Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość PRACOWNIK DCR
Pracuję w jysku 9 lat Jestem szeregowym pracownikiem Zarabiam około 2400-2700zł w zależności od wysokości premii i innych dodatków.

Gość gość
2700 to kierownik ma podstawy w juzku :) i to nie kazdy

Gość gość
hallo czy już wypłaty poszły?:)

Gość gośćdfgf
Czy nie prościej sprawdzić stan konta?

Gość gość
Jak wam sie podoba pomysł wspólnej szuflady? Ja pierdole i dziękuje za taka prace...

Gość gość
Napisz o tym cos wiecej, bo nic nie wiemy o tym u nas. Kasuje kazdy na wspolnym koncie?

Gość gość
Tak każdy kasuje na wspólnym koncie.... ba powstałym Mankiem dzielimy sie po połowie i po połowie oddajemy z wyplaty(oczywiście jeśli przekroczymy magiczna kwotę 20 zł)

Gość gość
Czyli raj dla zlodziejaszkow.

Gość gość
Są już gdzieś dostępne te nowe zasady wspólnego konta? Bo jak ktoś przez cały miesiąc ani razu się nie zaloguje to niby też ma oddawać w razie manka?? Bo niewiele rozumiem z dotychczasowych postów !??

Gość gość
Tak wystarczy wpisać magiczne hasło w wyszukiwarkę na jysknet ,,wspólna szuflada". Możecie tam sobie poczytać co i jak.

Gość gość
Magiczna to jest ta firma :/

Gość gość
no mnie coraz mniej rzeczy w niej dziwi.... dwa audyty w ciągu dnia :) tajni złodzieje - oczywiście podstawieni audytorzy i jak to stwierdzili ,,brak czujności pracowników'' gdzie w wielu przypadkach ,,udało się wynieść towar ze sklepu....'' nie możemy tu mówić o braku czujności a raczej o braku PERSONELU na KAŻDEJ ZMIANIE!

Gość gość
To są (cenzura_... zarzucac ludziom brak czujności . Dwie osoby na zmianie:) No na ryj napluc to mało. A niech kradną! Podstawieni złodzieje i prawdziwi złodzieje! Mi za ochronę nikt nie placi , moga pol sklepu wyniesc.

Gość gość
Na siłę próbują nam wmówić że braki to wina nasza a tak naprawdę to akceptujemy każdą dostawę z Radomska bez liczenia i różnice to brak coli .......jest to debilizm do kwadratu

Gość gość
To prawda ze jest to debilizm! Proszę zauważyć ze wg procedur mamy sprawdzać tylko BOM a co jeśli sklep nie dostanie 10 kołder np wbite pearl? Strata jest ogromna.... dodatkowo niech czegoś jeszcze brakuje a my to wklepiemy na stan to potencjalny klient widzi.... wrzuci do kosza przez Click and collect a tu co? A tu gowno bo towaru nie ma! I bądź customer first!

Gość gość
Nigdy nie zgadzajcie się na wciskanie wam ciemnoty. Nie dawajcie sobie dokladac nowych obowiazków - jaka płaca taka praca.

Gość gość
Co sadzcie o strajku zaplanowanego na 2-go maja w sklepach biedronki?? Podobno zostały wysłane pisma do wszystkich zwiazazkow zawodowych dzialajacych w handlu. Celem strajku ma byc zwiekszenie zarobków oraz zatrudnienie wiekszej ilosci pracowników. Jestem ciekaw czy Jysk sie przylaczy do tego. Od nowego Roku budzetowego podwyzki maja być w jysku ale jest to nie potwierdzone być moze plotka rzucona przez gore zeby zatrzymac pracownikow okres sprzedazy ogrodu.

Gość DCR
Nie wiem jak jest na sklepach,ale w radomsku w dcr podwyzki mamy co roku.

Gość gość z dcruuu
A w Radomsku teraz mamy podwyżki. A co do związku, to jednym z jego ostatnich "sukcesów" po skardze do pipu jest jest dzień wolny za pracę w soboty i szóste nocki. A wcześniej była kasa - 100% nadgodziny :(:(I nawet jak chciałem podpisać oświadczenie, że zrzekam się tego dnia wolnego, i nie chcę żeby kierownik miał z tego tytułu nieprzyjemności, bo chcę kasę za te dni, to nie można tak zrobić.

Gość gość
To w końcu nie wiem czy w biedronce jest tak dobrze jak mówią w mrdiac, czy to ściema, jeśli dobrze to po co strajk. Może ktoś był na rozmowie i podpowie czy warto tam przechodzić?

Gość gość
Co roku podwyzki w dcr??? W sklepach nie mielismy od 2 lat zadnych i jam nie bedzie znacznych w nowym roku finansowym to czarno to widze.

Gość pracownik dcr
To nie jest prawdą ,ze co rok mamy podwyżki!!! Pewnie to pisał ktoś z kierowniczków albo...:)

Gość Pracownik z Radomska
Prawda,prawda

Gość magazynier z dcru
kierownik mówił, że podwyżki bedą i to spore. pewnie w przyszłym tygodniu dowiemy się, skoro mają obowiązywać od 1 kwietnia.

Gość gość
To ile zarabiacie w DCR?? My na sklepach od 2200-2600 jako sprzedawca zalezy od stazu i lizaniu d**y kierownika. Magazynier od 2800 w gore Lider od od 2950 w gore. A kierownik 4200 w gore i tez musi lizać d**e. Firma nie powaznie traktuje pracownikow z bogatym stazem

Gość gość
To milo ze macie podwyzki.

Gość gość
A na sklepach jak zwykle nic.... No cóż niech się tłumacza w hr czy gdzie tam trzeba, dlaczego jest taki procent odejść z pracy. Jeszcze w Danii się lampka kontrolna nie zapaliła? Ze coś jest w Polsce nie tak ze ludzie się zwalniają?????

Gość gość
Co to za niewyswietlanie odpowiedzi? Wielki piotr administruje tez tutaj? Cenzura jak na fejsie jyskowym.

Gość gość z Gdańska
Podwyżki, ha,ha,ha dobre. Ciekawe u nas za nadgodziny nie chcą nawet płacić ale oczywiście masz je brać tylko i może ci kiedyś oddadzą nadgodziny.

Gość gość
twoj kierownik to ci może obiecać ze ucisniesz dłon samego Larsa a Ty w to uwierzysz ! było zle ale teraz to w ogole obóz pracy sie zrobił, jak od wrzesnia zabiora premie to dopiero bedzie jęk i zgrzytanie zębów. Wziasc ostatnią kwartalną i ADIJOS !