Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i need you babyyy

Czy mozna zdradzac kochając???

Polecane posty

Gość i need you babyyy

Gość facet raczej tak
kobieta raczej nie

Gość no raczej nieee

Gość facet tez nie zdradzi
jesli kocha kobiete. Jesli nie kocha to zdradzi!

Gość ja to zrobilam
kobieta tez moze .. niestety ;/

Gość mozna ale jesli ma sie
kochanka/e długi czas.to raczej cos jest nie tak.I wydaje mi sie ze raczej nie kocha sie swojej "połówki"

Gość gfghghihhiht
możecie uznać mnei za infantylną naiwną i neidojrzałą i głupią idelaistkę nei znającą życia ( a blisko mi 30) ale ja uważam że jesli ktoś zdraza to nie kocha - koniec dyskusji.

Gość można jeśli
druga połóka to podmoskiewska, zakanszana podwawelską

Gość można jeśli
*połówka

Gość zgadzam sie z koleżanką
gfghghihhiht " Ona ma rację! Nie zdradza sie jesli sie kocha i koniec!

Gość jednorazowy wyskok
Dlatego tez bylabym w stanie wybaczyc jednorazowy wyskok ale nigdy nie wybaczylabym wielokrotnej zdrady.NIGDY!!!!

Gość jednorazowy wyskok
azdy moze popełnic błąd ale jesli nie wysunoł z tego błedu jakiś wnisków znaczy sie ze ktos taki nie kocha.

Gość Wielokrotne zdrady
? wtedy na bank nie ma milosci , na bank! Gdy ma sie kogos na boku...nie ma...po prostu.

Gość gfghghihhiht
wiesz ja też tak kiedyś myślałam... ale teraz jestem w całkiem neiciekawym związku ale ratuję go... mimo iz miałam okazję i słysze często propozycje to nawet gdybym chciała tak trochę na złość to po prostu nie potrafię... Kocham i mam nadzieję że kiedyś ten zły okres to będzie tylko wpsomnienie... a szukanie namiętności i odzyskiwanie iskry przy innych facetach jakoś do mnie tym bardziej nei przemawia.

Gość jednorazowy wyskok
a moglabys to jakos bardziej rozwinac bo nie wiadomo wlasciwie o czym mowisz

Gość gfghghihhiht
to do mnie??

Gość jednorazowy wyskok
tak bo nie wiem o czym piszesz.Czy facet zdardza cie notorycznie a ty mu wybaczasz?Czy na odwrot?

Gość gfghghihhiht
nie faktycznie chyba napisałam w bardzo zakręcony sposób... Moje małżeństwo jest bardzo trudne. Mamy mnóstwo problemów. Wielu juz dawno by uciekło, reszta pewenie by się dziwiła że jeszcze tego nei zrobiałm... nei chodzi o zdradę ale zupełenie inne sprawy. Jestem z NIm bo kocham... miewałam myśli kiedyś że może tak na złość zdradzę go - ale kocham i nei potrafię!!! Nie potrafię po prostu! I nei jest tak że nei mam ku temu okazji bo jest ich sporo... Teraz rozumiesz??

Gość jednorazowy wyskok
tak teraz rozumiem.I zgadzam sie calkowicie bo ktos kto kocha nigdy tego nie zrobi.No chyba ze w pewnym momencie zwatpi i sie pogubi i nadazy sie okazja.Moze to zrobić.Tylko jest roznica gdy zrobi to osoba ktora kocha a ktora nie kocha.Ta co kocha bedzie miala wyrzuty sumienia, ba nawet przyna sie do tego co zrobila bedzie blagala o wybaczenie.Taka osoba nigdy tego bledu nie zrobi po raz druggi. A osoba ktora nie kocha?Bedzie zdradzac po raz drugi i trzeci itd,Jesli partner zacznie sie domyślac ta bedzie sie wypierać wszytskiego, do niczego sie nie przyzna.Na chwilę przestanie ale po czasie jak juz ucichnie sprawa znowu to zacznie robić.

Gość jednorazowy wyskok
taka jest roznica miedzy tym co naprawde kocha a tym ktory jest z kims tylko dlatego bo mu dobrze np ze wzgledu na kase, stabilizacje itd

tylko ze tak naprawde niewiele jest prawdziwej miłości, większość to związek dla związku. bo jeśli sie kocha naprawde nie szeka sie zastepstwa. A jak sądziecie które zdrada jest gorsza fizyczna czy uczuciowa - nie wiem jak to nazwać

Gość jednorazowy wyskok
aggie co za pytanie.Przeciez zdrada uczuciowa to klęska.Notoryczni zdadzacze czesto zdradzaja z kimkolwiek dla fizycznej satysfakcji no ale w koncu pojawaia sie i tak ktos dla kogo traca glowe i dopiero wtedy rozstaja się ze swoim partnerem ktoremu dorabiają rogi.

Gość nieeeeeeeee
kochac i zdradzac??toz to niemożliwe

Gość gfghghihhiht
nigdy nei byłam zdradzana i nei chciałabym przetestować na sobie tego - chyba jednak ta euczuciowa zdrada boli bardziej... ale każda boli

Gość nieeeeeeeee
jak zdradza to kopa w dupe i tyle

Gość nieeeeeeeee
a ci co zdadzaja notorycznie i twierdza ze kochaja to skurwiele bez sumienia

Gość jestem kobietą i uważam że
nie wiem, bo nigdy nie zdradziłam, ale wiem na własnym przykładzie że można kogoś kochać a przespać się z kimś innym. Po rozstaniu z facetem mojego życia, mimo że bardzo go kochałam, przespałam sie pare razy z moim znajomym. nie ma ludzi idealnych, więc nie ma idealnej miłości. wiem, że można kogoś kochać a jednocześnie go ranić i popełniać błędy, ale szczere uczucie dodaje skrzydeł i pozwala zwalczać ludzkie słabości :-)

Gość nieeeeeeeee
no ale sama piszesz ze rozstałaś sie z tym facetem!!to przeciez zupelnie inna sytuacja.Mysle jednak ze jakbys miala nadzieje ze jeszcze bedziecie razem to bys tego nie zrobiła.Zreszta to co zrobilas to juz nie byla zdrada bo z nim nie bylas.

Gość nieeeeeeeee
czyli co wedlug ciebie mozna kochac i zdadzac bo nie ma idealnej milosci?Bzdury

Gość NIE NIE MOŻNA
TO SIĘ WYKLUCZA ale ludzie często myśla ze kochaja a tak wcale nie jest :o