Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Canabis

ćpam bo to lubie a jak z tym skonczyc?

Polecane posty

Gość Canabis

Nie potrafie sobie poradzić,z narkotykami. ćpam tyle ile mogę. Biorę narkotyki od roku. Mieszkałam w Holandii i tam sie wsyzstko zaczeło... Koka,kwasy, grzyby, trawa...... Biorę to co moge czyli wszystko. Biore to i czuje sie dobrze z tym. Ciesze sie zyciem, pieniedzy mi nie brakuje.... co zrobnic by zerwac z tym nalogiem? Nie ma mowy o odwyku!!

najpierw to Ty musiałbyś/musiałabyś chcieć przestać. a czy chcesz? bo ja to widzę że nie. skoro jesteś na etapie że jeszcze nie brakuje Ci pieniędzy i cieszysz się życiem to chyba nie jest tak tragicznie.

i dziwne trochę że biorąc wszystko od roku jeszcze chce Ci się żyć. czy teraz przypadkiem nie jesteś naćpany/a?

Gość lisa.nova
Skoro nie mozesz sama odstawic tego gowna, to juz jestes uzalezniona...

Gość Canabis
Od roku nie dopuściłam do tak zwanej " zwały". Czyli nie było dnia bez narkotyków. Chce przestać, ale to nie łatwe. Gdy wyjezdzam do Holi nie da się nie cpać, tam wszyscy cpają. Polaków ktorych tam poznałam to wszyscy cpaja, rodzinie mowia ze nie maja z tym stycznosci a prawda jest inna. W CoffeShopie( miejsce do palenia trawy- legalne) siedzi większosc polaków.

Gość Canabis
Kasa mi sie skonczy wtedy kiedy przestane pracowac. Nrazie pracuje mam pieniadze wiec cpam. Nie chce ale teraz juz musze nalog jest silniejszy niz ja.

Gość Canabis a masz już miejsce
na cmentarzu, czy pozostawiłaś to dla innych?

Gość Canabis
dlaczego na cmentarzu mam miec juz miejsce?

zacznijmy od tego że w Holadndii dopuszczalne są miekkie narkotyki a koka???? ja bym jej nie zaliczyła do miekkich i wydaje mi sie że nie jest legalna nawet w Holandii

po drugie, nie wiem czy wiesz ale jakbyś spróbował/a wszystkiego raczej nie siedziałabyś/byś przed komp. teraz. zważając na to że nie dopuszczasz do zwały.

a po trzecie wszyscy to nie musi oznaczać że Ty również. masz swój rozum i nie chcesz to nie palisz.

Gość KasiaeL
niestety jak nagle przestaniesz to g.ówno brać to licz się z zespołem odstawienia. Czeka Cię wiele nieprzespanych nocy, bóle wszystkich narządów wewnętrznych, lęki, mogą być różnego rodzaju halucynacje (w przypadku odstawienia twardych narkotyków). Poczytaj jak najwięcej w internecie, poszukaj choć internetowego forum, na którym wspierają się "czyści". Bez tego masz bardzo niewielkie szanse. Jeżeli powiesz sobie STOP, to ten stop będzie Cię obowiązywał do końca Twojego życia. Uważam, że bez wsparcia rodziny lub psychologa będzie to trudne.