiec.... nie chce nic pochopnie decydowac, teraz to mam taka burze w mozgu ze szok... a co do twojej sprawy....mysle ze sie wkrotce wyjasni wszystko, mimo watpliwosci..na moje oko jest oki, teraz tylko trzeba to uchwycic

Wyślij mi swoje gg na maila jak chcesz camel31@wp.pl to pogadamy normalnie ;)