Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena123422

zablokowana kom. w orange z powodu niezaplacenia rachunku

Polecane posty

Gość marlena123422

zablokowali mi telefon w orange z powodu niezaplaacenia rachunku..... jak chce puscic szczalke to niemoge .... jak wpisuje *124*# to mi wyskakuje twoje konto zostalo zablokowane. prosimy skontaktowac sie z Biurem Obslugi Klienta.... Jak mam to odblokowac prosze o pomoc :)

Gość marlena123422
zapomniialam dodac ze rachunek jest juz zaplacony i potwierdzienie wyslalam faxem i dalej mam zablokowany tel. i napisali mi ze wplynely pieniadze;/

Gość marlena123422
zapomniialam dodac ze rachunek jest juz zaplacony i potwierdzienie wyslalam faxem i dalej mam zablokowany tel. i napisali mi ze wplynely pieniadze;/

Gość marlena123422
mowilam juz ze mam 12 lat i lekki niedorozwój emocjonalny bo mama karmi mnie suszonymi kocimi odchodami mowiac ze to sliwki?

Gość marlena123422
pierdol sie niedojebcu....ale zart...kon by sie usmial...co cwelu myslisz ze podpiszesz sie moim pseudonimem i email taki nappiszesz i ze kazdy bedzie myslal ze to ja napisalam...nara...ciebie chyba tak karmila i napisales na wlasnych doswiadczeniach

Gość marlena123422
i wiecej mnie nie wkurwiac, widzicie ze to dla mnie drazliwy temat. A w ogole to kto wam o tym powiedzial? Kon sie ostatnio usmial jak kiedy majac w ustach jego montrualnego fallusa pobudzalam jedną ręką jego koński odbyt a on w tym czasie zaczal sie wyprozniac

Gość marlena123422
najleppiej zrobisz jak zalozysz sobie worek na gllowe i sie udusisz albo sie powis i skoro masz tak ppisac to lepiej w ogole nie ppisz ....... Dzieciak!

Gość marlena123422
do kogo ja wlasciwie pisze? do siebie? moze to przez to ze zalozylam idotyczny temat i to na dodatekw niewlasciwym dziale? Byc albo nie byc oto jest pytanie.... LEKARZA!