Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eiseth

czy chciałybyście/mogłybyście być z facetem, który zdradzał swoją byłą?

Polecane posty

a mnie kiedyś ktoś tak bardzo zakręcił, że ...tak niewiele brakowało i cała moja wiedza o sobie i ogólna poszłaby ...sobie w siną dal, ale nia na tyle odległą, aby ... :P ech! no, ale ja jestem widocznie niedojrzała :P :D :D

Nefa - z moich obserwacji wynika, ze te z zasadami, zyjace w stanie permanentnego spięcia pośladów robią potem najwieksze hardcory... bo hamulce wreszcie kiedys puszczaja...

Ale gdzie ja napisałam, że wszystko jest na zawsze? Napisałam że znam siebie i postępuję wg swoich zasad, nic więcej

Gość Wydaje mi się ze
niektóre osoby zakładając iż coś tam i tak nie jest na zawsze czują sie zwolnione z obowiązku dbania o to i widac najłatrwiej jest poddać się losowo bo to takie wygodne! :p

Gość Wydaje mi sie ze
miało być "losowi" :)

Gość Żmyja
o, generalizujesz, a tak przecież tego nie lubisz :O

""Ale gdzie ja napisałam, że wszystko jest na zawsze? " pisalas to wielokrotnie..

"niektóre osoby zakładając iż coś tam i tak nie jest na zawsze czują sie zwolnione z obowiązku dbania o to i widac najłatrwiej jest poddać się losowo bo to takie wygodne!" Wcale nie!!! Wchodząc w związek zakłada się, że będzie on szczęśliwy i do końca życia. Jeśli miałoby się zakładać, iż to na chwilę, to po co się wiązać?? A teraz poddam sie losowi i pójdę wysłać totka ;)

Ocsar Wilde powiedział też: "Ludzie, którzy kochają w życiu tylko raz, to w rzeczywistości istoty puste. To, co uchodzi w ich pojęciu za wierność i uczciwość, jest albo siłą przyzwyczajenia, albo imaginacją" to do Ciebie Ewo :P a co do cytatów... Ewo - nie traktuj luidzi jak głupców - to, ze nie napisalas wprost "uwazam, ze wszystko jest niezmienne" nie oznacza, ze taka postawa wynika z Twoich wypowiedzi i to wyraźnie... ale Ty sie juz rakiem wycofujesz... taka jestes niezmienna, a juz zmieniasz zdanie?

no tak, nie podasz cytatu, bo go nie znajdziesz, proste... po drugie, kto Ci powiedział, że kochałam tylko raz?

Ewo - przeciez masz zasady!!!!!!! kochałaś wiecej facetów? taka nadobna białogłowa zchowywywała sie... jak.... jak... jak jakaś ladacznica?????? jak dziewka wszteczna? zatkało mnie z oburzenia!!!!!

"no tak, nie podasz cytatu, bo go nie znajdziesz, proste..." proste jest tylko Twoje myslenie :D bo wycofujesz sie ze swojego zdania

miałam nadzieję, że na dłużej Cię zatkało....

miałam nadzieję, że na dłużej Cię zatkało...." dobre:D:D:D:D:D

jak tam Ewo - co bedziesz robiła w wakacje roku 2018? :P - zgodnie ze swoimi zasadami oczywiscie? :P

na razie to szukam kursu euro, bo sobotę zaczynam wakacje 2008 :) szkoda, że zatyka Cię na taki krótki czas

ja tam bym zaplanowal juz na 2018 rok - w koncu zasady zobowiązują :P Ps wejdz na strony NBP albo poszczegolnych banków

poradziłam sobie, ale dzięki za info, bo pewnie bym się nie domysliła

Gość nie lubie zaśmiecaczy
gdzie nie wejdę tam komik - krasomówca i fanklub i anty. kur...wa jak chcecie sobie powymiotować na siebie to załóżcie osobny topik. autorka zadała konkretne pytanie , ja jakpewnie wielu forumowiczów weszła tu by poznać innych ludzi spojrzenie na ten problem. a tu komik-idiota musi soje konwersacje napierdalać odchodząc od meritum sprawy, tak samo jest na innych topikach wyp....lać z tąd albo wrócić do tematu do autorki -przeproszę za wulgaryzmy