Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka 21

odezwal sie do mnie byly .....?

Polecane posty

w sumie na gg nic nie zobowiazujacego , takie co tam slychac itp. gadalismy jakies 30 min , troche dziwnie bylo , nie odzywalismy sie od 6 miesiecy , bardzo przezylam nasze rozstanie i w sumie to on sie przestal wtedy odzywac , ja co prawda tez sie nie odzywalam ale po prostu czulam ze nie ma sensu, ze go tylko denerwuje ... jak myslicie po co to zrobil?

Gość ale pisal ze che wrocic do
ciebie? jak nie to niech spierdala :o

nie wiem po co to zrobił ale myślę, że powinnaś się bardzo dobrze zastanowić zanim odnowisz z nim znajomość, bardzo dobrze.

Gość już tam nie wrócimy
do mnie też się niedawno odezwał ex, też po długim milczeniu. Za dwa dni mamy się spotkać. Napisał że byłam dla niego zbyt ważna, że chce wiedzieć co u mnie, spotkać się od czasu do czasu. Niby mu wierze, bo on raczej intrygantem nie jest, ale kto go tam wie do końca?

nie on mieszka w innym miescie , wiec o spotkaniu na razie nie ma mowy , no ale nie gadalismy 6 miesiecy to czemu sie teraz nagle odezwal , bo wrocil do Polski ... To nie tak ze sie nie ciesze , ale kurcze naprawde to przezylam i on dalej nie jest mi obojetny , ale ja spotykam sie teraz z kims innym jak juz pomyslalam ze moze zapomne to... wiecie pewnie jak to jest wszystke wspomnienia wracaja

Gość moglas sie go spytac konkretni
e czego wlasciwie chce od ciebie? powrotu czy tylko kolezenskiego pogadania na gg?

Powiem tak jak 90% dziewczyn, które wracały do byłych, bo zakładam, że się nad tym zastanawiasz, lub bedziesz zastanawiać czy wrócic, OLEJ FRAJERA juz teraz. Tym bardziej jak się zachował nie tak dawno jak kretyn...Mało który uczy się na błędach.

Gość Allliczek
no jeśli ten, z którym się teraz spotykasz jest dla Ciebie ważny i coś do niego czujesz, to daj sobie spokój z eks-em - ten to pewnie się nudzi i zagladnął do starego notesika z Twoim nr - jak raz Cię zawiół, to zrobi to znowu !!!!!!!!!!!!

no to nie do konca tak bylo , poznalismy sie jak przebywalam za granica , naprawde mi zawrocil w glowie (jak chyba jeszcze zaden )bylismy w bardzo udanym zwiazku ale ja musialam wrocic do Polski , dlugo nie moglam go zapomniec , w sumie na poczatku to razem przezywalismy , pozniej jednak .... no wlasnie cos sie zmienilo i w konsekwencji przestalismy gadac.. ( on poczatku bylo jasne ze wraca za 6 miesiacy ) gdyby wtedy chcial zebym poczekala to na pewno bym to zrobila . W sumie to byla kolezenska rozmowa ale po co ?? nie rozumie , milo sie gadalo , i na koniec oczywiscie napisal zebym sie tez do niego czasami odezwala , jakby zapomnial ze to on tak chcial....:/

Gość już tam nie wrócimy
to chyba powinnaś się zastanowić czy ten kontakt z byłym zagraża obecnemu związkowi, czy jakby chciał wrócić to byś mu pozwoliła, czy jesteś w stanie utrzymywać z nim tylko koleżeńskie kontakty. ciężko coś poradzić, może lepiej sama się nie odzywaj i czekaj aż sytuacja sie rozwinie..

a z obecnym , krotko sie spotykam , jest dla mnie naprawde mily itp. zreszta tamten tez taki byl.. faceci . Ja sie teraz zastanawiam czy sie do niego odezwac ,bo on pewnie teraz poczeka na moj ruch , niestety nie widze w tym wiekszego sensu (jakby on mi byl obojetny to dawno bym go olala .)

Gość skoro on nic ci nie pisal ze
cche do ciebie wrocic to daj sobie spokoj, bo tylko sie poniżysz. ja mysle, ze on ot tak sie odezwal, co tam u ciebie slychac, ale nic poza tym... niestety. pozdrawiam i nie daj sie, badź dzielna :)

ale myslicie ze odzywal by sie nagle do jakiejs tam "kolezanki" ktorej nie widzial iles miesiecy , osobiscie watpie , on raczej taki nie byl , i zawsze twierdzil ze jak sie cos skonczylo to sie skonczylo .No i mowil ze sie na kolezanke nie nadaje :D wiec te kolezensktwo mi troche nie pasuje ehh... i prosze juz o nim mysle :/

Gość już tam nie wrócimy
hehe, wątpie żeby facet po 6 miesiącach milczenia od razu na powitanie wyjechał z tekstem: hej, tęskniłem, chcesz do mnie wrócić? pewnie narazie bada grunt, dlatego prosił żebyś Ty sie odezwała, chce zobaczyć czy Tobie też zależy na kontakcie. Oczywiście może być tak, że chodzi tylko o kontakty koleżeńskie. Narazie pozostają Ci tylko domysły

moze i bada grunt, kto go tam wie :o swoja droga to zazdroszcze ci, tez bym chciala, zeby moj byly sie odezwal.

nie , na pewno sie nie ponize , przeciez nie prosze go zeby do mnie wrocil , czy cos , tak sie tylko zastwanawiam po co to zrobil , no i gadalam z nim normalnie jak z kolega.A zreszta trudno, ze skoro gadal ze mna 1-szy raz od jakiegos dlugiego czasu i nagle wyskoczyl ze moze do siebie wrocimy , ja sie tylko zastanawiam czy powinnam z nim w ogole utrzymywac kontakty bo do czego to ma prowadzic ?

Gość już tam nie wrócimy
może się doczekasz, mój się odezwał kiedy już straciłam nadzieje że kiedykolwiek jeszcze pogadamy.

ja ostatni raz gadalam ze swoim w październiku, oczywiscie to ja pierwsza sie odezwalam. od tamtego czasu usunelam gg i staram sie o nim zapomniec, troche mi sie udalo :) fajnie by bylo jakby wrocil do mnie ale juz dawno stracilam nadzieje wlasnie...

no ja wlansie tez tak mialam jak wy ,co prawda go nie wykasowalam z gg (ciekawosc) ale tez juz bylam pewna ze to koniec i nawet chyba juz sie z tym pogodzilam a teraz ....

Gość Allliczek
... a teraz po prostu tej jego nr gg i zapomnij :P

caly czas przez pol roku od zerwania mialas go na gg? i jakie mial opisy? ja na opisy tego swojego juz patrzec nie moglam i w koncu usunelam na dobre to dziadostwo.

on szczesliwy i dobrze sie bawi (widac bylo po opisach) a ja wtedy siedzialam w domu w depresji i pozbierac sie nie moglam po zerwaniu i to jeszcze dlugo.

no mialam , on widac tez mojego nie skasowal , jakie mial opisy rozne ,ale zadne milosne;) W takim wypadku tez bym go pewnie usunela, najlepsze jest to ze rowniez wchodzilam na strone internetowa z zdjeciami , ale w pewnym momencie stwierdzialm ze to nie ma sensu :D

no dla mnie pol roku to nie jest duzo, calkiem czesto o nim myslalam , w sumie to dopiero przy tym obecnym chlopaku przestalam , moze po to sie z nim w ogole zaczelam spotykac , zeby zapomniec , jednoczesnie czesto sie lapie na tym ze ich porownuje :/

ja tez wchodzilam na strone tego swojego, w koncu dalam sobie spokoj. nie obchodzi mnie juz kiedy ostatni sie logowal itd. musze zapomniec w koncu, innej rady nie ma. zwlaszcza, ze u mnie szanse są naprawde zerowe, zeby sie odezwal. to bylby chyba cud w ktory ja juz dawno przestalam wierzyc. a twoj sie odezwal, ciesze sie bardzo. moze zacznij z nim pisac na razie tak po kolezensku, moze to sie z czasem rozwinie i wrocicie do siebie, jesli wciaz ci na nim zalezy. ja ci zycze jak najlepiej :)

ja od momentu zerwania z tamtym nie spotkalam jeszcze chlopaka, ktory by tamtemu dorownywal, a co gorsza z zadnym nie iskrzy tak jak z tamtym. i tez ciagle porównuje :)

wykasowalam ok. pol roku od rozstania, kiedy to wszystkie proby kontaktu z nim i jakiejs rozmowy konczyly sie fiaskiem. olewal mnie albo pisal cos niezbyt milego. w koncu dalam sobie spokoj i usunelam gg, skasowalam swoj numer. swoja droga ciekawe czy on ma jeszcze w znajomych moj dawno nieaktualny numer gg :D

:) dziekuje , tez tak wlasnie mysle , w sumie moge z nim gadac po kolezensku zobaczymy co z tego wyjdzie , gorzej jak sie zapyta czy mam faceta ... A widzisz moj przypadek pokazuje ze wszystko moze sie zdarzyc ;)

ja bym chyba tak nie potrafila , zmienic numeru , a po co to zrobilas nie chcialas zeby on sie do Ciebie odzywal?? i ten obecny facet tamtemu tez nie dorownuje ale jest dla mnie dobry , mily , pisze 100 smsow dziennie :D moze to nie milosc zycia zreszta na razie trudno to ocenic ale ta znajomosc duzo mi daje