Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorna Pronovias

Lorna Pronovias - co myślicie ??

Polecane posty

Gość Lorna Pronovias

Spodobała mi się ta suknia i myślałam, że nie jest zbyt popularna, bo w sumie taka prosta, stosunkowo droga itp., a tymczasem okazało się, że suknie ta jest wręcz sławna, pełno jej na różnych aukcjach, często przewija się tutaj na forum. A co Wy o niej myślicie?? Któraś ma już taką ??

Gość sileska01
ja mam...i wciaz mi sie podoba:) slawna jest na formu i aukcjach, ale moi goscie jej nie znaja, bo nie siedza na forum slubnym i aukcjach sukni slubnych:) wiec jest ok..a jest skromna i ma cos w sobie

Gość sreska sileska
sileska ty i tak jesteś brzydka i będziesz w każdej sukni źle wyglądać hihi

Gość sileska01
do komentarza powyzej...brzydka,ale przynajmmniej inteligentna,czego tobie najwyrazniej tez brakuje

Gość sreska sileska
sileska rozpoznaję cię po angielskiej klawiaturze widzę że jesteś na zmywaku pmarańczowy syfie niep przesadzaj że jesteś intelygętna, dobrych studiów po tobie nie widać a po twojej pospolitej sukni klasy...hihi

Gość sileska01
wole mieszkac w obcym kraju i niem iec do czynienia z takimi polskimi zlosliwcami... i nie wiedzialam, ze na zmywakach jest dostep do internetu.. jestes zalosna kreatura i tyle...

Gość sileska01
za to po tobie widac kilka skonczonych fakultetow pomaranczowy syfie nr 2

Gość natalia b
sileska nie martw się:) jakaś stara panna sie dorwała do pisania:))a suknia jest śliczna i z klasą

Laski, laski, spokój!!! :-P Silesko, zaczernij nicka, bo na pomarańczowe trolle nie ma innego sposobu.

Gość Lorna ...
o matko, a dlaczego wy się tak kłócicie, loozik dziewczynki :):) Moim zdaniem lorna jest ok, poza tym rzeczywiście może jest "znana", ale tylko nam, zainteresowanym, szukającym na forum siedzącym,a goście pewnie będą zachwyceni :)

Lorna jest sliczna - mierzylam - urzekła mnie, ale najbardziej podobala mi sie Miridir czy cos takiego, a wkoncu mam Rondalle. :)

sukienka, ogolnie na forum dośc oklepana, ale na zywo jest czarująca, bardzo ładnie układa się do Ciała, pięknie się lśni, jest raczej skromna i dla mniejszej kobitki idealna, cena nowej niestety dosc spora (jakie 3400zl) i ja osobiście ja przymierzałam ale chyba prędzej na slub cywilny bym ja ubrała...

sękata a dlaczego dla mniejszej kobitki? na cywilny jak dla mnie odpada. :)

no może nie malutkiej, ale wydaje mi się, że sama suknia jest wąska, jak ja by ubrała jakaś hopryna 180 i z wymiarami tez by było niedobrze to ta sukienka by wyglądała chuba groteskowo....trzeba mieć do niej wciętą talię i ogólnie drobną posturę, żeby wyglądała wyjątkowo....ogolnie ja ta suknię przymierzyłam jako pierwszą (tka mi babki podały), oczarowała mnie, ale ja zawsze na weselu SWOIM chcialam miec cos, co by mnie wyrózniało spośród innych gości..a ta suknia z tłumu się nie wyróżnia...więc nie wiem, jak kto woli..takiej kasy na parę koronek bym nie dała...chyba, że za używaną....

ja mam 175 cm wzrostu i Rondalla wyglada na mnie cudnie. zalezy co komu sie podoba, ja naprzykład nie ubrałabym bezy, czułabym sie jak każda inna panna mloda.

Rondalla jest nieco inna od Lorny, bardziej wzbogacona.. choć bez przesadyzmy..zresztą, zalezy co się komu podoba, i ja nie miałam na mysli innej=bezy tylko po prostu jakiejś efektowniejszej sukni, która by była widoczna z daleka, że to slubna...nie wiem, takie moje zdanie

Gość nola24
suknia jest śliczna, skromna i z klasą, szkoda tylko,że takie buraki jak \"sreska sileska\" sie tutaj udzielaja i psują ludziom humor....ależ swiat jest pełen takich głabów...każdy ma inny gust,ale obrażanie w taki sposób to tylko świadczy o poziomie autora

zawsze sie znajdzie jakiś troll i takiego to tzreba zabic smiechem, innej rady nie ma :)

Gość kashdasf
a ja mam polska klawiature moge pisac ę i ą ale mi sie nie chce i co tez ktos moglby powiedziec ze z zagranicy pisze

Gość szkoda slow
a może ona ma holenderską klawiaturę idioto....takich ludzi to tylko do wora i do rzeki

może Ci, co nie mają nic do powiedzenia o sukni LORNA niech NIE ZASMIECAJĄ łaskawie swoimi inwektywami topkiów, HEEEEE????????????????????????????????????????????????????????

zawsze kazdy bedzie mial do powiedzenia kilka zdan, ale dlaczego nie na temat? co nas obchodzi,kto jaka ma klawiature i skad pisze.

ja mialam Lorne i sukienka zrobila ogromne wrażenie na gościach, panu mlodym. Z reszta jak ja przymierzylam, to juz zadna nie wchodzila w gre :) NIby skromna, bez falban itp ale jednoczesnie tak kobieca, że masakra. Tak na marginesie to mam do sprzedania....

jasne, przeciez goście nie powiedzą, że taka sobie :P a PM by spróbowa powiedzieć tez coś innego ;)

rownie dobrze jak sie komuscos nie podoba to nic nikt nie mowi. po slubie sekata te bedziesz pisala, jakie to nie bylo ohh i ahh na twoja suknie :D

etam, ja mam taka naturę, ze raczej z siebie żadko kiedy jestem zadowolona i juz teraz nawet sie boje, z enikomu sie moja suknia nie spodoba wiec loozik ;)

p.s. wredniak - owszem, na ogół nie mówi, ale w takim waznym dniu dla Panny Młodej to chyba nawet nalezy mówić same pochwały bo każda PM tego oczekuje od gosci rodziny itd? Przeciez po to sie łazi za ta sukienka i wybiera wg. mniemania swojego najladniejsza, zeby ptoem chciec slyszec ohy i ahy :) dopiero po weselu mozna sie dowiedziec czy faktycznie wygladalo sie ladnie, czy nie :P

eee.jak jak wybieralam suknie to patrzylam tylko i wylacznie pod kontem, czy mi sie podoba i czy dobrze się czuje.a czy bede ahy i ohy to nawet mi do glowy nie przyszlo.

tzn. ja też jako nr. 1 patrzyłam, czy mi się pdooba ale zaraz potem szło nr. 2 pt. co na to inni :P