Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlen88

Co lepsze praca kelnerki czy gdzieś staż?

Polecane posty

Gość Madlen88

Dzisiaj zaczełam prace kelerki. Tzn miałam nią być, a robie poprostu wszystko! OD zmywania do obsługiwania kasy ;/ Miałam taki kryzys ze zaczełam ryczeć... Z urzedu pracy zadzwonili do mnie i mi sie kazali stawic po skierowanie na staż, podobno ma byc giełda i bedzie mozna sobie wybrac. Fakt, 650 zł to niedużo, ale praca tej 'kelnerki' jest naprawde cięzka... przez 8 godz nawet na chwile nie usiadłam, ciągle mi dawali robote i nawet nic nie zjadłam przez te godz a teraz cała śmierdze... Doradźcie mi coś... :( Moja mama mówi że lepiej na staż niż sie tak męczyć i chyba ma racje.... Co byście wybrali ?

Gość stażysta
pod oslona zimowej nocy przeczestuje osniezone trawniki w poszukiwaniu nadprzyrodzonego pochodzenia żółtego sniegu, ktory gdy odnajde szybko i niezwykle sprawnie umieszczam w termosie, aby nie tracac najmniejszej czastki aromatu zdobynego przysmaku dostarczyc czem predzej stesknionej i mocno spragnionej psiego moczu babełe

Gość ja bym zaczęła się puszczać
za pieniądze :)

Gość Madlen88
moze ktos jeszcze sie wypowie??

Gość welyteska
lepszy staz, ale to tez zalezy jak Ci sie trafi...

Gość ja pytam
mi tez zaproponowali staż, z tym, że pewnie nie tylko mi, a jeszcze 50 innym osobom :P a pracodawca moze sobie sam wybrać... więc odmowilam :P mam stypendium 570 zl i jest ok

Gość Keikooo
Lepszy staż. Zawsze to potem lepiej wygląda w cv. :)

Gość Madlen88
hmm to fanie, bo ja zrezygnuje z roboty i na staz mnie nie przyjmą to bedzie suuuper ;/ A za tez 5zł/h jako kelnerka chyba sie nie opłaca? tym bardziej jak sie robi wszystko...