Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SP-phone

przyjaciolka zarzuca mi

Polecane posty

Gość SP-phone

ze nie mam dla niej czasu, bo trzy razy z rzedu nie spotkalam sie z nia wtedy, kiedy akurat ona znalazla chwile (niewazne ze mnie za kazdym razem kiedy to ja chcialam sie z nia zobaczyc i pogadac olewala i nie miala dla mnie sekundy). Raz nie moglam, bo mialam egzamin, drugi raz, bo juz umowilam sie z kims innym (bo stwierdzila 2dni wczesniej ze nie moze, po czym za dwa dni zmienily jej sie plany), trzecim razem naprawde mi sie nie chcialo wyjsc z domu. Cholera, mam chlopaka, z ktorym widuje sie 2-3razy w tygodniu, na glowe uczelnie ok 9rano do 18przewaznie, w weekendy pracuje. Zawsze staralam sie dbac o nasza przyjazn ale ostatnio naprawde mam goracy okres w zyciu i nie mialam czasu na ploty i spotkania, przy piwku. Mam juz dosc tlumaczenia sie co, gdzie, z kim robilam, ze z nia spotkac sie nie moglam. Ale oczywiscie kiedy ona nie ma dla mnie czasu - wszystko jest ok i mucha nie siada. Zreszta nawet do glowy mi nie przyszlo czepaic sie, ze ma inne plany niz mnie w swoim grafiku:o wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr😡

Gość łupłup

Gość lubie swoje kapcie
to powiedz jej to! Wyrzuć z siebie wszystko, może cie zrozumie??

Gość SP-phone
powiedzialam to sie obrazila:o nawet nie mam ochoty kajac sie i przepraszac, nie mam raczej za co:o