Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

......Kilka pytań dziewczyny pomóżcie!!!.........

Polecane posty

Mam oczy ciemny brąz prawie czarne cerę raczej śniadą ale bez przesady, wyglada naturalnie, ciemną oprawe oczu (brwi i rzesy) włosy naturalne brązowe, ale mam zafarbowane na taki ciemny brąz ze prawie czarny. owalny kształt twarzy. A wiec: 1 jaki kolor cieni do powiek by mi pasował 2 na jaki kolor lepiej abym teraz ufarbowała włosy bo mam juz odrosty na ciemny brąz czy na czarny?? odpowiedzice mi, moze same macie podobną lub taka samą urode jak ja i jak to u was wygląda odnośnie tych dwóch pytań?

Gość gggggggggggggggggggggggg
mi się wydaje ze cienie-fiolety, bakłażan, orzech, złoto, cegła, czekolada, grafit :) czarne włosy czasem wyglądaja zbyt sztucznie-niech oceni ktoś kto Cię widzi:)

Gość ja bym uafarbowała na ciemny
brąz, rzadko to wygląda ładnie i naturalnie w smolistej czerni, ale jak brąz to głęboki, czekoladowy, a cienie- może śliwkowe, liliowe, jeśli lubisz takie tonacje

Gość komarek...
ja bym ci radziła teraz na wiosnę i lato troszkę jaśniejszy odcień nie taki aż czarny tylko ...bo ja wiem brąz średni, uważam że to by odświeżyło ci buźkę. a cienie fiolet, r.ózne odcienie, delikatny róz, turkus od czasu do czasu. ja mam podobną urodę, ale włosy robie na blond średni, oczy mam piwne i oprawę czarną i cienie właściwie wszystkie mi pasują, ale głownie używam fioletu. kiedyś zrobiłam sobie turkus z różem, tak dla szaleństwa, ale wyglądąło super, wszystkim się podobało.