Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobranocka pol

nasza klasa-zlapalam dola

Polecane posty

Gość dobranocka pol

weszlam dzis na nasza klase ..szukalam znajomych z podstawowki i szkoly sredniej..i?wiekszosc poza granicami ,z dziecmi,rodzinami...a ja?juz stara dupa,po nieudanym 8 letnim zwiazku,z marna praca,bez niczego .... mam dola..chcialam sie tylko wygadac:(

Gość coś ty zapisuja sie wszyscy
pełno tam rozwódek

Gość blond kobieta
Zapisują się ci co chcą:). Daj spokój wszędzie dobrze gdzie nas nie ma;).Na zdjęciach wszystko wygląda pięknie

ja też mam załamkę jak patrzę na te koleżanki które już mają rodziny, a ja jeszcze nawet żadnego poważnego związku za sobą, wieczna singielka z kilkoma przelotnymi znajomościami

Gość dobranocka pol
dziekuje Wam,ale mam cholernego dola..nic mi nie wychodzi w zyciu,a moze milosc jest tylko dla wybranych?

Gość zadowolona dziś jestem
Ty dziś masz doła ja jestem zadowolona nie matw się może jutro się odwróci ja będę mieć dola a Ty będziesz zadowolona ❤️

Gość dobranocka pol
Akane..ale ja juz czuje sie staro...patrze wokol i wszyscy zajeci,kazdy zabiegany,dom,maz ,dzieci...ech...

Gość tak wlasnie koncza
"ksiezniczki" ktore pogardzaly facetami bo wiekszosc byla dla nich za brzydka/za biedna/ zbyt malo inteligentna/ slabo wyksztalcona itd :-O zauwazylam ze najszczesliwsze rodziny maja te zwykle dziewczyny, same zostaly panny, ktore albo byly wyjatkowo paszczurowe albo majace o sobie zbyt wysokie mniemanie...

Gość kbks
100 % prawdy "tak wlasnie koncza" 🖐️

Gość me voy
A na jakiej podstawie twierdzisz, ze wszyscy Twoi znajomi sa szczesliwi?? Wiekszosc zwiazkow, w ktorych jest dziecko to fikcja, facet i kobieta sa jedynie rodzicami, a nie mezem i zona dla siebie.

Gość dobranocka pol
tak to prawda,ze wybrzydzalam,stawialam wysoka poprzeczke,przebieralam w facetach..i zostalam sama.... chyba nie zasluguje na milosc

Gość ja jestemn
oj nie przesadzajcie, bycie samemu ma takze wiele pozytywnyw stron, wszystko zalezy jaki charakter, no a jesli usilnie kogos szukasz no to nie jest to chyba takie trudne nawet dla przecietnej kobiety, zdajacej o siebie i otoczenie wokoł?

Gość gffdd
hehehe ja sie zapisze do naszej klapy dopiero jak juz tez bede miec męża, bo jak na razie to wstyd :)

Gość dobranocka pol
wiesz..czesto widze na spacerze rodziny z dziecmi,usmiechnieci,radosni,a ja sama..przykre to,ale po czesci troche jest w tym mojej winy.. a Wy jakie macie doswiadczenia z prtalem nasza klasa..?czy ja tylko ogladajac ten portal lapie dola?

Gość me voy
Wolalabys wyjsc za pierwszego lepszego, aby moc sie lansowac na naszej klasie?

Gość kbks
"tak to prawda,ze wybrzydzalam,stawialam wysoka poprzeczke,przebieralam w facetach..i zostalam sama...." a to prawda, faktycznie nie zaslugujesz, skoro bylo ci kiedys dane...

Gość belllaa
....a kto powiedzial ,że wszyscy tam sa szczęśliwi?że mają rodziny?że wycieczki i palmy?życie jak życie ,rożnie sie toczy i to że uśmiech na twarzy ,to nie znaczy że szczęście.

Gość tak wlasnie koncza
ja to sie dziwie jakim cudem ludzie, ktorzy w ogolniaku mieli wyjatkowe zadatki na glabow pokonczyli calkiem niezle studia - to potwierdza moja teorie, ze wyzsze wyksztalcenie moze miec kompletny kretyn :-D sytuacja rodzinna malo mnie interesuje, zdjecia ze sportowymi brykami i pod palmami wywoluja u mnie usmieszek politowania nad tymi cymbalami :-)

Gość gxcjhv
ja mam inny problem, jedna flądra wstawiła zdjęcie klasowe na którym niekorzystnie wyszłam, oczywiście z ostatniej liceum.. nie jestem zarejestrowana w naszej klasie..moja siora mnie o tym uprzedziła, uważam że ten portal to jakieś nieporozumienie, to jest szczyt chamstwa zamieszczać najnowsze zdjęcia klasowe na którym także i pozostali wyszli jak wampiry-bo to wtedy była godz 7:00 i lekcja historii z najgorszą nauczycielką w całym LO

Gość blond kobieta
dajcie spokój.I tak was nikt nie pozna na starych klasowych zdjęciach,a nawet jezeli,to co?Same pośmiejcie sie z tego;) Dziewczyny trochę dystansu do siebie:)

Gość dołować się na
podstawie tego co się zobaczyło na naszej klasie czyli na profilach ludzi, którzy dodali tam sobie najlepsze wypozowane fotki z wycieczek do Grecji, Rzymu i choćby nawet Zakopanego a do tego z rodziną, córeczką, syneczkiem, mężusiem oraz wspaniałymi teściami -a jakże to dopiero DNO. Weź kobieto... :-O Po pierwsze to weź się za siebie a po drugie nie oceniaj ludzi na podstawie tego co mają na profilu na jakimś durnym portalu :-O Ile masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miała 15 :-O . Myślisz, ze ktoś tam napisał, że za ten piękny samochód musi spłacać raty przez 5 lat a ta śliczna córeczka ma wadę serca? Pomyśl trochę. Pozdrawiam.

Gość dobranocka pol
pewnie macie troche racji,tyle ze ja juz nie mam 20 lat by zaczynac od nowa..zycie mnie dobilo z kazdej strony,moze jutro poczuje sie lepiej..

Gość gffdd
"Wolalabys wyjsc za pierwszego lepszego, aby moc sie lansowac na naszej klasie?" co to to nie :p

Gość blond kobieta
do dołować sie:) dokładnie :) Wszystko z dystansu.A wakacje w Tajlandii są tańsze niz nad Bałtykiem;)

gfd Akane - przynajmniej sobie poruchalas khm to też nie bardzo

tak wlasnie koncza "ksiezniczki" ktore pogardzaly facetami bo wiekszosc byla dla nich za brzydka/za biedna/ zbyt malo inteligentna/ slabo wyksztalcona itd zauwazylam ze najszczesliwsze rodziny maja te zwykle dziewczyny, same zostaly panny, ktore albo byly wyjatkowo paszczurowe albo majace o sobie zbyt wysokie mniemanie... hmmm no to chyba należe do tych wyjątkowo paszczurowych, bo za grosz we mnie księżniczki

Gość gfd
Oj zartowalem :D, mam nadzieje, ze jestes grzeczna dziewczynka :)

A ja mam meza i dziecko w drodze i jestem raczej szczesliwa, ale wiadomo ze mam gorsze dni, ze zdarzy sie klotnia, a niedlugo jak sie dziecko urodzi to pewnie bede miala momety kiedy bede tesknila za wolnoscia. Kazdy chce miec to czego nie ma. I jak patrze na te kolezanki ktore nie maja mezow ani nawet zwiazkow to wcale nie czuje wspolczucia bo to jeszcze wszystko przed nimi a narazie moga poszalec. Ale zdjecia samochodow to juz uwazam za kompletny idiotyzm. Co mnie obchodzi jaki ktos ma samochod? :O