Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mefi

Coś się psuje... jak to naprawić?!

Polecane posty

Gość Mefi

Witam. Mam taki problem - otóż jestem z pewną Dziewczyną już prawie rok... jak tylko Ją poznałem latałem za Nią jak opętany, początkowo nie chciała ze mną być, ale szybko zmieniła zdanie... i zakochała się we mnie po uszy, tak samo jak ja w Niej... do dziś za mną szaleje, ale ja już nie tak bardzo jak kiedyś... :( a w głębi duszy czuję, że chcę być z Nią jak najdłużej! czuję gdzieś tam na dnie, że bardzo mi na Niej zależy! ale czuję się też jakiś taki oschły od jakiegoś czasu... zmieniłem się... to uczucie też, przygasło... Ona na szczęście tego nie zauważyła, i nie chcę Jej tego mówić!:( chcę to uratować sam, żeby było jak dawniej, a nawet lepiej! ma ktoś jakiś pomysł co zrobić?:(((

Gość Mefi
nie ma w moim słowniku słowa "minęło"... nie może minąć, bo ja tego nie chcę!

Gość Mefi
Ja 19, ona 18...

Gość Mefi
"zauroczenie minelo...niestety"... "kiedy widzisz, ze sie psuje, zazwyczaj jest juz za pozno"... ...w taki sposób chcecie pomóc? dołując jeszcze bardziej? to dziękuję bardzo...

Ok. Moze pojawila sie rutyna. jesli tak to postaraj sie cos zmienic. Wprowadz troche nowosci do Waszego zwiazku i do sypialni.

ach..nie o to chodzi ze zaraz dolowac... tylko uswiadomic ci troche ze zawsze nie bedzie tylko "uch " i "ach" i po pewnym czasie w zwiazku jest tak ze, na kazdym kroku nie mowi sie "bardzo cie kocham" i nie udowadnia sie co 5 mminut calusami czy przytulaniem....tylko pewne rzeczy sa oczywiste a zycie toczy sie dalej..... w koncu sam zauwazyles ze jestes oschly dla niej?????dlaczego???? a moze to tylko szukanie dziury w calym?

Gość Mefi
Sam nie wiem... Może nie tyle oschły dla Niej, ale dziwnie się czuję - jakbym był na codzień zupełnie inny niż przy Niej...;/ przy Niej jest dobrze, dużo rozmawiamy, wygłupiamy się, całujemy, przytulamy... jest świetnie... ale jak się nie widzimy to zaczyna się robić masakra :( nie wiem już co robić... na pewno nie chcę tego zaprzepaścić!:(

\"nie ma w moim słowniku słowa \"minęło\"... nie może minąć, bo ja tego nie chcę!\" no cóż, serce nie sługa ;) - koncert życzeń to nie w uczuciach. Jesli uczucie wygaśnie, to można ciągnąć związek jakiś czas, ale prędzej czy później i tak padnie Oczywiście nie twierdzę, że u Ciebie w tym momencie tak jest, ale jesli już teraz się pojawia tak odczuwalny dla Ciebie \"spadek trmperatury\" (rok to nie jest staż, w którym wkrada się rutyna), to nie wróży nic dobrego wiadomo, że mozna coś sobie tam w związku nowego wprowadzać, ale według mnie każdy układ ma swoją specyfikę, żyje własnym życiem, które się klaruje w naturalny sposób i wprowadzanie nagle jakiś wyraźnych urozmaiceń tylko po to, żeby go ratować, jest według mnie lekiem \"doraźnym\", na jakiś czas nie podałam recepty, to tylko taka luźna refleksja na temat opisanej sytuacji ;)

Gość Mefi
Masakra w sensie takim, że kilka dni tęsknię jak cholera... a później powoli przestaję...;/ Dzięki, klaudka27. wiem, rok to nie jest długo, bo byłem w poprzednim związku 2,5 roku... ale tamten zaczal sie sypac dopiero po 2 latach... a na tym zwiazku zalezy mi bardzo i nie chce go zniszczyc :(

Gość wczesnie zaczales
weź sie lepiej za nauke gowniarzu

Gość Mefi
pierdol sie

Gość Mefi
taki mocny w mordzie jesteś, śmieciu?

Gość Mefi
A ja za to jestem mocny w dvpie. Lubiem ostrego anala z facetami :p

Gość Mefi
nie podpisuj się moim nickiem, pizdo :] taki pedałów jak ty powinni banować od razu... a tu widać skurwiele chodzą na wolności

Gość anitkaaa
zgadzam się - takich debili jak ty powinni blokować ;/ a co do Ciebie Mefi - skoro czas nie działa na Ciebie pozytywnie na dłuższą metę to faktycznie może coś nowego wprowadź do Waszego związku?:) powodzonka!

Gość Mefi
z takim slownictwem jak moje to raczej moja dziewczyna powinna sie zastanawiac czy byc dalej ze mną, przeciez ja jestem takim chalskim palatem, ze szok :o

Gość Mefi
Ale co zrobić, Anitkaaa :D jak widzisz debile są wszędzie ;) temu co się tu podszywa widocznie tata wchodzi do wanny, a że mamie się nie przyzna to woli tu się wyżyć i ośmieszyć publicznie :) Polecam przeczytanie regulaminu, baranie :]

Gość Mefi_pierdola
najwiekszy baran na forum to ja :o poza tym jestem debilem i tata wchodzi mi do wanny, tak to prawda :( 😭

Gość Mefi srefi
:)

i co cwaniaczku, już się nie podszywasz, bo nie możesz mieć tego nicka, co? :] żaaal mi Ciebie leszczu...

Gość Mefi srefi
a mi ciebie zal patafianie. i zaloze sie, ze laska predzej cie oleje niz myslisz, bo jestes totalnym debilem, do tego chamem :) 🖐️

Hehe, śmieszny jesteś :) od razu widać Twój poziom intelektualny :D chociażby po Twojej ortografii i interpunkcji :] idź się wykąp z tatą w wannie ;) a mamie powiedz, że było fajnie, leszczu :P naraaa.

Gość Mefi srefi
spojrz lepiej na siebie idioto :o "chociaż by" pisze sie oddzielnie :o ty niedorozwoju intelektualny :o

Więc ma ktoś jakiś pomysł jeszcze? :(

rozmowa-rozmowa=rozmowa=rozmowa bo nic tak nie jest w wiazku potzrebne jak szczera rozmowa. zauwazyles ze cos nie tak...to dobrze tylko nie brnij w to jak w bloto czy bagno co wciaga corazto bardziej...

Ale wiesz, że tak łatwo jest powiedzieć \"musimy porozmawiać\"... a trudniej jest to zrobić :( nie wiem, jak zacząć z Nią ten temat nawet, żeby nie odebrała tego źle... przecież nie chcę Jej zranić :(