Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robinsonxxx

Dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość Robinsonxxx

Sprawę przedstawię najkrócej jak umiem... 1. Miałem kiedyś kobietę, którą kochałem do szału. 2. Urodziło nam się dziecko, co w moim mniemaniu jeszcze bardziej nas zbliżyło do siebie wówczas. 3. Niestety, odeszliśmy od siebie. 4. Miałem jej za złe że była zazdrosna i oziębła a ona mi inne rzeczy. 5. Dzisiaj rozumiemy, że wina leżała pośrodku. 6. Kontakt dziecko-ojciec zawsze był dobry, matka mieszka z dzieckiem. 7. Ostatnio mnie coś zaniepokoiło, a mianowicie stwierdziła, że wszystko co było złe w przeszłości zapomniała i od dłuższego czasu myśli o mnie jakkolwiek wie, że to niemożliwe żebym wrócił. 8. Aż wreszcie przyznała, że chce ze mną seksu... Sam nie wiem co o tym sądzić. Nie chce robić czegoś, czego później będę żałował. Przez ten czas wyzwoliłem się od działania powiedzmy \"jej uroku\" i teraz nie ma już szału i mam wrażenie że role się odwróciły. Ja nabrałem dystansu i jakoś doprowadziłem swoje życie do ładu i można powiedzieć, że teraz ja byłem oziębły. Nie chcę się wiązać przynajmniej narazie. Jest to matka mojego dziecka i zawsze będę czuł coś do niej. Co o tym sądzić? Być może powtarzam temat, jeżeli tak to przepraszam. Boje się sytuacji, która może mnie przerosnąć i stworzyć dziwną relację, bo wiadomo seks zobowiązuje.

Gość Multiplikat
Pewnie ze nie powinienes sie wiazac seksem ! Ludzi musi wiazac milosc i przyjazn. Olej seks i zobacz czy mozecie byc na powrot para. Jesli nie mozecie to seks namiesza na nowo w zyciu a pewnie jakos juz sobie poukladales.