Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

bicie kota po łebie packą na muchy

Polecane posty

czy jak kot wasz nie wykonuje poleceń to kłapiecie go packą na muchy po łebie? Ja okładam kota że hej i zaczyna to przynosic skutki. Kot nie panoszy sie po domu niczym król i nie gra cwaniaka. A wy jak i czym okładacie kota dla posłuchu większego?

Gość ja mam duzego kota
i musze go trzepaczka do dywanow :o

tak koty to niezłe miglance i aparaty, nie uprawiają musztry i przeklinają po cichu za plecami włascicieli... :(

Gość zdecydowanie kobieta
rób tak dalej a naszczy Ci do łóżka abo butów zapamiętaj sobie dobrze kot nie da się ustawic to indywidualista kiepska prowokacja...a Ciebie czym Mama po głowie biła ?

Gość kjfghearghaegsdzb
biedne te wsze koty.. Ja sama mam i dostaje ale lekko kapciem bo one czuja pare razy bardziej niz człowiek

Gość kjfghearghaegsdzb
nie ja dostaje kot ;P

koty to niezłe miglance i aparaty, nie uprawiają musztry i przeklinają po cichu za plecami włascicieli... } :D

Gość kjfghearghaegsdzb
po kociemu? xDD

śmiejecie się a mój kot na mnie pyskuje :D jak załatwia się w kuwecie a ja akurat wejdę do pokoju to z wyrzutem w oczach miałczy, żebym wyszła a kiedyś szkucił coś i klasnełam i zrobiłam \"PSIIIIIIK!!!!\" to się odwrócił i powiedział: \"miał miał miał\" hehe, pewnie to znaczyło: nie wpierdalaj się to nie twoja sprawa

Gość nienormalna 123
Sama sie ta packa walnij po lbie ,moze rozumu nabirzesz.

Gość kąt 45 st.
wczoraj po zjedzeniu grochówki zagazowałem kota do nieprzytomności i z premedytacją zamknąłem okno , kot się zamiałczał a najego kolejne miałczenie dostawał dawkę porządnego pierdzenia , kota należy traktować gazem za jego sranie w ogródku !

Gość treser lwa
Dobre efekty przynosi też szlaban na żarcie. Pusta micha nie jednego człowieka i nie jedno zwierze doproadziła do rozumu. Przegłodź kota przez tydzień, a zobaczysz jak spotulnieje.

Gość ale lalusie
Szlaban na żarcie albo inny radykalny sposób tj oblanie benzyną i podpalenie. A serio, ciekawe jak wy się boicie przylać kotu, to jakbyście go musieli np w czasie wielkiego głodu zabić i zjeść, to jakbyście to zrobili.

Gość dfgvdvg
ahahhahaa głodzenie kota!! zamiałczy się biedny na śmierć :P